Čestitam na novoj bebici i novoj trudnoći! Baš lijepe vijesti 😊 meni malac ima 3 mj pa evo samo razmišljaj da mi treba još djece, divlji hormoni 😆
Mi smo ok, dosta vremena sam sama s njih dvoje jer mi L ne ide u vrtić, ali naučili smo sad već lijepo funkcionirati.
L je skinuo dnevnu pelenu, još uvijek se desi da se zaigra ili kad je umoran da se upiški, ali većinom uspije obaviti na tutu. Wc mu je još malo strašan tako da je ipak tuta, al dobro. Cordisoo to za pjevanje sam i ja pročitala, evo i moj L ne staje, taj cijeli dan pjeva nešto i baš to volim čuti 😁 ovako mi je super, krenule su puzzle, slaganje legića, one kocke na magnete, crtanje i bojanje, sad baš ima puno aktivnosti koje možemo raditi i super mi je to. I jaaako voli igru uloga, ima bujnu maštu pa stalno nešto izmišlja, stavi plavu dekicu na pod pa mu je to bazen i ide plivat, ljulja mu je raketa pa leti u svemir i tako. Baš pravi pravi dječak. Prebrzo je narastao 🥺
A mlađi mi je pak drukčiji karakter, on se samo smije, veseli, sve mu je dobro, sve mu paše 😅 bili smo prvi put kod nove pedijatrice pa je rekla da joj se ne sviđa hipertonus, odgodila nam cijepljenje pa sam ga odmah privat naručila, idemo ovaj tjedan u motus fizio. I sad puuuno vježbam s njim doma i baš se vidi pomak. Problem je bio što je kod pedijatrice bio pred spavanje i nije puno surađivao, meni je baš drugačiji doma. Al ok, vježbice neće škoditi sigurno. Puno priča, puno se igra, skupimo po sat vremena tummy time dnevno, dobar je ☺️ i veeeelika spavalica, u 18.45 zaspi, spava do 7.30 uz pokoje cicanje. Kroz dan malo slabije, ali ne mogu se požaliti
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji