Pozdrav ekipa! Nisam pisala nisam stizala.
Mi smo se preselili s mora i grada na kontinent opcinu. Mala je to prihvatila jaaako dobro. Zeza malo sa spavanjem i muce nas povremeni nocni terori ali ide nekako. Duda i pelena su jos tu jer nisam tila forsirat nista da joj ne bude previse. Jastuk imamo ali ne koristimo jer nikad ne znamo u kojem smjeru ce zaspati.
Danas smo odradili i 1sat jaslica. Malo se igrala jesti nije tila. Sutra smo opet na zajednicki sat. A onda ostaje sama po sat vremena.
Gdje ste preselili?
Kako napreduje adaptacija?
Unname kolko jos? Kak se drzis? Spremno sve?
.
Neznam kak vasi, al moja je podivljala skroz... bacanje po podu, urlanje, stipa me i grebe kad ju uzmem da nesto ne radi ili da krene ako ne zeli...
Seka je krenula prosli tjedan u vrtic a ona postala bas grozna.
A ja opet u nekoj poludepresiji, opet rutina i samo jurim s obje s jedne na drugu aktivnost, vrtic itd...
Svi iz parka su krenuli u vrtic i u skolu, opet smo same nas dvije...
Unname kolko jos? Kak se drzis? Spremno sve?
.
Neznam kak vasi, al moja je podivljala skroz… bacanje po podu, urlanje, stipa me i grebe kad ju uzmem da nesto ne radi ili da krene ako ne zeli…
Seka je krenula prosli tjedan u vrtic a ona postala bas grozna.
A ja opet u nekoj poludepresiji, opet rutina i samo jurim s obje s jedne na drugu aktivnost, vrtic itd…
Svi iz parka su krenuli u vrtic i u skolu, opet smo same nas dvije…
Još 18 dana
Ona mi je krenula u vrtić, za sad je dobra, bude po 3 sata, od sutra će produžiti.
Ali kući bude "gora", šta je i očekivano.
Vjerujem da te sve "zatupljuje", jer s djecom bit kući, svaki dan isti, uh, nije lako
Sortiraj odgovore
Najstariji