Cure da vam javim.. Nakon amoksila zbog povisenog crpa dosa nalaz, imam kampilobakteriju, jos danas moram popiti 2 sumaameda odjednom i to je to. Nadan se da ce s bebom sve bit okej. Dugo mi je cekati iduci pregled, al moram misliti pozitivno.
Sve ce biti dobro ♥️ Jos malo je to iza tebe!
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Cure da vam javim.. Nakon amoksila zbog povisenog crpa dosa nalaz, imam kampilobakteriju, jos danas moram popiti 2 sumaameda odjednom i to je to. Nadan se da ce s bebom sve bit okej. Dugo mi je cekati iduci pregled, al moram misliti pozitivno.
Sve ce biti dobro ♥️ Jos malo je to iza tebe!
Nadam se da ce sve bit okej🥰
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20230608/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3e04/preg.png
Drage moje nisam stigla uopće dolaziti na forum pa sam danas pročitala barem 40ak stranica.... užasno sam se rastužila kada sam vidjela da nas je par cura napustilo, nadam se da se neće ponoviti više nikome i da se curke hrabro drže
.
Puno je novih stiglo, dobrodošle i želim svima urednu trudnoću <3
Meni je sljedeći pregled 15.12. i tad idem na probir. Moram napraviti i urinokulturu prije toga. Jel točno da to ne rade više u Petrovoj? Ne sjećam se zašto, ali kao da je sestra nekom rekla da kod njih urinokultura ne može više, a ja sam nosila urin za sedimentaciju i to je moglo... možda je meni prošlo zbog interne uputnice? Jel bio netko kod njih po tom pitanju u zadnje vrijeme?
.
Ja sam se smirila, nemam simptome nikakve osim bolnih grudi, nikakva probadanja ma ništa. Jedino sam se malo zaokružila... al nosim široko pa se ne kuži
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sretno Betty i samo pozitivne misli!
Ja sam danas dobila termin u Vinogradskoj za kombinirani 21.12. Prije toga isto urinokultura, Rh, vadenje krvi
Vesca bome se i ja zaokružila, ne znam jel zbog bebe ili papanja doduše 🫣
Kada ste se javile svojim lječnicima da Vam je kućni test pozitivan, s koliko tt su Vas naručili na 1. pregled ?
Mene je narucila sa 5+5 otprilike da dodjem, i odmah mi je ukljucila Roidakal alfa lipoinsku kiselinu, i femibion aktivni oblik folne.
Vezano za folnu pazite cure koji oblik pijete, ako nije aktivna ako uzimate Folacin kod dosta zena se uopste ne razgradjuje pa vam je isto ko da ga i ne pijete…
A Roidakal mozete kupiti sami u ljekarnama ne treba recept, sad se skoro svuda preporucuje uzimanje jednako kao i folna jer stiti plodove ovoje i posteljicu od preranog sazrijevanja i preranog poroda…
Pozz,pitanje što se tiče Folacina kažeš kod dosta žena se nerazgrađuje,kako su one saznale da se nerazgrađuje?
Pozdrav svima!
Ja sam nova u grupi, trudna sam 6+5 sa blizancima😀
Trudnoća je iz Fet-a, 1. i uspješnog, 1.uzv 5+6 sve uredno i već sam čula otkucaje bebica. Nažalost dva dana kasnije krvarenje, naravno odmah sam otišla na hitnu, napravila uzv, bebice su ok ali su i pronašli hematom od 2cm. Od onda strogo mirovanje čega se pokušavam držati. Krvarenje je stalo isti dan, od onda ništa, nadam se da bude tako i ostalo.
Malo me brine što nemam nikakvih simptoma osim malo osjetljivih grudi i zatvora.
Idući uzv mi je tek 22.12. Nekako mi se to čini jako dugo do kontrole?
👩🏻 37. bez 1 jajovoda, amh 37, pcos 👨🏻43.sve ok
Petrova
10.2021 lpsc, ostala bez 1 jajovoda
06.2022. IVF, Menopur, Cetrotide, Decapeptyl, 28 stanica, bez transfera zbog ohss, 6 smrznutih blastica i 5 stanica
09.2022. FET prirodni, odustali nije bilo ovulacije
10.2022. FET estrofem,
31.10. transfer 2 blastice
12.11. beta 1207
15.11. beta 3409
Vesca bome se i ja zaokružila, ne znam jel zbog bebe ili papanja doduše 🫣
hahaha ja sam do prije par dana jela skroz normalno, ali zadnji tjedan sam povećala porcije. Znam da ne treba, ali pokušavam se držati zdravih opcija (voće ili sjemenke).... Jednostavno me traži i ako ne jedem duže krene mi biti loše. Kao da mi šećer padne, povezujem to s inzulinskom rezistencijom, samo mi se sad češće javi taj pad energije nego prije.
Nije da mi se na kilaži vidi, ali trbuščić je definitivno tu. Danas su me hlače stiskale pa sam iskoristila gumicu za kosu da si ih malo olabavim
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Pozdrav svima!
Ja sam nova u grupi, trudna sam 6+5 sa blizancima😀
Trudnoća je iz Fet-a, 1. i uspješnog, 1.uzv 5+6 sve uredno i već sam čula otkucaje bebica. Nažalost dva dana kasnije krvarenje, naravno odmah sam otišla na hitnu, napravila uzv, bebice su ok ali su i pronašli hematom od 2cm. Od onda strogo mirovanje čega se pokušavam držati. Krvarenje je stalo isti dan, od onda ništa, nadam se da bude tako i ostalo.
Malo me brine što nemam nikakvih simptoma osim malo osjetljivih grudi i zatvora.
Idući uzv mi je tek 22.12. Nekako mi se to čini jako dugo do kontrole?
Od srca čestitam, pogotovo me vesele MPO trudnice još blizanci <3 ima vas s dvojčekima poprilično
Nek sve prođe u najboljem redu, a hematom je poprilično čest kod potpomognute oplodnje pa se nadam da neće stvarati velike probleme
I sama sam blizanka tako da ću samo reć da je taj odnos nešto najljepše na svijetu. Divno, divno <3
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
I zaboravila sam komentirati da nas ima baš dosta koje nemaju nikakve simptome. Mene samo sise bole, ali i to je u fazama. Malo jače danas, a već 2 tjedna onako lagano. Ništa mučnine, probadanja, umor, ma ništa. I brinulo me to, al sam odlučila da se neću s tim opterećivati. Mogu Bogu zahvaliti da mi nije ništa i da sve ide dobro. :)
I nije daleko kontrola, samo je nama dugo čekati. Normalno je da idemo mjesečno, češće samo ako je potrebno. Ja sam išla na početku malo češće jer se inilo da s otkucajima nije nešto OK, ali zadnji put je frekvencija srca bila dobra i sada čekam novi pregled mjesec dana. Samo opušteno
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Sortiraj odgovore
Najstariji