Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    21. Travanj 2022. 10:20

Mama_Anđela hvala ti na lijepim riječima ❤️
    Evo i tebe na vise od pola puta sa svojim djecakom, bas je brzo proslo 😊 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Marijanaaa12345
    21. Travanj 2022. 10:39

marta96

Cure vidim da spominjete trudničke tečajeve za pratnju. Od kad se to traži na porodu?
    Sve moje cure koje su nedavno rodile su imale pratnju bez tečaja zbog korone, a jos nije proglašen kraj pandemije. Ne znam jel se nešta u međuvremenu promijenilo pa ako neka zna🥰 ja konkretno planiram u Vinogradsku.

Ja se pitam identicnu stvar. 
    Takodjer planiram u Vinogradsku, tko zna možda ja malo oduzim pa budemo skupa :) 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ina85
    21. Travanj 2022. 10:41

Sad sam vidjela. Cure u bolnici drz te se. Anushka kad god mozes javi nam se da znamo  u 32 tjednu si. Znas li koliko je beba teska mozda? Sta kazu doktori? Zato sam ja svoju torbu za bolnicu pripremila vec, nikad se nezna uff 😶... imam svaki dan po malo grceve kao pred mengu. Pa prođu sva sreca. Al opet neugodno. Jedva cekam ponedeljak za pregled 😬

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Marijanaaa12345
    21. Travanj 2022. 10:45

Anushka draga drzi se, misli pozitivno, dobro da si u bolnici da te drze pod kontrolom. Javi se kad saznas daljnje korake sta doktori preporučuju. Ariel je vec sve rekla, tu smo sve ko potpora i tebi i MfrauM i ostalim curama. Drzite se cure. :* 

29/ZD

Marijanaaa12345
    21. Travanj 2022. 10:48

Ja imala pregled danas, 36tt, ima 2800g, sve mjere glave, bedrene i stomaka odgovaraju u dan tjednu. 
    Ima dovoljno plodne vode, zatvorena sam skroz, bris uredan na strep., Posteljica nema tragova starenja, Na ctgu nema trudova, ja prasica dobila 4 kile u 2 tjedna rekla mi da pripazim ali s bebom sve ok i uputila me u trudnicku ambulantu u Zagreb za dva tjedna kad cu biti 38tt, glavom na dolje Al na stranu pa mi noge gura lijevo a guzicu desno i zvace pupkovinu sta vidjeli na ultrazvuku.

Martina, neznam Jos kad je iduci pregled, mislim da moram zicati sad soc. Gin. Dvi uputnice za rodiliste i bolnicku pa se naruciti na pregled, valjda to tako nekako ide. Za uputnice me Atina uputila a za naručivanje Vinogradska se raspitam ovih dana kako šta. 

29/ZD

Anushka
    21. Travanj 2022. 11:03

Hvala vam curke svima, da na Sv.Duhu sam...bebicu sad nisu mjerili, zadnja procjena je bila 1600 g. Tu sam pa kako bude, prošla sam već jednom slično, pa mogu i opet, bitno da smo pod nadzorom...javim se🙏sretno svima na pregledima🙂

url=https://lilypie.com]

Visibaba07
    21. Travanj 2022. 11:11

Cure držite se 💪 mislimo na vas...bolje da ste pod nadzorom tamo..mi smo žene i možemo sve izdržati 🙂
    Pričale ste o potvrdi za pratnju,ja znam za Ri iz provjerenih izvora da za sada sigurno ne treba.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

marta96
    21. Travanj 2022. 11:48

Marijanaaa12345

marta96

Cure vidim da spominjete trudničke tečajeve za pratnju. Od kad se to traži na porodu?
    Sve moje cure koje su nedavno rodile su imale pratnju bez tečaja zbog korone, a jos nije proglašen kraj pandemije. Ne znam jel se nešta u međuvremenu promijenilo pa ako neka zna🥰 ja konkretno planiram u Vinogradsku.

Ja se pitam identicnu stvar.
    Takodjer planiram u Vinogradsku, tko zna možda ja malo oduzim pa budemo skupa :)

Moguće 😇 
    Meni danas svekrva slučajno pogleda u trbuh kad se beba guzila,kaže ona da ne vjeruje da će beba čekati baš termin, ja navijam od 37tt da može doći🥰

Curke u bolnici držite se, sve smo uvijek u strahu što nikako nije dobro, ali već ste obje u tjednima gdje se sve lijepo može završiti ako do čega dođe ❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

MarVel
    21. Travanj 2022. 13:05

limica, da, da, na trudničku ambulantu sam mislila. Pa što imaju toliko kopati dolje to mi nije jasno. Već se vidim kako vičem na doktora kad krene s rukom dublje.

Anushka i MfrauM šaljem puuuuno pozitivne energije i držim palčeve da izdržite što duže. Vjerujem da ste obje u odličnim rukama. A bebice su izdržljiva mala bića. 💕💕 💕

Ja sam se isto prijavila na trudnički tečaj Doma zdravlja centar idućeg tjedna, da muž dobije potvrdu za svaki slučaj, a on će slušati koliko ulovi kad dođe s posla.

💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
    🙍‍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
    🙎‍♂️ (38) - sve ok

• Tasm
    21. Travanj 2022. 13:37

Anushka i MfrauM sretno cure, drzite se 💪💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.