![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Martina molim te dodaj me na listu za pregled 27.4. Zaboravila sam javiti jer nisam baš pisala ovdje.
Cure anushka i mfrauM držite se,sve će biti dobro.
Pozdrav cure, evo me nakon sto godina opet na forumu. Danas smo radili OGTT. Rezultate još nisam dobila pa sam se, u slučaju da su loši, preventivno počastila jednim sladoledom. :)
Želim napisati svoja saznanja o šibenskom rodilištu s obzirom da na mreži postoji manjak ključnih informacija, pa da se buduće mame znaju spremiti u mjeri u kojoj smatraju da je potrebno. :)
Pratnja na porodu je trenutno moguća uz PCR test, a certifikat za pratnju nije potreban. Ukoliko je iznenadan porod (npr. partner nije imao vremena napraviti PCR) ili carski rez (bez obzira je li planiran ili neplaniran), partner nažalost neće moći biti tu. Zlatni sat traje tek par minuta, a bebicu vraćaju čim mamino i bebino stanje bude to dozvoljavalo. Dakle ako je sve ok već nakon prvog pregleda je uz svoju, također pregledanu, mamu. :)
Što se tiče procesa rađanja, djelomično prate Rodine upute i upute s tečaja DZZG: trudnica se može kretati i imaju "dodatnu opremu" (pilates loptu i sl.) za te potrebe, ali sam porod mora proteći na porodnom stolu. Beba je tamo u njihovoj robici i potrebno je samo ponijeti robicu za izlazak iz bolnice. Od higijenskih potrepština sam dobila odgovor da ponesem: "sve što mislim da će mi biti potrebno" - dakle klasika trudničkih popisa za torbu.
Rečeno je i da ponesemo bočicu za bebu, ja sam rekla da ne bi da je hrane na bočicu jer mi onda kasnije neće htjeti ciku, rekli su ok te ćemo stvari dogovarati u hodu. Generalno mi se čine vrlo fleksibilni i otvoreni prema željama trudnica, barem po dosadašnjem iskustvu.
Jedna kolegica s kvarta stvarno ima sve riječi hvale za osoblje, a po svemu sudeći pridružit ću se njenom mišljenju, a uskoro i iskustvu.
Baby T 💝 15. 7. 2022.
Pozz cure, samo da se kratko javim, ja u bolnici.Slapovi krvi krenuli iz mene s uto na sri i sad me prate vec 2 dana u rađaoni. Kad ležim ok je, kad se dignem izlije se…tako da čekam šta će biti, dobila injekcije za pluća i cordipin preventivno za trudove.jučer sam vidjela MfrauM nakratko, kaj se desilo, tlak?
Jao drzi se, srecom vec su to dobri tjedni sad iako drzim fige da izdrzite jos neko vrijeme. Sretno ❤️
Ja imala kontrolu, malac je pozicioniran glavom dolje, nemiran toliko da ga nije uspio izmjeriti doktor, ja na +11kg. Sve je super, iduca kontrola 3.5. 💪
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Drage moje ženice, hvala vam puno na lijepim i utješnim riječima, puno nam to znači u ovim danima borbe. Ja sam stigla prije 2 dana na hitnu, zadržali su me u oredradaoni jedno 5,6 sati jer se tlak nikako nije htio spustiti sa 180/120 onda je pao na 170 pa na 160 jučer cijeli dan. Danas prvi put nakon što su mi ucetverostrucili dozu tlak je 128/75!! Navečer moram još popiti kavu dozu bez obzira na ovu izmjenu. Dr su se svi istrči, dr na viziti mi je objasnila koje su opasnosti, između ostalog da me ne strani moždani udar i da nam je cilj biti što duže u bolnici i izgurati što duže makar do 30tt. Bebac ima 890grama, odgovara školski mjerama za drugo mi ništa nisu govorili, dobila sam injekciju za pluca i cordipin. Sad sam se smirila u glavi, cijeli dan sam plakala jer nisam još spremna na ovako nešto, gdje se niti ne zna ishod, nakon toliko godina čeka ja i iščekivanja. Javila se i kriv ja u meni jesam li ja kriva za taj tlak i hoću li ubiti nase vlastito dijete radi toga, svasta ti se mota po glavi... sutra idem na ogtt oni će mi tu složiti u ambulanti na odjelu , pa ćemo vidjeti. Dr mi je rekla da radi postrlhice ne smijem do kraja pojesti ništa slatko i ništa izvana osim što mi oni daju. Izgurat ću nekako.
Noćas kad sam vidjela anushku na hodniku, suze su mi potukle jer mi se doslovno pratimo i lovimo po hitnoj. Draga želim ti brz oporavak i nek se smiri pa da te spuste na odjel k nama na mirovanje. Ostale curke čuvajte mi se i uživajte u pripremama s gustom. Ja još nemam ništa a sad su se doma podijelili tko će što odradivati, nekako mi je glupo da mu neću ja ništa birati nego sve drugi, ali dobro.
Pusam vas i grlim sve.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
P.s. oprostite na greškama autocorrect sam piše gluposti
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Lovely super za pregled, pravi decko vec 🥰😍
Reci mi jesu li ti mozda rekli koliko treba da dode nalaz od brisa za streptokok? Ja sutra idem na bris pa me zanima
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Anushka i MfrauMdrzite se curke, budite najvise pozitivne sto mozete. Drzim fige da sve bude dobro. Mislim da ste u dobrim rukama i gurajte dan po dan. Sada svaki dan zlata vrijedi. Držim vam fige da budete dobro i vi i bebice🥰
Na kojim odjelima ležite? Kakvo vam je osoblje?
MfrauM moja susjeda je rodila na duhu u 30. tjednu curicu od 900 grama zbog previsokog tlaka. Sada je to snažna i velika curica od 3 godine i sve je u najboljem redu s njom. Samo hrabro i misli pozitivno. Svaki dodatni dan jako puno znači.
Mene ti šaltaju malo rađaona, malo patologija trudnoće, kad se izlije iz mene, idem gore, pa me vraćaju onda dolje.super su svi na patologiji pogotovo, ali i gore su sestre ok.rađaone su sve nove, top uređene.imam slike, al ne znam staviti, ako mi netko objasni, stavim🙂
url=https://lilypie.com]
MissR mogu mislit kako ti je...slažem se da svaki dan puno znači,a ove injekcije su super. Nemoj da te žalosti kaj niš nisi pripremila ni kupila. Nisam ni ja za prvog sina i sve što su kupili je bilo ok. Bitno da ti ima tko pomoći i uskočiti. Držite se cure!
Anushka ima neki link preko kojeg uploadas slike, ne znam kako se zove. Ja sam prekjučer skicnula jel ima klime u predradaoni i radaoni 😆.
Ja sam na odjelu patologija trudnoce, i stvarno kako kaže anushka ok su svi.
Sretno vam curke s pregledima koja ima sutra 🤗
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Anushka ima neki link preko kojeg uploadas slike, ne znam kako se zove. Ja sam prekjučer skicnula jel ima klime u predradaoni i radaoni 😆.
Ja sam na odjelu patologija trudnoce, i stvarno kako kaže anushkaok su svi.
Sretno vam curke s pregledima koja ima sutra 🤗
U rađaonama ima klima, ma top su uređene, sve mi žao kaj idem na carski, ali i sala je nova😅
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji