Dobro jutro svima! Jutros se ne mogu zaliti, spavala sam od 21.30 do 6, s time da sam odradila jučer i popodnevni spavanac od jedno sat vremena 🤭
Nadam se da je i vecini vas noc bila mirna.
Danas nam je neko tmurno vrijeme, tako da se mislim posvetiti ciscenju i sredivanju po stanu sta jos treba.
*
Curke koje ste bolesne, virozne, gripozne ili u bolnici- mislim na vas i drzim 🤞 da cim prije budete bolje. 🤗
Pusa svima! 💋

Martina vidi me sto se penjem na toj listi gore. Nakon 7 tjedana sad sam na prvoj polovici prve stranice
Jucer me zvala doktorica da mi javi da mi je nalaz OGTTa dobar i da nema nikakvih komentara na to. Koliko su tocno brojke cu vidjet kad mi nalaz stigne postom na adresu (sad ovih dana bi trebao) ili najkansije na pregledu drugi tjedan.
Ja sam dan prije jela skroz normalno sve, cak sma jela i kekse, a zandji obrok je bio i pun ugljikohidrata i sve. Cak sma namjerno jela malo vise slatkog cisto da vidim kakvi ce bit rezultati, ali nema to bas utjecaja ocito.
Jako se veselim pregledu drugi tjedan, znatizeljna sam da vidim di je posteljica i je li cerviks jos uvijek jako mekan.
Zivim u nadi da je sve ok i da cu moc ustat sa ovog glupog kauca

Brijanje i klistir- svjeza je info da to i dalje rade. Ako imas dlake od par dana vjerujem da im to ne smeta, vec te idu brijat ak si dosla obrasla ko dzungla. I naravno da ovisi u kojoj fazi poroda si dosla, ak si dosla dovoljno otvorena da odmah ides u box vjerujem da s tim ne gnjave. Ali obzirom da prvorotke vecinom dodju prije aktivne faze poroda i prvo budu u predradjaoni onda imaju vremena da te 'srede'. Isto vrijedi i za klistir, ako si doma imala ciscenje ili sama sebi radila klistir to im kazes i onda te nece tjerati da ga radis ponovno.
Potvrda trudnickog tecaja- mi ju imamo za svaki slucaj da ne bi se odjednom sjetili da je ipak nuzna za pratnju. Iako nisam cula da su ikog gnjavili s time otkako je korona.

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Mallla hvalaaa ti puno na inf, sad mi je lakse 💕 jeste stvarno doktor gledao protoke i bilo je sve uredu pa vidjecemo sta ce biti dalje jos samo da malo izguram pa da budem u terminu 🥺

Marvelne znam sto znaci TA 😂 ako je trudnicka ambulanta hahaha ne idem tamo idem jos uvijek privatno u ordinaciju kod svog ginekologa, nisam iz hr pa ne znam onda sigurno je drugacija procedura tu kod nas u bih 💁♀️ ali da, pregled je bio jako bolan i od jucer me kao malo zdjelica boli 😞
pitanje za cure koje su vec rodile
doktor mi je rekao da mi je placenta zrelija i pitao da li pusim ali ja ne pusim, da li cu mozda roditi ranije, je li neka imala iskustva s tim?
Normalno da je posteljica stari kako se blizi kraj trudnoce, prate se protoci i reagira ako je potrebno. Ja sam u prvoj trudnoci isla na indukciju iz tog razloga, ali vec 2 dana iza termina. Nema razloga za brigu :)
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Jutro curee :) Svima sretno danas na pregledima, neka prodje uspjesno :)
.
MissR drzimo fige da se malo sve smiri, a ti si dogurala fino, usla u sigurne tjedne i cak i da se u narednih 7 dana desi porod, sve ce proci kako treba. I mene je mama rodila sa 2800 gr, jos sa ravnih 9 mjeseci, tako da je i kilaza super. Biti ce to sve okej, miruj maksimalno i pisi nam

🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Inače, baš loše spavam po noći, nikako se namijestiti i baš me boli ispod rebara s desne strane, na momente kao da me jako peče i već me to malo i brine, najradije bi otišla na ultrazvuk abdomena da vide da li to fakat bebač gura ili kaj je.
Kako opisa bol i da te pece, meni odmah lakse 😊 jer je tako i kod mene. Jos kad zategne pa se moram pokriviti. Znas kad nekad se jedva uspijem obrisati kad odem na wc 🤷🤣🤣🤣 sou. Beba 2 kad podboci sve dikitra.
Tako da ne brini a necu ni ja. To se jedna mala guzara stima kako njoj/njemu pase 🥰🥰

Pozz cure, samo da se kratko javim, ja u bolnici.Slapovi krvi krenuli iz mene s uto na sri i sad me prate vec 2 dana u rađaoni. Kad ležim ok je, kad se dignem izlije se...tako da čekam šta će biti, dobila injekcije za pluća i cordipin preventivno za trudove.jučer sam vidjela MfrauM nakratko, kaj se desilo, tlak?

url=https://lilypie.com]
Pozz cure, samo da se kratko javim, ja u bolnici.Slapovi krvi krenuli iz mene s uto na sri i sad me prate vec 2 dana u rađaoni. Kad ležim ok je, kad se dignem izlije se…tako da čekam šta će biti, dobila injekcije za pluća i cordipin preventivno za trudove.jučer sam vidjela MfrauM nakratko, kaj se desilo, tlak?
Draga nasa, ukratko nam je MfrauM opisala sto ti se desilo. Sve mislimo na tebe i nadamo se da ces biti u najboljem redu (naravno i bebica isto). Zelimo ti svu srecu, i ne brini, bebe su snazne i borci su, a doktori oko tebe ce napravit sve da i ti i beba budete dobro.
Na zalost, MfrauM nam je isto u bolnici zbog tlaka i isto strahuje da ce morat dosta ranije rodit. Ali isto nam je u mislima i svi joj zelimo da beba bude sto duze u busici ko i tebi. Ako vam i dode do poroda, vidjet cete kakve ste borbene bebice rodile i kakve ste vi snazne majke.
Ako mozemo ikako pomoc, osim sto vas imamo u mislima i saljemo najpozitivniju energiju, samo javite i ako mozemo, uskocimo odmah.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji