Boky ajmeeeee bokice, koja srecaaaaaa i radost Zaista za nepovjerovati, tvoje cudo je ostalo s tobom i ostat ce jos 9 mjeseci sigurna sam. Mogu mislit kako se osjecas... Sretne smo zbog tebe
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
LJUDI MOJI ……..ja došla jutros na čišćenje u bolnicu……ČUJU SE OTKUCAJI ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ovo je čudo, samo je ovo Bog dragi moga oživit 🙏🙏🙏
Ja sam na temi Lovci na ovulacije ali procitam i Vas, pratim našu Sayuri🤗
Čestitam ti od ❤️, ovo je baš od Boga, sad se pomoli i zahvali 🙏🙏
I ja sam na temi Lovci na ovulacije ali povremeno pratim i ovu grupu i baš sam sretna Boky sto je na kraju sve ispalo super! Bog je svemoguc 😊🤗🙏
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Nakraju nisam isla na hitnu.Zvala sam prvo svoju doktoricu pa opet ginekologicu jer sam isla prije pol godine negdje privatno kardiologu i rekao mi je da me tak zna pritiskati zbog hijatalne hernije..a to jeee nenormalno izbočenje dijela želuca kroz ošit a inace imam gastritis .Pa sam im objema to objasnila.Tako da se sve poklopilo ..odspavala sam par sati i mogu reci da je bolje ..boli me i dalje al manje..ako se vrati na staro onda picim na hitnu bez razmišljanja.
Doktorica mi je napisala novu terapiju za gastritis ..i jos joj napisem da sam trudna i da mi prepise tablete koje smijem pit i zena mi posalje recept...naravno da sam istrazila i naravno da nije primjeren za TRUDNICE!!!!!!ja stvarno neznam koliko neki doktori mogu bit nemarni i tako samo prepisati zeni recept koji joj moze nastetit trudnoci !!!!!!!
Boky od srca cestitam!!!!♥️
Citala sam za takve slučajeve i I stvarno se nesmije odustajati ...puno zena tako prođe da se ne nadju otkucaji i znam za zenu koja nije odustajala i odgađala je kiretazu i nakraju su nasli otkucaje.Sve je moguce i bas mi je drago!
Boky pa toliko mi je drago zbog tebe da je to za ne povjerovati, cestitam ❤️
Hannicao ja sam isla vadit betu iako je bila na kraju prirodna trudnoca. Bez brige, nije naodmet 😊
.
Danas me uhvatio išijas, nisam nikad u životu to imala i nisam ni znala da je to to dok mi sestra nije rekla da joj se dogadalo u trudnoci. Boli me zivac u donjem dijelu leda i ide na nize. Iz cistog mira 😅 da sam nesto radila ne bi me cudilo....za poludit
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Nakraju nisam isla na hitnu.Zvala sam prvo svoju doktoricu pa opet ginekologicu jer sam isla prije pol godine negdje privatno kardiologu i rekao mi je da me tak zna pritiskati zbog hijatalne hernije..a to jeee nenormalno izbočenje dijela želuca kroz ošit a inace imam gastritis .Pa sam im objema to objasnila.Tako da se sve poklopilo ..odspavala sam par sati i mogu reci da je bolje ..boli me i dalje al manje..ako se vrati na staro onda picim na hitnu bez razmišljanja.
Doktorica mi je napisala novu terapiju za gastritis ..i jos joj napisem da sam trudna i da mi prepise tablete koje smijem pit i zena mi posalje recept…naravno da sam istrazila i naravno da nije primjeren za TRUDNICE!!!!!!ja stvarno neznam koliko neki doktori mogu bit nemarni i tako samo prepisati zeni recept koji joj moze nastetit trudnoci !!!!!!!
Pozz, ja imam gastritis i gerb i pod stresom iritabilna crijeva, kada sam obavljala zadnji put pretrage rekla dr da nista ne smijem piti osim npr Gastal ili Rennie dok mi frendica koja radi na ginekologiji kaze da se Controloc daje normalno u bolnici u pitanju gastritisa. Normalno ja nista ne pijem nego pazim sto jedem da izbjegnem bolove.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
LJUDI MOJI ……..ja došla jutros na čišćenje u bolnicu……ČUJU SE OTKUCAJI ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ovo je čudo, samo je ovo Bog dragi moga oživit 🙏🙏🙏
Curke citam i vas i proljetne kako sam ja taman negdje s terminom na kraju proljetnih i puno manji tjedan od njih, a opet nisam u ljetnima pa pratim obe grupe 🙈
Boky nekako kao da sam osjecala da ce bit na kraju sve ok, ne znam zasto, bas me bilo sokiralo kad si bila rekla da ces morati na ciscenje, ali evo....... ❤ je tu 🥰
Joj jedna predivna vijest koja mi je stvarno uljepsala dan...sretno dalje❤❤❤
👩🏻28❤🧔🏻32
Stigla nam malena curica❤
Doktorica mi je napisala novu terapiju za gastritis ..i jos joj napisem da sam trudna i da mi prepise tablete koje smijem pit i zena mi posalje recept…naravno da sam istrazila i naravno da nije primjeren za TRUDNICE!!!!!!ja stvarno neznam koliko neki doktori mogu bit nemarni i tako samo prepisati zeni recept koji joj moze nastetit trudnoci !!!!!!!
Pozz, ja imam gastritis i gerb i pod stresom iritabilna crijeva, kada sam obavljala zadnji put pretrage rekla dr da nista ne smijem piti osim npr Gastal ili Rennie dok mi frendica koja radi na ginekologiji kaze da se Controloc daje normalno u bolnici u pitanju gastritisa. Normalno ja nista ne pijem nego pazim sto jedem da izbjegnem bolove.
Godinama sam pila Controloc al mi je poceo tesko sjedati i nakraju ga prestala pit!
Rennie sam uzela pa cemo vidjet..navodno je on dobar a ni bademi nisu losi!
Cure, sto vi jedete za dorucak/veceru? Dajte neke prijedloge. Meni se doslovno sve gadi, na sve mi se dize zeludac. cak i na bademe, na perece i sl koji bi trebali biti ok. Nemam ideje, jede mi se najvise suhomesnato, a znam da to nije najbolje rjesenje. Jogurt i abc sir, jaja prolaze. Mlijeko mi tesko ide, nije mi uopce do njega. Voce okej. Ali najvise me muci dorucak i vecera, jer se moram najest, inace je jos gore ako osjetim glad. A gladna sam stalno.
Veceras sam jela neki namaz od vrhnja i kruh sa sjemenkama, taj kruh obozavam, ali trenutno mi te sjemenke nikako ne pasu, jedva sam to pojela. 😶
Znam kako ti je. Ovu trudnocu su me mucile bas jake mucnine bez povraćanja. Između 6-8 tj mi je malo toga pasalo. Nasla sam neke zitarice ujutro s jogurtom sam ih jela ili jaja. Kadnije me mucilo, pojedem nesto fino, ali sjedne skroz lose. Najtezi mi je bio osjecaj mucnine u glavi. Na dane sam mislila da vise ne mogu. U prvoj trudnoci ni 5% me to nije tako mucilo.
Kako je prosao 10. Tj tako je krenulo na bolje ;) sad su glavobolje aktualne 😄
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Hvala još jednom svima. Idući pregled mi je već za tjedan dana pa me možete stavit na listu za 09.12, tada bi se trebalo potvrditi 100% da je sve u redu . I jedan savjet novim trudnicama: NE IDITE RANO NA PREGLED (Al kod mene je stvarno bila krajnja granica 🙈)
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Sortiraj odgovore
Najstariji