Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Unname13
    09. Rujan 2025. 10:36

Buhaca

Pozdrav ekipa! Nisam pisala nisam stizala.
    Mi smo se preselili s mora i grada na kontinent opcinu. Mala je to prihvatila jaaako dobro. Zeza malo sa spavanjem i muce nas povremeni nocni terori ali ide nekako. Duda i pelena su jos tu jer nisam tila forsirat nista da joj ne bude previse. Jastuk imamo ali ne koristimo jer nikad ne znamo u kojem smjeru ce zaspati.
    Danas smo odradili i 1sat jaslica. Malo se igrala jesti nije tila. Sutra smo opet na zajednicki sat. A onda ostaje sama po sat vremena.

Gdje ste preselili? 
    Kako napreduje adaptacija? 

Thinkpurple0
    09. Rujan 2025. 14:21

Unname kolko jos? Kak se drzis? Spremno sve? 
    .
    Neznam kak vasi, al moja je podivljala skroz... bacanje po podu, urlanje, stipa me i grebe kad ju uzmem da nesto ne radi ili da krene ako ne zeli... 
    Seka je krenula prosli tjedan u vrtic a ona postala bas grozna. 
    A ja opet u nekoj poludepresiji, opet rutina i samo jurim s obje s jedne na drugu aktivnost, vrtic itd... 
    Svi iz parka su krenuli u vrtic i u skolu, opet smo same nas dvije... 

• Unname13
    09. Rujan 2025. 14:25

Thinkpurple0

Unname kolko jos? Kak se drzis? Spremno sve?
    .
    Neznam kak vasi, al moja je podivljala skroz… bacanje po podu, urlanje, stipa me i grebe kad ju uzmem da nesto ne radi ili da krene ako ne zeli…
    Seka je krenula prosli tjedan u vrtic a ona postala bas grozna.
    A ja opet u nekoj poludepresiji, opet rutina i samo jurim s obje s jedne na drugu aktivnost, vrtic itd…
    Svi iz parka su krenuli u vrtic i u skolu, opet smo same nas dvije…

Još 18 dana
    Ona mi je krenula u vrtić, za sad je dobra, bude po 3 sata, od sutra će produžiti. 
    Ali kući bude "gora", šta je i očekivano. 
    Vjerujem da te sve "zatupljuje", jer s djecom bit kući, svaki dan isti, uh, nije lako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.