![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Mama_Anđela hvala ti na lijepim riječima ❤️
Evo i tebe na vise od pola puta sa svojim djecakom, bas je brzo proslo 😊
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure vidim da spominjete trudničke tečajeve za pratnju. Od kad se to traži na porodu?
Sve moje cure koje su nedavno rodile su imale pratnju bez tečaja zbog korone, a jos nije proglašen kraj pandemije. Ne znam jel se nešta u međuvremenu promijenilo pa ako neka zna🥰 ja konkretno planiram u Vinogradsku.
Ja se pitam identicnu stvar.
Takodjer planiram u Vinogradsku, tko zna možda ja malo oduzim pa budemo skupa :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Sad sam vidjela. Cure u bolnici drz te se. Anushka kad god mozes javi nam se da znamo u 32 tjednu si. Znas li koliko je beba teska mozda? Sta kazu doktori? Zato sam ja svoju torbu za bolnicu pripremila vec, nikad se nezna uff 😶... imam svaki dan po malo grceve kao pred mengu. Pa prođu sva sreca. Al opet neugodno. Jedva cekam ponedeljak za pregled 😬
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Anushka draga drzi se, misli pozitivno, dobro da si u bolnici da te drze pod kontrolom. Javi se kad saznas daljnje korake sta doktori preporučuju. Ariel je vec sve rekla, tu smo sve ko potpora i tebi i MfrauM i ostalim curama. Drzite se cure. :*
29/ZD
Ja imala pregled danas, 36tt, ima 2800g, sve mjere glave, bedrene i stomaka odgovaraju u dan tjednu.
Ima dovoljno plodne vode, zatvorena sam skroz, bris uredan na strep., Posteljica nema tragova starenja, Na ctgu nema trudova, ja prasica dobila 4 kile u 2 tjedna rekla mi da pripazim ali s bebom sve ok i uputila me u trudnicku ambulantu u Zagreb za dva tjedna kad cu biti 38tt, glavom na dolje Al na stranu pa mi noge gura lijevo a guzicu desno i zvace pupkovinu sta vidjeli na ultrazvuku.
*
Martina, neznam Jos kad je iduci pregled, mislim da moram zicati sad soc. Gin. Dvi uputnice za rodiliste i bolnicku pa se naruciti na pregled, valjda to tako nekako ide. Za uputnice me Atina uputila a za naručivanje Vinogradska se raspitam ovih dana kako šta.
29/ZD
Hvala vam curke svima, da na Sv.Duhu sam...bebicu sad nisu mjerili, zadnja procjena je bila 1600 g. Tu sam pa kako bude, prošla sam već jednom slično, pa mogu i opet, bitno da smo pod nadzorom...javim se🙏sretno svima na pregledima🙂
url=https://lilypie.com]
Cure držite se 💪 mislimo na vas...bolje da ste pod nadzorom tamo..mi smo žene i možemo sve izdržati 🙂
Pričale ste o potvrdi za pratnju,ja znam za Ri iz provjerenih izvora da za sada sigurno ne treba.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure vidim da spominjete trudničke tečajeve za pratnju. Od kad se to traži na porodu?
Sve moje cure koje su nedavno rodile su imale pratnju bez tečaja zbog korone, a jos nije proglašen kraj pandemije. Ne znam jel se nešta u međuvremenu promijenilo pa ako neka zna🥰 ja konkretno planiram u Vinogradsku.
Ja se pitam identicnu stvar.
Takodjer planiram u Vinogradsku, tko zna možda ja malo oduzim pa budemo skupa :)
Moguće 😇
Meni danas svekrva slučajno pogleda u trbuh kad se beba guzila,kaže ona da ne vjeruje da će beba čekati baš termin, ja navijam od 37tt da može doći🥰
Curke u bolnici držite se, sve smo uvijek u strahu što nikako nije dobro, ali već ste obje u tjednima gdje se sve lijepo može završiti ako do čega dođe ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
limica, da, da, na trudničku ambulantu sam mislila. Pa što imaju toliko kopati dolje to mi nije jasno. Već se vidim kako vičem na doktora kad krene s rukom dublje.
Anushka i MfrauM šaljem puuuuno pozitivne energije i držim palčeve da izdržite što duže. Vjerujem da ste obje u odličnim rukama. A bebice su izdržljiva mala bića. 💕💕 💕
Ja sam se isto prijavila na trudnički tečaj Doma zdravlja centar idućeg tjedna, da muž dobije potvrdu za svaki slučaj, a on će slušati koliko ulovi kad dođe s posla.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji