Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady8
    01. Prosinac 2022. 13:10

Luna1406

Žene drage jel se još nekome mozak pretvorio u kašu. Čekam nalaze Nifty testa, danas je 8. dan i ne mogu ni o čemu drugom razmišljati osim o tome, totalno sam beskorisna na poslu. Paralelno s time paničarim jel sve uredu jer mi je pregled tek 14. a u prošloj trudnoći sam saznala s 11 tjedana da je bio missed ab. Simptomi sad već dva tjedna polagano popuštaju i znam da je to normalno, al svejedno. Jel i vama koje ste prošle 12 tjedana simptomi popuštaju? Bude mi samo malo muka navečer i to je to. Nadam se da nisam jedina ovakva nenormalna.

Meni Panorama treba stici do kraja tjedna. Isto iščekujem, gledam mail, vise manje mislim samo na to. Radim od doma sa malcem koji je bolestan pa mi vrijeme brzo prolazi.
    Meni su simptomi skroz popustili, ali gledam pozitivno na to, jer mogu pumo bolje funkcionirati. I kad stigne nalaz, opustiti se i uzivati. 

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Marttina
    01. Prosinac 2022. 13:15

Ja obavila mini anomaly i Panoramu. Po ultrazvuku sam 12+4, napredna beba 😂😅 sve mjere su dobre, sve se vidi i sad čekanje rezultata. Rekla je da znaju doć i za dva tjedna, ovisio transportu. Ako ne poludim dobro je 😁

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

Vesca
    01. Prosinac 2022. 13:25

Barbi30

Cure meni dosta krvari zubno meso i bolno je pa preporuka zubarke da uzmem vitamin C kao dodatno još…koji vitamin C preporučate? Čitam da je duo c 1000 dobar i da se smije piti..da li pije koja?

Ja sam pila C bitamin u obliku natrijevog askorbata. To je lakše probavljiv oblik, kupovala sam od Enciana. Sada sam ga prestala piti jer nisam sigurna koje količine vitamina su prihvatljive u trudnoći, ali probaj malo istražiti. Možda najbolje u ljekarni provjeriti s farmaceutima.

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Cvit
    01. Prosinac 2022. 13:26

Da vas i ja pozdravim 😊🙋‍♀️
    Od ponedjeljka do srijede sam imala jako izrazenu mucninu/glad, cudan neki osjecaj 😅 pa sam malko virnula tu na temu, vidim da nisam sama, i da to tako treba izgledati. Glad me bunila 😂 istovremeno bi pojela vola, a na pomisao na hranu dize mi se zeludac. 
    Veliki sam kavopija, zadnja 2 tjedna nisam je ni primirisala, smeta mi.
    Ugl, koliko god me ometalo u poslu i funkcioniranju, bila sam sretna zbog mucnine jer kao, sve je ok 😅 mada znam da nije garancija.
    Danas pak nemam mucninu, malo mi cak i fali 😆
    Dani nasrecu idu brzo, taj 5.12.je sve blize, veselim se i strah me ujedno ✨️🍀
    Cestitke svima na dobrim uzv-ucima, betama, veselim se tipkanju i nadam se da cemo i ostati tu na temi do kraja 🍀

37 👩‍❤️‍👨 33 🌠 5/2020 biokemijska
    🧔 teratozoospermija, 👩🏼‍🦰 zacepljen jajovod
    9/2021 AIH ❌️
    2/2022 Gonal, 2 folikula, 1 js ❌️
    10/2022 Menopur, 7 folikula, 7js, 6 blastocista
    5.11. ET 2 blastice, 4 ❄️ 🥰 6dnt + 🤞🍀
    Beta 21.11. 4607 ✨️ 23.11. 8613 ✨️ UZV 5.12. ✨️ 6+4 ❤️❤️❤️ 16.6.2023. 💖💖💖

• malacrna6
    01. Prosinac 2022. 13:58

Cvit

Da vas i ja pozdravim 😊🙋‍♀️
    Od ponedjeljka do srijede sam imala jako izrazenu mucninu/glad, cudan neki osjecaj 😅 pa sam malko virnula tu na temu, vidim da nisam sama, i da to tako treba izgledati. Glad me bunila 😂 istovremeno bi pojela vola, a na pomisao na hranu dize mi se zeludac.
    Veliki sam kavopija, zadnja 2 tjedna nisam je ni primirisala, smeta mi.
    Ugl, koliko god me ometalo u poslu i funkcioniranju, bila sam sretna zbog mucnine jer kao, sve je ok 😅 mada znam da nije garancija.
    Danas pak nemam mucninu, malo mi cak i fali 😆
    Dani nasrecu idu brzo, taj 5.12.je sve blize, veselim se i strah me ujedno ✨️🍀
    Cestitke svima na dobrim uzv-ucima, betama, veselim se tipkanju i nadam se da cemo i ostati tu na temi do kraja 🍀

Cvit mi smo onda u sličnom vremenskom terminu:-) 6.12 mi je prvi pregled. Držim fige da nam sve prođe okeej. Ja od simptoma nemam puno, ali mi se čini da sam tak "napuhnuta" s obzirom na prošlu trudnoću čak mi se čini da mi je već trbuh vani. Jel moguće!!! :-)

Betty1993
    01. Prosinac 2022. 14:59

Belinda dobrodosla moj drugi et je bio uspjesan. Danas sam usla u 14 tjedan, po ovom mommy kalendaru. Nego cure jel se vama vidi trbuscic? Ikome? Ja se gledam s boka i vidi se, inace sam normalne tezine, i kad se gledam ravno nista a sa strane bome imam droba.malp mi je komicno😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png

Barbi30
    01. Prosinac 2022. 15:13

belinda09

Pozdrav cure, prikljucila bih se na temu.
    Cestitke svima na dobrim pregledima i betama.
    Jucer su mi stigli nalazi panorame i sve je low risk pa sam odahnula.
    Sad sam u 13 tjednu, a 4 transfer je bio dobitan.
    Inace nemam nit nisam imala ni jedan od simptoma trudnoce.
    Veliki pozdrav svima

Dobrodošla i čestitke na urednom nalazu 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Mia2023
    01. Prosinac 2022. 15:36

Cure ja sad dosla od ginica, danas mi na ulosku bilo smeckasto, onako svijetlo i ne puno toga, vise u tragovima, ali dovoljno da me zabrine. 
    Ugl. Vidi se pocetni gestacijski i zuto tijelo uz desni jajnik. Imam miom od 3cm, za njega sam znala od prije. 
    Dao mi je duphaston 3x1, mirovanje i da sutra idem ponovo vaditi betu pa cemo vidjeti za dalje.
    Rekao je da to smeckasto moze biti i od implantacije jer se kao sada tek implantirao. Malo me s tim umirio, ali opet mi nije svejedno.
    Jel imala koja od vas na pocetku to smeđarenje pa da je sve bilo ok? Jel vam miom radio probleme? 

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

• Lola2307
    01. Prosinac 2022. 15:48

Betty1993

Belinda dobrodosla moj drugi et je bio uspjesan. Danas sam usla u 14 tjedan, po ovom mommy kalendaru. Nego cure jel se vama vidi trbuscic? Ikome? Ja se gledam s boka i vidi se, inace sam normalne tezine, i kad se gledam ravno nista a sa strane bome imam droba.malp mi je komicno😂

Ja sam u 10. i itekako vidim razliku s obzirom na prije🤣

• ružica
    01. Prosinac 2022. 17:18

Martina super, jel ti vidila spol na Anomaly scanu? Ja sam u ponedjeljak, miny anomaly i test ...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.