Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Buhaca

Broj poruka: 349

Prijavi adminu

Ally007

Pahuljka - prvo da tebi čestitam na doktoratu i na uspješnoj prilagodbi u jaslice! Baš mi je drago da je ta kriza iza vas, puno to znači. Svaka čast na mentalnoj snazi za doktorat, ja se i dalje pitam kako ću ovako nenaspavana krenut radit. Baš mi je drago da si se raspisala sa updateom, fali malo toga da budemo u toku jedna s drugom.
    Karamela - drago mi je da si se i ti javila. Nemam pametan savjet jer ne planiram drugo, ali samo ću reći ono što i sama znaš, a to da je sve lutrija kakvo dijete dobiješ (spavac/nespavac itd). Vjerojatno nikad ne možeš biti potpuno spreman, ali ja bih se spremila na najgoru varijantu pa vas sve bolje od toga može samo ugodno iznenaditi. Mozda je neka srednja razlika najbolja,moji starci su izmedju mene i sestre imali 10 godina razliku pa im je bome i to bio šok.
    Thinkpurple - za nas iscrpljene sam dobila preporuku za vitamine - Orthomol immun. Skupi su ko vrag, ali svi se kunu u njih kao doping, a ja moram priznati da sam jedina u kući koja se nije razbolila iako sam mrtva umorna i stalno sa njima šmrkavima. To je frendici preporučila patronazna kad je bila krepana od poroda i dojenja, i fakat joj je pomoglo. Ja sam i dalje umorna, ali ni ne mogu očekivati da će vitamini to riješiti, samo spavanje. Ali, kazem, mozda da probas i tako nešto, neće škoditi.
    Mališa je za svetog Nikolu dobio palačinke od banane i pekmez + mašinu svojeg prljavog vesa za stavit prat, bio je jako zadovoljan.

Hahahahaha
    Na Ljekaene pablo ti je do 8og 30% na sve za djecji imunitet pa baci pogled jel ti i to spada

Pahuljka

Broj poruka: 548

Prijavi adminu

Ally007

Pahuljka - prvo da tebi čestitam na doktoratu i na uspješnoj prilagodbi u jaslice! Baš mi je drago da je ta kriza iza vas, puno to znači. Svaka čast na mentalnoj snazi za doktorat, ja se i dalje pitam kako ću ovako nenaspavana krenut radit. Baš mi je drago da si se raspisala sa updateom, fali malo toga da budemo u toku jedna s drugom.
    Karamela - drago mi je da si se i ti javila. Nemam pametan savjet jer ne planiram drugo, ali samo ću reći ono što i sama znaš, a to da je sve lutrija kakvo dijete dobiješ (spavac/nespavac itd). Vjerojatno nikad ne možeš biti potpuno spreman, ali ja bih se spremila na najgoru varijantu pa vas sve bolje od toga može samo ugodno iznenaditi. Mozda je neka srednja razlika najbolja,moji starci su izmedju mene i sestre imali 10 godina razliku pa im je bome i to bio šok.
    Thinkpurple - za nas iscrpljene sam dobila preporuku za vitamine - Orthomol immun. Skupi su ko vrag, ali svi se kunu u njih kao doping, a ja moram priznati da sam jedina u kući koja se nije razbolila iako sam mrtva umorna i stalno sa njima šmrkavima. To je frendici preporučila patronazna kad je bila krepana od poroda i dojenja, i fakat joj je pomoglo. Ja sam i dalje umorna, ali ni ne mogu očekivati da će vitamini to riješiti, samo spavanje. Ali, kazem, mozda da probas i tako nešto, neće škoditi.
    Mališa je za svetog Nikolu dobio palačinke od banane i pekmez + mašinu svojeg prljavog vesa za stavit prat, bio je jako zadovoljan.

Hahahaha oplakah na poklone, unikatni su ako nista drugo 😂 
    Mentalna snaga 0 Veca plata 1 😂 To je ta snaga 💶 
    I meni je bas drago da ovdje nadjemo ispusni ventil iizbacimo sve sto nam je na dusi. 
    Samo naprijed 💪🏼

