Čestitam svima na urednim pregledima , neka tako u ostane do kraja ♥️
Molila bi vas ako mi netko može odgovorit jer ne znam kako ću ovo izdržat. Jučer sam bila u bolnici na infuziji s obzirom da nisam ništa jela a kad popim tekučinu i nju ispovračam. Osim šta me želudac boli imam nenormalno jaku migrenu i doktorica mi je rekla da nažalost osim lupoceta nesmijem ništa , naravno on mi nije pomogao. Lupala bi glavom o zid , cijelu noć nisam spavala. Ima li neki prirodni lijek ili nešto da smanjim tu bol ja ne mogu više 😣😣
Molila bi vas ako mi netko može odgovorit jer ne znam kako ću ovo izdržat. Jučer sam bila u bolnici na infuziji s obzirom da nisam ništa jela a kad popim tekučinu i nju ispovračam. Osim šta me želudac boli imam nenormalno jaku migrenu i doktorica mi je rekla da nažalost osim lupoceta nesmijem ništa , naravno on mi nije pomogao. Lupala bi glavom o zid , cijelu noć nisam spavala. Ima li neki prirodni lijek ili nešto da smanjim tu bol ja ne mogu više 😣😣
Pokušaj da te netko lagano kružnim pokretima masira.
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Za migrenu jedino mrak i tišina. Ja patim od nje i nikad mi ništa nije pomoglo. Danas bez mobitela i odmori. Mene uhvati pa boli 3 dana, budem za ludnicu.
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Cestitke svima na dobrim pregledima 🤗
Cure koje ste dobile rezultate NIPT, jeste saznale i spol?
Maru ja sam negativna , muz pozitivan, i dijete nam je pozitivno, 3 puta sam vadila krv za provjeru u trudnoci. Kada sam prokrvarila u 26tt dobila sam injekciju zbog Rh- za svaki slucaj da to nije razlog krvarenju i kad sam rodila isto drugi dan injekciju jer je dijete bilo Rh+. Nije neka panika 😏
.
Meni stigli nalazi krvi, glukoza mi je cak ispod granice 😅 a TSH opet 2.9 😮💨 al mi je rekla gin da se sad tolerira i do 4 bez terapije ako je AntiTpo negativan. Sad i to moram provjeriti…
Da, kod nas će biti dečko <3
Kako stojite s kilogramima, doktorica i sestra su mi prigovarale na zadnjem pregledu i sad se stalno opterećujem time. Prošla sam sad eto 12 tjedana, dobila sam ukupno malo manje od 4 kg i znam da je to puno za prvo tromjesečje ali evo ne znam šta da radim, bojim se zbog prošle trudnoće tako da jedem više manje uvijek kad sam gladna i do prije par dana nisam uopće mogla jesti meso, nadam se da ću sad ipak manje dobijati na kilaži. Kako je kod vas?
Luna1406 ja sam na +1. To pripisujem slabijem kretanju zbog mirovanja i stalno neki smeđi iscjedak ili nešto pa se manje krećem. A i probava mi kriminal. 🤭😅
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Mia2023 jeste li ponovili betu?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Martina, ma naravno da je samo važno da je dijete zdravo, ali eto znatiželja je tu. Ja bih jako voljela curku jer imam dečka, ali a obzirom na muške s muževe strane nisam sigurna da će biti curka😀.
Ja sam dobila
Sigurno par kila, probava uzas a vec su se javili hemoroidi. Sto vam pomaze za njih?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ja sam trenutno na -2 kg od kad sam ostala trudna iako nisam imala mučnine i jedem stalno al nestaje. Međutim bila sam ajmo rec na nuli dok mi nisu rekli da pripazim na tjesto,kruh i slatko zbog nesto višeg šećera pa sam kruh bila smanjila na ajmo rec pola i tu počela gubit (tjesto i slatko i ovako ne jedem puno pa tu micanjem mislim da nije moglo imat neki ucinak). Zadnji nalaz šećera ovaj tjedan je 4.5 pa sad mogu odahnuti i ipak manje stedit kruh koji bas volim. Tako da se ja nadam da će sa dipak krenut rast. Inače nisam sitna pa sam i ovako na 71 al opet sad bi polako trebalo dizat se .
Dobar dan, molim vas imam pitanje jer sam u nedoumici…
Trudna sam 12tj, termin mi je 10.06.2023.
Imala sam dva pregleda do sada, zadnji je bio prije dva tjedna i sve je bilo u redu, srce kuca. Sljedeći mi je pregled sad u ponedjeljak, 05.12.
Od početka trudnoće nemam posebnih tegoba, ponekad jutarnja mučnina, ali od početka su bile grudi nabreknute, tvrde, pune vena i bolne. Prije tjedan dana sam 1 dan bolovala dan/noć od mučnine i to je prošlo. Od tada - grudi se izduvale (tek tek malo bolne), zna me presjeći dolje (ništa strašno), ne idem više često mokriti… Budala uzela guglati i naravno svuda piše miss. ab. I sad sam preplašena, i ne mogu dočekati ponedjeljak!!!! Da li vam se desilo nešto slično?
Dobar dan, molim vas imam pitanje jer sam u nedoumici…
Trudna sam 12tj, termin mi je 10.06.2023.
Imala sam dva pregleda do sada, zadnji je bio prije dva tjedna i sve je bilo u redu, srce kuca. Sljedeći mi je pregled sad u ponedjeljak, 05.12.
Od početka trudnoće nemam posebnih tegoba, ponekad jutarnja mučnina, ali od početka su bile grudi nabreknute, tvrde, pune vena i bolne. Prije tjedan dana sam 1 dan bolovala dan/noć od mučnine i to je prošlo. Od tada - grudi se izduvale (tek tek malo bolne), zna me presjeći dolje (ništa strašno), ne idem više često mokriti… Budala uzela guglati i naravno svuda piše miss. ab. I sad sam preplašena, i ne mogu dočekati ponedjeljak!!!! Da li vam se desilo nešto slično?
Meni su se tooootalno smirili simptomi. Nisam nimalo zabrinuta. Tako mi je bilo u prvoj trudnoci, oko 12og tjedna je krenula energija i lijep osjecaj, a jos uvijek nemas veliki trbuh i mozes sve 🤗
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji