Ljetne bebe 2023. 🌅🌊🏖️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Afrodita06

Broj poruka: 420

Prijavi adminu

Buhaca točno znam o čemu govoriš 😭😭
    Ovo sinoć je bilo stra. Mi smo bili budni od pola 1 do pola 5. Svi smo hodali ko zombiji kad smo se ustali. Teta u vrtiću nas je dočekala s istom situacijom sa svojim malim. Kaže ništa nije spavao.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️afrodita060606@gmail.com

Thinkpurple0

Broj poruka: 115

Prijavi adminu

Buhaca, afrodita nama je tako svaki ili svaki drugi dan vec par mjeseci. I onda se probudi u 6.30 nakon sat, dva spavanja ko da nis nije bilo. Jucer nismo ni zaspali, bila je budna od pola 2 i u 5 smo ustali jer vise nije imalo smisla. I ide tek oko 12 na spavanje dnevno (jucer je bila iznimka pa je u 11.15 trazila spavat) di opet se budi nakon 40ak min i eventualno nastavi na meni jos 40ak min. Kak je njoj to dosta, pojma nemam... meni nije 🤦🏼‍♀️
    Starija mi je bila jako los spavac al do ove dobi je vec pocela spavat noc s jednim do dva budenja. Ova mala nas satre skroz. 
    Starijoj je rodendan sad slavi u subotu ., nisam ni adventski vijenac stavila, nisam nis za nikolu nabavila i pripremila... ja nemam volje za zivotom od umora..  doslovno prezivljavam dan... 🤦🏼‍♀️

• Buhaca

Broj poruka: 349

Prijavi adminu

Mi smo se igrali dok nije zaspala inace bi bilo kmecanje i plakanje. Srecom kod nas su takve noci povremene. 
    Za nikolu nemam ideje, sitnicu neku. Slikovnice voli ali ih žvaće i demolirala ih je. 

Ally007

Broj poruka: 452

Prijavi adminu

Evo i mi prijavljujemo nocas budnost od 00:20 do 3 ujutro, uz zazivanje "mama mama". Znaci prošli tj kad je ostao doma nakon bolesti smo imali divnih cca 4 dana gdje se budio za dudu oko 22, pola 2 i jeo tek oko 6 ujutro. Ja ne znam jel to još bio iscrpljen od bolesti ili šta, ali bilo je divno. Nisam htjela ovdje ništa pisati da ne ureknem. Ali otkako je krenuo u vrtić opet kaos i stalno buđenje. Nisam više mogla izdržati nego sam mu dala bočicu u 3 i tad je zaspao. Ja ne znam, jel on možda gladan, mozda u vrtiću ne pojede količinski ko doma (makar kažu da dobro jede). U svakom slučaju, taman sam se ponadala da nam je ono bilo prijelomno, a sad smo opet gdje smo i prije bili. 

👨‍🦱 35g, oligoteratoastenozoospermia
    👱‍♀️35g, endometrioza, 2x operacija, niski AMH, visoki FSH
    08/2022- uspjeli dobiti 2 zigote u prirodnom cikusu
    09/2022- vraćanje 1.blastociste ❌
    11/2022-vraćanje 2.blastociste 🥳

Thinkpurple0

Broj poruka: 115

Prijavi adminu

Ona ne trazi jest al samo vice mama dodi, drzi, nosi... 
    Sad je u fazi di se ne skida s mene i sve je mama, nemoze nitko drugi odma je drama. 
    A da ne pricam ako odem na wc i zatvorim vrata, ono jecanje i grrbanje po vratima ko da sam zauvijek otisla. 
    .
    Za sv nikolu mi nikad ne kupujemo nista osim slatkisa. Starija bu dobila kinder jaje i tak nesto jos a mala lino keksice i sokic. 