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Apple

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Pahuljka svaka čast na doktoratu, sretno 🥳Ovo za drugo/treće dijete je baš zanimljiva tema.
    Mi smo čekali dok nismo sa starijim došli u malo bolju fazu jer je izuzetno zahtjevno dijete kao što sam već milijun puta pisala, a također je i grozan spavala.
    Baš smo htjeli. Bili smo u super fazi s njom, pripremali je na bebu, već je bila veća (3 i pol) i sve je već kupila, razumjela, pomagala i bilo nam je super.
    Ali ipak kad se malac rodio je bilo jako jako teško kod nas. Jako je dramatično to sve doživjela, promijenila je ponašanje, bila je grozno drska i bezobrazna i trebalo je nekih 7 mjeseci da se pomalo stvari vrate u normalu. Kod nas je beba više trpila jer je on bio miran i strpljiv a sve je bilo podređeno starijoj.
    Puno toga ti je lakše jer si iskusniji i nema više panike i strahova ali ipak ne znaš kako će ti grah past i kakvu bebu ćeš dobiti.
    Bit će kako bude, malo se u o početku potrpi ali sad s njima dvoje mi je najljepše na svijetu i svaki dan su malo veći pa je puno lakše.
    A to kad vidiš kako se oni vole i igraju, nema boljeg osjećaja.
    I jednostavno ne možeš jedno voljeti više. Možda ćeš s jednim biti više blizak na jedan način a s drugim na drugi, ipak smo svi mi ljudi za sebe, tako su i oni svoji karakteri, ali oboje voliš jednako.Kad čitam postove novopečenih trudnica, baš mi to jako fali jer sam htjela imati troje, ali bojim se da je to to od mene jer nažalost moje tijelo ne bi moglo više. Joj baš me to muči.
    Znam da je glupo i da trebam biti zahvalna na djelovi koje imam i stvarno jesam ali eto, srce čezne.

2019.🦄
    2023.🦁

Thinkpurple0

Broj poruka: 115

Prijavi adminu

Apple isto... zbog rupture ni pomislit nesmijem a htjeli smo troje... iako ove dvije karakterno su ko petero 🤣
    Nekad me ulovi bas teska tuga sto je moje tijelo odlucilo za mene a ne mi s vremenom... mozda mi je zato i teze. 

• Jagoda01

Broj poruka: 728

Prijavi adminu

Ally ja sam, kud bas danas isla u novu nabavku vitamina, al zapisala sam naziv tvoje preporuke i planiram po njih iduci mjesec(kod nas kostaju 60€) koliko god su, samo da me dignePahuljka cestitke i od mene, divim ti se! Ja nisam u stanju smisleno film pogledat, nit za njeg imam vremena, kamo li sad nesto da ucim.. Sretno

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

Thinkpurple0

Prijavi adminu

Ally hvala na preporuci. Meni je dr opce prakse propisao plivic c max 500, cink, mg direkt 400 mg s b vitaminom i d vital ampule. Jedino ove d vital neidu s dojenjem pa s njima cekam... 

Thinkpurple0

Prijavi adminu

Pogbjego mi post... 
    Meni je opet kosa pocela strasno opadat a taman se popunilo od postpartuma sve. A bas jako pada i vec sam opet naprijed procelava. 
    Ocito je neki disbalans u tijelu. Nikako da idem na sistematski. 

• Buhaca

Prijavi adminu

Mi odnosno 2 od 3je prehladeno. Tata slini od nedjelje, mala od jučer. Temperature nema na srecu, spavali nismo. Veselo je

Jelušićkaa

Broj poruka: 866

Prijavi adminu

Pozdrav žene s vremena na vrijeme vas pročitam pa se često i ja pronađem. Samo sam htjela reći da mi od kako je startala jesen i do dana današnjeg nikad nisam sklonila usisivač s poda. Svaki bozji dan bale usisavamo ja stvarno ne znam kad to prestaje.?!?
    Nije do sada imala temperaturu niti je bila bolesna ništa znači samo nos UVIJEK curi. Poludit cu od dreke kad se upali 😅

• Buhaca

Prijavi adminu

Jelušićkaa

Pozdrav žene s vremena na vrijeme vas pročitam pa se često i ja pronađem. Samo sam htjela reći da mi od kako je startala jesen i do dana današnjeg nikad nisam sklonila usisivač s poda. Svaki bozji dan bale usisavamo ja stvarno ne znam kad to prestaje.?!?
    Nije do sada imala temperaturu niti je bila bolesna ništa znači samo nos UVIJEK curi. Poludit cu od dreke kad se upali 😅

Mi smo stvarno dugo izdrzali bez prehlade. Tata je kriv. Tako da je i usisivac i inhalator u punoj funkciji. Ima temperaturu 38.5 šibnila sam joj čepić pa ćemo sutra do pedijatrice. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.