Ili Vam je ovulacija bila ranije
Ajme pratimo se u dan 🥰 Pratila sam trakicama i imala sam peak na 12dc popodne, a na 13 dc ujutro više ne tako da je ovulacije bila negdje sa 12dc na 13dc.
Moja O je bila 14i dan
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Draga Boky, toliko sam se razveselila sad kad sam procitala tvoju poruku, ne mogu ti niti opisati ♥️♥️♥️♥️ čestitke!!!
Svim novima želim dobrodošlicu i mirne trudnoće.
Eto ja s pregleda, sve je super, čula danas prvi put srčeko 🥲🥲 3,5 cm smo veliki, nešto veći još i mahali smo na UZV 🥰🥰 baš je bilo nestvarno vidjeti kako je baš pomicao/la rukicama kao da maše. Narasli smo točno u dan 😁 sljedeći pregled mi je za 2 tjedna, 14.12. i onda ćemo raditi kombinirani odmah..
znam da je možda glupo, a možda će se neki prepoznati u ovome, no meni svaki put pred kontrolu tako dolazi strah da nešto neće biti dobro, da će mi sad reći da je razvoj stao ili nešto tako loše.. i onda na UZV kad vidim to malo čudo kako mu/joj kuca srce, najradije bih plakala od sreće. ☺️ što ta bebica radi od mojih hormona i emocija hehe 😅
Isto takoo i ja.. zadnji put mi sestra rekla da sam zbunjena.. pa di necu bit. I onda kad vidis tu mrvicu na ultrazvuku, nesto predivno😍
Hannica dobro ti je Sayuri napisala da se ja ne ponavljam… bitno ti je da ti se beta podupla ili bude veca u razmaku 2 dana. Nekome bude niza, nekome visa. Moja je bila jako visoka al nis to ne znaci. Slala me gin sad u 2.trudnoci zbog krvarenja na pocetku dok se jos ne vidi nista na uzv. U 1.trudnoci nisam isla.
I kolika ti je bila beta i na koji dan ciklusa?
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
LJUDI MOJI ……..ja došla jutros na čišćenje u bolnicu……ČUJU SE OTKUCAJI ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ovo je čudo, samo je ovo Bog dragi moga oživit 🙏🙏🙏
Sad sam baš čitala unatrag stranice. Predivna priča. Čestitam 🥰 Neka bude sve odlično na dalje 🤗
👸29
🧒37
13.12. ❤️
I evo prijavljujem da su mi već jučer krenule lagane mučnine. Kao nakon vožnje po zavojima 😂 Nisam mislila da će to tako rano krenuti. Stalno imam osjećaj kao da će menga svaki tren i lagana probadanja. Jel i vama tako bilo? Nadam se da je to normalno.
Imala sam prije godinu dana spontani pa stalno nesto preispitujem.
I meni su se relativno rano javile, na pocetku 5 tjedna, sto nisam odma skontala da su mucnine jer sam ih nekako drugacije zamisljala a ne bas kao gladne mucnine 😂 I nakon sto jedem kroz pola sata-sat ponovo “gladna” a zapravo nisam, samo je do mucnine 🫣 Pomazu mi krekeri koje jedem izmedju obroka 🤷♀️
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Hannica dobro ti je Sayuri napisala da se ja ne ponavljam… bitno ti je da ti se beta podupla ili bude veca u razmaku 2 dana. Nekome bude niza, nekome visa. Moja je bila jako visoka al nis to ne znaci. Slala me gin sad u 2.trudnoci zbog krvarenja na pocetku dok se jos ne vidi nista na uzv. U 1.trudnoci nisam isla.
I kolika ti je bila beta i na koji dan ciklusa?
29.dc 2091, 31.dc 6043.
Uuu tvoje su stvarno visoke vrijednosti, moje su ipak manje. Bilo me bunilo jer po onim tablicama bi beta trebala biti manja pa nisam znala jel to dobro. Znaci to je sve ok 🥰
👸29
🧒37
13.12. ❤️
Mia i ja sam bila u soku nakon prve bete jer sam ocekivala puno manje pa sam guglala. A na kraju kolka je je, bitno samo da se podupla za dva dana.
.
Cure mene i dalje drzi neka prehlada… danas mi je pak nos koma i kisem 😮💨 nocas sam jedva disala… spavanje nula… spricam aquamaris i inhaliram fiziolosku… jel ima kakva jos narodna medicina osim caja i meda i limuna i voca? Bas sam jucer pitala gin dal si mogu kak imunitet pojacat pa kaze da nazalost trudnicama jako padne imunutet pa se svasta ulovi za njih i da nazalost od ljekova bas nista se nemoze za to…
Ja sam već 2 tjedna prehlađena, srećom nisam temperaturu imala. Ali kašljem stalno i pokušavam to riješiti s čajem od lovora. Mada sam online pročitala oprečna mišljenja za lovor. "Bapska" vjerovanja su da nije preporučljiv za trudnice, a našla sam nekakve medicinske forume gdje su doktori napisali da nema problema ako se koristi lovor u trudnoći jer ne utječe na plod. Sklonija sam vjerovati doktorima pa pijem čaj, ali maks 2 šalice dnevno. Valjda će pomoć.... Neke pripravke s čašnjakom sam nalazila, ali ne mogu se napucat češnjaka i ići na posao... ne znam, nema nam previše pomoći
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Jutro cure ☕️☕️☕️
Thinkpurple Aquamaris je bezveze, probaj Sinomarin Hipertonicnu otopinu, meni pomogne bas, ali hipertonicnu, i ono sto mene uvijek spasi Manuka med. Jedna kasika i ko rukom odneseno sve….malo je skuplji ali se isplati uloziti u njega za cijelu trudnocu ti moze biti jer on se uzima vrlo malo i to po potrebi, ne ide kao klasicni med….ja koristim faktor 400…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Smijes i propolis.
Jao zene mene rasturaju mucnine, plus ne mogu da drzim oci otvorene duze od sat vremena, zaspem sjedeci za ruckom, danas ce doci mama pa cu se zakljucati u sobu cijeli dan i samo soviti 🥴😵💫🥱 Sad vidim kako sam sretna bila u prve dvije trudnoce…😫
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Jutro cure ☕️☕️☕️
Thinkpurple Aquamaris je bezveze, probaj Sinomarin Hipertonicnu otopinu, meni pomogne bas, ali hipertonicnu, i ono sto mene uvijek spasi Manuka med. Jedna kasika i ko rukom odneseno sve….malo je skuplji ali se isplati uloziti u njega za cijelu trudnocu ti moze biti jer on se uzima vrlo malo i to po potrebi, ne ide kao klasicni med….ja koristim faktor 400…
Manuka med je top stvar! I mi koristimo, bas moram kupiti novi da malo izbustam klinca, jer je na antibiotiku. Samo pazite da ima certifikat
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji