Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Megii
    01. Prosinac 2022. 10:44

Jutro cure,
    Pregled mi je 7.12 ,zadnji put sam bila 8.11 i nemogu opisati tu potrebu otići što prije ali evo uhvatila jedini najbliži slobodan termin.Kako ulazim u 10 tj imam osjećaj kao da mi mučnine prestaju i to me malo muči jer kad sam imala sve te mukice bilo mi je lakše jer kao sve je okej ❤️. Mada znam da to uopće nemora biti tako. 
    Mogu slobodno reći da se i bojim tog pregleda ,odmah mi kroz glavu prođe da sam već jednom bila na tom pregledu da sam se već jednom jako radovala ali sam zapravo izašla tužna. Nadam se da nam je neka ljepša priča zapisana ovog puta ❤️

• rora123
    01. Prosinac 2022. 10:58

6.12. idem na pregled i radit ću kombinirani, znate možda koliko se čekaju rezultati? I da li je moguće da čujemo srce već sada?

👱‍♀️ 24
    🧑 25

Luna1406
    01. Prosinac 2022. 11:29

Žene drage jel se još nekome mozak pretvorio u kašu. Čekam nalaze Nifty testa, danas je 8. dan i ne mogu ni o čemu drugom razmišljati osim o tome, totalno sam beskorisna na poslu. Paralelno s time paničarim jel sve uredu jer mi je pregled tek 14. a u prošloj trudnoći sam saznala s 11 tjedana da je bio missed ab. Simptomi sad već dva tjedna polagano popuštaju i znam da je to normalno, al svejedno. Jel i vama koje ste prošle 12 tjedana simptomi popuštaju? Bude mi samo malo muka navečer i to je to. Nadam se da nisam jedina ovakva nenormalna. 

Luna1406
    01. Prosinac 2022. 11:32

Megii

Jutro cure,
    Pregled mi je 7.12 ,zadnji put sam bila 8.11 i nemogu opisati tu potrebu otići što prije ali evo uhvatila jedini najbliži slobodan termin.Kako ulazim u 10 tj imam osjećaj kao da mi mučnine prestaju i to me malo muči jer kad sam imala sve te mukice bilo mi je lakše jer kao sve je okej ❤️. Mada znam da to uopće nemora biti tako.
    Mogu slobodno reći da se i bojim tog pregleda ,odmah mi kroz glavu prođe da sam već jednom bila na tom pregledu da sam se već jednom jako radovala ali sam zapravo izašla tužna. Nadam se da nam je neka ljepša priča zapisana ovog puta ❤️

Drži se Megii, znam kako ti je. I meni su tako oko 9 tjedana i 5-6 dana simptomi lagano počeli popuštati, ali me uhvatila panika pa sam otišla privatno na pregled par dana kasnije i sve je bilo uredu. Držim ti fige da vidiš za tjedan dana bebicu kako maše rukama <3

Luna1406
    01. Prosinac 2022. 11:34

rora123

6.12. idem na pregled i radit ću kombinirani, znate možda koliko se čekaju rezultati? I da li je moguće da čujemo srce već sada?

Nisam radila kombinirani, ali čitala sam da rezultati budu isti dan. Srce bi trebala čuti :)

Mia2023
    01. Prosinac 2022. 11:47

Pahuljka

Mia2023

I evo prijavljujem da su mi već jučer krenule lagane mučnine. Kao nakon vožnje po zavojima 😂 Nisam mislila da će to tako rano krenuti. Stalno imam osjećaj kao da će menga svaki tren i lagana probadanja. Jel i vama tako bilo? Nadam se da je to normalno.
    Imala sam prije godinu dana spontani pa stalno nesto preispitujem.

I meni su se relativno rano javile, na pocetku 5 tjedna, sto nisam odma skontala da su mucnine jer sam ih nekako drugacije zamisljala a ne bas kao gladne mucnine 😂 I nakon sto jedem kroz pola sata-sat ponovo “gladna” a zapravo nisam, samo je do mucnine 🫣 Pomazu mi krekeri koje jedem izmedju obroka 🤷‍♀️

Da k ja stalno nesto grickam. Sto je najbolje ujutro ih uopce nemam. Nešto prije ručka mi krenu i tako do navečer

👸29
    🧒37
    13.12. ❤️
    Panorama ✅, stiže dečkić 💙

Megii
    01. Prosinac 2022. 12:04

Luna1406

Megii

Jutro cure,

Drži se Megii, znam kako ti je. I meni su tako oko 9 tjedana i 5-6 dana simptomi lagano počeli popuštati, ali me uhvatila panika pa sam otišla privatno na pregled par dana kasnije i sve je bilo uredu. Držim ti fige da vidiš za tjedan dana bebicu kako maše rukama &lt;3

Daj Bože i da tebi dođu dobri nalazi i da sve bude uredu. Kad si zasnji put bila na pregledu?

Megii
    01. Prosinac 2022. 12:04

Megii

Luna1406

Megii

Jutro cure,

Drži se Megii, znam kako ti je. I meni su tako oko 9 tjedana i 5-6 dana simptomi lagano počeli popuštati, ali me uhvatila panika pa sam otišla privatno na pregled par dana kasnije i sve je bilo uredu. Držim ti fige da vidiš za tjedan dana bebicu kako maše rukama &amp;lt;3

Daj Bože i da tebi dođu dobri nalazi i da sve bude uredu. Kad si zasnji put bila na pregledu?

Zadnji*

Barbi30
    01. Prosinac 2022. 12:56

rora123

Rezultati su isti dan a meni je srce samo pokazano na ekranu i kako se bebač pomiče i dijelovi tijela, 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Barbi30
    01. Prosinac 2022. 12:57

Cure meni dosta krvari zubno meso i bolno je pa preporuka zubarke da uzmem vitamin C kao dodatno još...koji vitamin C preporučate? Čitam da je duo c 1000 dobar i da se smije piti..da li pije koja? 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.