Pozdrav ekipa! Nisam pisala nisam stizala.
Mi smo se preselili s mora i grada na kontinent opcinu. Mala je to prihvatila jaaako dobro. Zeza malo sa spavanjem i muce nas povremeni nocni terori ali ide nekako. Duda i pelena su jos tu jer nisam tila forsirat nista da joj ne bude previse. Jastuk imamo ali ne koristimo jer nikad ne znamo u kojem smjeru ce zaspati.
Danas smo odradili i 1sat jaslica. Malo se igrala jesti nije tila. Sutra smo opet na zajednicki sat. A onda ostaje sama po sat vremena.

Mi smo se preselili s mora i grada na kontinent opcinu. Mala je to prihvatila jaaako dobro. Zeza malo sa spavanjem i muce nas povremeni nocni terori ali ide nekako. Duda i pelena su jos tu jer nisam tila forsirat nista da joj ne bude previse. Jastuk imamo ali ne koristimo jer nikad ne znamo u kojem smjeru ce zaspati.
Danas smo odradili i 1sat jaslica. Malo se igrala jesti nije tila. Sutra smo opet na zajednicki sat. A onda ostaje sama po sat vremena.
Gdje ste preselili?
Kako napreduje adaptacija?

Unname kolko jos? Kak se drzis? Spremno sve?
.
Neznam kak vasi, al moja je podivljala skroz... bacanje po podu, urlanje, stipa me i grebe kad ju uzmem da nesto ne radi ili da krene ako ne zeli...
Seka je krenula prosli tjedan u vrtic a ona postala bas grozna.
A ja opet u nekoj poludepresiji, opet rutina i samo jurim s obje s jedne na drugu aktivnost, vrtic itd...
Svi iz parka su krenuli u vrtic i u skolu, opet smo same nas dvije...

Unname kolko jos? Kak se drzis? Spremno sve?
.
Neznam kak vasi, al moja je podivljala skroz… bacanje po podu, urlanje, stipa me i grebe kad ju uzmem da nesto ne radi ili da krene ako ne zeli…
Seka je krenula prosli tjedan u vrtic a ona postala bas grozna.
A ja opet u nekoj poludepresiji, opet rutina i samo jurim s obje s jedne na drugu aktivnost, vrtic itd…
Svi iz parka su krenuli u vrtic i u skolu, opet smo same nas dvije…
Još 18 dana
Ona mi je krenula u vrtić, za sad je dobra, bude po 3 sata, od sutra će produžiti.
Ali kući bude "gora", šta je i očekivano.
Vjerujem da te sve "zatupljuje", jer s djecom bit kući, svaki dan isti, uh, nije lako

Gdje ste preselili?
U podravinu. Adaptacija bila 2dana po sat sa menom, zaigrala se pa su me poslali kuci. Nakon malo vise od sata zovu da puno place da dođem. I zafibrala 3dana. Jucer i danas je bila od 8 do 14.15 malo spavanja, malo papanja, malo plakanja al bitno da je krenila. Bolje za obadvi. Najgore je sta se ona kad se ljuti i nije po njenom baci na leđa i bas me strah da se ne bubne posteno.
Kako se ti osjecas? Proletit ce tih 18dana

Gdje ste preselili?
U podravinu. Adaptacija bila 2dana po sat sa menom, zaigrala se pa su me poslali kuci. Nakon malo vise od sata zovu da puno place da dođem. I zafibrala 3dana. Jucer i danas je bila od 8 do 14.15 malo spavanja, malo papanja, malo plakanja al bitno da je krenila. Bolje za obadvi. Najgore je sta se ona kad se ljuti i nije po njenom baci na leđa i bas me strah da se ne bubne posteno.
Kako se ti osjecas? Proletit ce tih 18dana
Kakva ti bude kući nakon vrtića?
A ne vjerujem da će u vrtiću to uopće i raditi, a ako i da, znat će tete kako reagirati
Sta je reć da ste odselili?
Kako je ta adaptacija prošla 🤣
Ma ja dobro, guram, jedva čekam rodit, s drugu stranu nisam spremna 😅

Bude dobra. Sve bude dobro kad me ugleda. Jutros je pocela plakati cim smo dosle pred vrtic i ostavila sam ju uplakanu. Nije niko zva znaci da je podnosljiva. A ja se doslovno telim, sve bi a ne da mi se nista.
Odselili smo jer smo bili podstanari a cijene su bolesne. U jaslicama nema mjesta jer ja nisam radila a privatne su 500eura. Tata je podravec, ima je ko pricuvat bar sat vremena kad bude zatrebalo. Ovako smo prosli 2godine da joj nitko osim nas 2je nije pelenu promijenia, pricuva, nahrania ili bilo sta drugo. Zato su joj i jaslice tesko pale. Rekla sam ja tetama da smo se tek preselili, da joj je sve novo, da je bila 2godine iskljucivo sa nama i da ne ocekuju da ce sve to ici preko noci. + ona je super ekstra tvrdoglava.
Sutra imamo roditeljski pa cemo vidit.

Bude dobra. Sve bude dobro kad me ugleda. Jutros je pocela plakati cim smo dosle pred vrtic i ostavila sam ju uplakanu. Nije niko zva znaci da je podnosljiva. A ja se doslovno telim, sve bi a ne da mi se nista.
Odselili smo jer smo bili podstanari a cijene su bolesne. U jaslicama nema mjesta jer ja nisam radila a privatne su 500eura. Tata je podravec, ima je ko pricuvat bar sat vremena kad bude zatrebalo. Ovako smo prosli 2godine da joj nitko osim nas 2je nije pelenu promijenia, pricuva, nahrania ili bilo sta drugo. Zato su joj i jaslice tesko pale. Rekla sam ja tetama da smo se tek preselili, da joj je sve novo, da je bila 2godine iskljucivo sa nama i da ne ocekuju da ce sve to ici preko noci. + ona je super ekstra tvrdoglava.
Sutra imamo roditeljski pa cemo vidit.
A pa onda bolje da ste odselili.
Jel ti onda radiš ili si u potrazi?
Šta se tiče čuvanja sve razumijem, moja je stalno sa mnom, dok sam bila kod mame, ona mi je pomogla koliko je mogla i stvarno to puno znači

Unname izdrzi jos malo trudnocu, onda tek krece show 🙈 nadam se da ces imati neku pomoc...
Buhaca sretno u novom kraju! I super da ces sada imati i pomoc, jos i jaslice taman ces imat vrijeme za sebe.

Trenutno je kaos. Ona želi samo mene, ne želi ni tati. Uspavljivanje koma.
Sve joj se valjda nakupilo i previše joj je odjednom a mala je i ne zna rec. Znala sam da ovaj pocetni period nece biti lagan samo treba vremena, strpljenja i zivaca. Nemam ih jos puno.
Cim se ona sprijatelji sa jaslicama ja trazim posao.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji