Pozdrav cure. Meni je danas 30 dan ciklusa. U ponedjeljak na 28.dan sam vadila betu koja je iznosila 443, a danas na 30. dan 1096. Jeste li vi vadile betu? Jer kad idem gledati koliko bi beta trebala iznositi ova moja je bas visoka. Danas mi je točno 4+1 po zadnjoj mengi ako dobro računam. Menga mi je bila 1.11.
Nadam se da će sve biti ok i da ćemo se pratiti :)
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
ajmeeeee čestitaaaaaaaaaaaam! ajme ajme ajme. tako me ovo razveselilo.
Ja nikako dočekati taj 6.12 i prvi pregled. Jao muko mojaa.
Hvala još jednom svima. Idući pregled mi je već za tjedan dana pa me možete stavit na listu za 09.12, tada bi se trebalo potvrditi 100% da je sve u redu . I jedan savjet novim trudnicama: NE IDITE RANO NA PREGLED (Al kod mene je stvarno bila krajnja granica 🙈)
ajmeeeee čestitaaaaaaaaaaaam! ajme ajme ajme. tako me ovo razveselilo.
Ja nikako dočekati taj 6.12 i prvi pregled. Jao muko mojaa.
Draga Boky, toliko sam se razveselila sad kad sam procitala tvoju poruku, ne mogu ti niti opisati ♥️♥️♥️♥️ čestitke!!!
Svim novima želim dobrodošlicu i mirne trudnoće.
Eto ja s pregleda, sve je super, čula danas prvi put srčeko 🥲🥲 3,5 cm smo veliki, nešto veći još i mahali smo na UZV 🥰🥰 baš je bilo nestvarno vidjeti kako je baš pomicao/la rukicama kao da maše. Narasli smo točno u dan 😁 sljedeći pregled mi je za 2 tjedna, 14.12. i onda ćemo raditi kombinirani odmah..
znam da je možda glupo, a možda će se neki prepoznati u ovome, no meni svaki put pred kontrolu tako dolazi strah da nešto neće biti dobro, da će mi sad reći da je razvoj stao ili nešto tako loše.. i onda na UZV kad vidim to malo čudo kako mu/joj kuca srce, najradije bih plakala od sreće. ☺️ što ta bebica radi od mojih hormona i emocija hehe 😅
Tjedna tablica na stranici 114 ❤
➕ 24.10.2022.
❤️ 31.10.2022.
doulita94 nije glupo i meni je tako svaki put, budem tako sretna nakon svake kontrole, više nego zbog ičeg drugog u životu. A kad krene UZV ne pomaknem se i ne pričam dok ne kaže da je sve u redu.🫣
I evo prijavljujem da su mi već jučer krenule lagane mučnine. Kao nakon vožnje po zavojima 😂 Nisam mislila da će to tako rano krenuti. Stalno imam osjećaj kao da će menga svaki tren i lagana probadanja. Jel i vama tako bilo? Nadam se da je to normalno.
Imala sam prije godinu dana spontani pa stalno nesto preispitujem.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Pozdrav cure. Meni je danas 30 dan ciklusa. U ponedjeljak na 28.dan sam vadila betu koja je iznosila 443, a danas na 30. dan 1096. Jeste li vi vadile betu? Jer kad idem gledati koliko bi beta trebala iznositi ova moja je bas visoka. Danas mi je točno 4+1 po zadnjoj mengi ako dobro računam. Menga mi je bila 1.11.
Nadam se da će sve biti ok i da ćemo se pratiti :)
Menga mi je bila 1.11, danas mi je beta 400. Vi mozda nosite blizance
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ili Vam je ovulacija bila ranije
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ili Vam je ovulacija bila ranije
Ajme pratimo se u dan 🥰 Pratila sam trakicama i imala sam peak na 12dc popodne, a na 13 dc ujutro više ne tako da je ovulacije bila negdje sa 12dc na 13dc.
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Hvala vam svima. Još sam pod dojmom i izmješani su mi osjećaji. Uglavnom moja mala mrva ima 9mm i čuju se otkucaji i pravilan protok krvi. Na prošlom pregledu je imala 5mm i ništa od toga nije bilo, to je u ponedjeljak i potvrđeno te sam jutros bila naručena na kiretažu. Sve me već čekalo, bio dogovor da me prvo pokušaju sa tabletama očistit pa ako ne bude išlo da nastave standardnom kiretažom. Kad sam došla kaže doktorica moramo zbog sigurnosti obaviti još jedan kontrolni ultrazvuk pa onda ideš u sobu. Ja došla kod nje ono ŠOK !!!!! Kaže pa vama je trudnoća 100% uredna. Ja počela plakat , ona zove drugu doktoricu da me uvjeri da je stvarno srce tu 😍😍😍 Sestra koja me čekala da me odvede u sobu kaže : ovo je stvarno rijetki slučaj, čestitam a ja ode po drugu 🙈
predivno!!! dobro nam dosla natrag 🥰 i neka ti je mirna trudnoca do kraja!
🤰27 ⚽️ 29
Sortiraj odgovore
Najstariji