• Tonkica1509

Broj poruka: 141

Prijavi adminu

Uh da se malo javim. Ne da sam umorna nego mrtva umorna. Ali evo srećom ne od nespavanja, nego sam bome zaboravila koliko budem umorna u prvom tromjesečju. Plus što smo sad imali selidbu, svi smo mrtvi 😅 grozno mi je čitati za nespavače, mi već dva mjeseca nemamo buđenja noću. Da imamo ne znam kako bi. Ne doji, ne pije nikakvo mlijeko, samo svoje biljno s dodatkom kalcija. Jede ko manijak svojih 100 obroka dnevno tak da vjerujem da mu ne fali.
    Jedino su mu sad tri zuba istovremeno izbila pa slini na sve strane.
    Za Sv. Nikolu sam mu slikovnicu jer ih obožava, pogotovo one sa zvukovima ili autima i pastele prilagođene za tak male jer voli jako crtati, šarati po papirima. Slatkiše mu ne dajem, tu i tam koju keksu. Danas je ugrabio salenjak 😅
    Uglavnom ne mogu se požaliti, skroz priča, svaku riječ ponovi za nama, većinom nisu čiste al sve se kužimo.
    Think odlazak na wc ista stvar, suze ko da sam zauvijek otišla. Nemreš kakati u miru da hoćeš.

Karamela22

Broj poruka: 185

Prijavi adminu

Pitanje za mame koje imaju 2 ili više djece. 
    Kako ste se psihički pripremile na to drugo? Intenzivno razmišljam o drugoj bebi, jako to želim. Ali je strah kako ću ja raspodijeliti svije vrijeme. Hoću li posvetiti dovoljno pažnje prvoj bebi? Hoću li voljeti drugu bebu ko i prvu. Hoće li druga beba patiti i neće imati dovoljno moje pažnje jer mi ovaj moj veliki baraba uzima puno vremena 🥲  jesam luda sta razmišljam o tome? 
    I mame s jednom bebom, jeste počele razmišljati o drugoj? 

Karamela22

Broj poruka: 185

Prijavi adminu

I malo sam čitala sad zadnjih nekoliko stranica. Pa tu ima trudnica 😍 čestitam vam svima. Cordiso i ti si među njima 😍😍😍 bas mi je drago 
    Moram se vratiti na forum. Privatno nemam uopće mame u druženje.Vidim da su vam bebice pričalice. Mi smo na minimum minimuma rijeci i vidimo borbu s hranom. Počeo je izvoljevati. I to jako. 
    Na dvije smo bočice s tim da samo ići navečer pojede do kraja a ova jutarnja je do pola jer nema on vremena cijelu.
    Ide spavati u 20 i budi se u 7:30. Noć spava cijelu već jako dugo. Preko dana ide spavati u 11:30 i spava 2-3 sata. Ovisi koliko se umori u parkiću. I to je uglavnom to. Dobri smo si i sličnog smo karaktera jedino ta hrana me ubija. I place vise za tatom nego za mamom……. 

• Jagoda01

Broj poruka: 728

Prijavi adminu

Mene isto zanimaju odgovori na pitanje karramele o 2.bebi. Kako ste se stvarno odlucile? Jako bih voljelo drugo ali zasad nema sanse, uz ovolika budjenja nocu i trcanja za njom sa kasikom da jede i pazenja da se ne udari i svega ostalog, jos trudna da to sve moram - mislim da bih oboljela... I ovako pijem milion nekih vitamina, ulje crnog sezama, maticnu mlijec itd da me drze zdravom

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

• Petrica_92

Broj poruka: 265

Prijavi adminu

Mene isto zanima to za drugu bebu.. Pogotovo jer, koliko god sad dani budu teski, sjetim se onog perioda kad smo sve bile ovdje aktivne u 4 ujutro jer su regresije udarale ko lude 😅 taman se nekako sve vraca u normalu, on razumije i komunicira.. ne znam kako bi se sad opet odlucila na taj povratak na pocetak, pogotovo u toj situaciji gdje ih je onda dvoje

🤱🏽32 god
    👨🏼‍🍼 30 god

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.