![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
MissR omg, kod tebe će beba prije zadnjeg dana 😜 vidim na proljetnicama su sve čekale skoro 40+tt.
Iako sad si već 35tt tako da je već sve sigurno, ali držim 🤞 da izguraš još bar 10ak dana i taman u 37tt kad ćeš biti u terminu 🥰
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta , Martina 😍🥰😘
Vec djecak ima 2800-2800 tako da nije bas sitna bebica, vjerujem da bi i sad sve dobro proslo ali svakako je bio šok.
*
Cure jesu kome sjele komplikacije? Meni jos ne, erste sam
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Marta , Martina 😍🥰😘
Vec djecak ima 2800-2800 tako da nije bas sitna bebica, vjerujem da bi i sad sve dobro proslo ali svakako je bio šok.
*
Meni jesu. Pbz
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Curke dobro jutro ❤️
Ja sam jucer imala ludi dan na kraju. Preksinoc me uhvatili nekakvi grcevi i isla sam stalno na wc ali kao racunam da sam skupila nakakvu virozu. Na kraju me jucer popodne uhvatili jaki grcevi i isla sam odmah kod svog doktora jer je srecom radio popodne , a kad ono ctg ocitava trudove.. do daljnjeg sam kuci na mirovanju, nisam otvorena i plodne ima dovoljno. Malac je isto ok i bas se lijepo namjestio za sliku jucer prekrasan je 🥲
Uzasno sam se prepala ali nekako sam se smirila i sinoc spakirala torbu, kontrakcije su mi i dalje prilicno jake ali su se smanjile u usporedbi s jucerasnjim danom.
Cuvajte se curke i na vrijeme spremite torbe, nemojte bit ko ja 😄
*
Martina iduci pregled mi je iduci tjedan 26.4. ako ne budem prije tog morala u bolnicu.
Ajme krece laganini, Uff ufff odmaraj i mjeri trudove razmake i samo opusteno, disi, sve je ok, probaj biti sto duze kuci da ti manji stres od bolnice, pogotovo tu u ZD uvik pre guzvetina. Drzi se :*
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Marta , Martina 😍🥰😘
*
Nisu ni meni još sjele, isto Erste, malo me već nerviraju. Bit će sve dobro missR, vjerujem da ćeš izdržati do termina - ako ne i duže, a i u lijepim si tjednima već.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Hvala vam cure, divne ste i uvijek bodrite i navijate za svaku. 😘
Marvel evo meni sjele napokon sad u 15h
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Em sto nocas sam skroz lose spavala, em sad trenutno se jedna beba izgleda namjestila na mjehur, znaci svakih 15-20 min ja idem da piskim. A beba vrti li vrti.
Evo molim ih da udaraju gore, pristajem i na kiselinu i na zgaravicu i da lome rebra…. Samo da ne pririscu i na cackaju dole 🤢
Jutros mi se muz smijao kad sam mu rekla kakav mi je osjecaj u stomaku… Jel se sjecate kako smo prije kao deca kad legnemo na ledja vozimo bicikl u vazduhu sa nogama. E reko tako samo sto njih dvoje to rade skupa🤣🤣🤣🤣
A dusa mi spava...
EnaEna slažem se,i ja bi rađe da imam žgaravicu i da me gore lupa jer mi zna biti jako velik pritisak dole koji ne mogu opisati ali bude jako neugodno. Kao da me zapeče odjednom dole...
MissR samo polako! odmah i mene neka panika hvata. Imam osjećaj da mi niš nije spremno makar manje više je. Iako nije mala beba nadam se da ćeš izdržati još par tjedana.
Ja sam zagrebačka,ni meni još nije sjelo,baš sam htjela pitat,al sam onda pročitala da se žalite da nije sjelo. Fakat ne kužim. Em je crkavica em ne uplaćuju na vrijeme...
Cure iz Zagreba, da li je koja možda provjeravala da li online trudničke tečajeve od domova zdravlja bolnice priznaju za pratnju na porodu? Da li je koja već odradila taj online tečaj? Zanima me da li je problem ako muž kasni na ta predavanja jer su svi od 15 sati, da li tipa netko provjerava tko je prisutan ili sl.?
Inače, baš loše spavam po noći, nikako se namijestiti i baš me boli ispod rebara s desne strane, na momente kao da me jako peče i već me to malo i brine, najradije bi otišla na ultrazvuk abdomena da vide da li to fakat bebač gura ili kaj je.
👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
Petrova
1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
09/2021 histeroskopija
12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png
Didi4321 neznam jel to friska info sa tecaja? Ja sam rodila u Petrovoj u studenom 2019, znaci brijanje nisu spominjali (koliko se sjecam, koji dan prije sam se doma sredila) a klistir su pitali da li zelim ali sam to jutro doma kakala pa sam rekla da mislim da ne treba
MissR zvuci strasno ali zapravo si vec u skroz sigurnim tjednima, malac je konkretan i cak i da odmah rodis sigurno bi bilo sve ok. Sad se jos cuvaj desetak dana a cim dodjes do 37tt ce ti rec da nemoras vise nista pazit, beba je u terminu i moze slobodno van
Evo i ja dogurala nekako do 30tt, kad se vratim doma/od pon cu krenut sa pranjem robice i opreme koje imamo od starijeg, jedino bi jos htjela nabaviti neku ljetnu nosiljku za novorodencad, jer smo se s prvim nosili u elasticnoj marami a to mi je pretoplo za ljetnu bebu.
Ima li tko kakvu preporuku? Sa slingom se nisam snasla, mozda tkana marama? Ili ako postoji nesto polukopcajuce u laganom materijalu?
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji