Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leemma
    20. Travanj 2022. 17:58

principessa007

Cure iz Zagreba, da li je koja možda provjeravala da li online trudničke tečajeve od domova zdravlja bolnice priznaju za pratnju na porodu? Da li je koja već odradila taj online tečaj? Zanima me da li je problem ako muž kasni na ta predavanja jer su svi od 15 sati, da li tipa netko provjerava tko je prisutan ili sl.?

Inače, baš loše spavam po noći, nikako se namijestiti i baš me boli ispod rebara s desne strane, na momente kao da me jako peče i već me to malo i brine, najradije bi otišla na ultrazvuk abdomena da vide da li to fakat bebač gura ili kaj je.

Principessa007 sto se tice tecaja, nitko ne prati prisutne, spojis se s ugasenom kamerom i milrofonom i samo u chat pises svoje ime i ime pratnje. Na kraju posalju skeniranu potvrdu s praznim poljem za ime pratnje, to valjda sami pisemo. Tako je bar bilo za Zagreb zapad, prosli mjesec sam slusala 😊

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

TheTina
    20. Travanj 2022. 22:11

Mmmartinaaa - moj sljedeci pregled je13.5. i nosim curicu, ako mozes stavi na popis 🤗🥰
    .
    More - mi planiramo ic krajem 8mj ili pocetkom 9mj kad nece biti jako vruce vise a dovoljno toplo da se brcnemo jos. Mala bi tad trebala imati 2 mjeseca i mislim da moze izdrzati put od 2-3sata uz stajanje 🤗

• limica
    20. Travanj 2022. 23:34

Marvel ne znam sto znaci TA 😂 ako je trudnicka ambulanta hahaha ne idem tamo idem jos uvijek privatno u ordinaciju kod svog ginekologa, nisam iz hr pa ne znam onda sigurno je drugacija procedura tu kod nas u bih 💁‍♀️ ali da, pregled je bio jako bolan i od jucer me kao malo zdjelica boli 😞
    pitanje za cure koje su vec rodile
    doktor mi je rekao da mi je placenta zrelija i pitao da li pusim ali ja ne pusim, da li cu mozda roditi ranije, je li neka imala iskustva s tim? 

• limica
    20. Travanj 2022. 23:35

Mmmartinaaa meni je sljedeci pregled 11.5 pa me dodaj 💕💗

Mallla
    21. Travanj 2022. 07:01

limica

Marvelne znam sto znaci TA 😂 ako je trudnicka ambulanta hahaha ne idem tamo idem jos uvijek privatno u ordinaciju kod svog ginekologa, nisam iz hr pa ne znam onda sigurno je drugacija procedura tu kod nas u bih 💁‍♀️ ali da, pregled je bio jako bolan i od jucer me kao malo zdjelica boli 😞
    pitanje za cure koje su vec rodile
    doktor mi je rekao da mi je placenta zrelija i pitao da li pusim ali ja ne pusim, da li cu mozda roditi ranije, je li neka imala iskustva s tim?

Ne znači da ćeš roditi ranije jedino će te sad pred kraj pratiti cešće tj. Gledat će protoke još detaljnije da vide stari li posteljica regularno ili brže nego bi trebala. Ona svakako stari prema kraju trudnoće. Npr. Da dr ustanovi da je 4ti stupanj zrelosti a da više ne obavlja svoju funkiciju onda bi tr uputio na porod, a ovako je do daljnjeg sve ok. Nekad nekome stari malo prije nekom malo kasnije i to je više neki orijentir za dr. Nego zabrinjavajuće za nas ili njega.

url=https://lilypie.com]

marta96
    21. Travanj 2022. 07:02

Cure vidim da spominjete trudničke tečajeve za pratnju. Od kad se to traži na porodu?
    Sve moje cure koje su nedavno rodile su imale pratnju bez tečaja zbog korone, a jos nije proglašen kraj pandemije. Ne znam jel se nešta u međuvremenu promijenilo pa ako neka zna🥰 ja konkretno planiram u Vinogradsku. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

MMMartinaaa

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Marijanaaa12345 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Lovely_ - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MfrauM - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Bambina1 - sutra ♥️🤰
    marta96 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Atina25 - 25.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mallla - 25.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ina85 - 25.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Didi4321 - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Leemma - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    missR - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ar5 - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Demetria - 26.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    EnaEna - 26.04. ♥️🤰 x 2
    Visibaba07 - 26.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Maajaa12344 - 27.04. 💖 it's a GIRL! 
    💖🤰
    Crazypeach - 27.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Ariel - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Poison_Ivy32 - 28.04. 💙 it’s a BOY! 
    💙🤰
    Principessa007 - 28.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Dani30 - 28.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - 29.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MMMartinaaa - 29.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MarVel - 29.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Sweety - 29.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sunchica555 - 02.05. 💖 it's a GIRL! 
    💖🤰
    AnnieP - 02.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ima333 - 02.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ninnek - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Teab - 05.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tams - 06.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Peps19- 10.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Limica - 11.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰

MMMartinaaa

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    BabyM - 12.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Eden - 12.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Comming072022 - 13.05. ♥️🤰
    TheTina - 13.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Krami - 16.05. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pikapolonka - 17.05. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MamaH - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tinkica27 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Poison_Ivy32 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Suncokret - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    BlaBla - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Tonkicaa - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Yopa - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Mare0722- … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Samoja - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰

UKUPNO: 30 dječaka 💙 & 24 curice 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 1064🤰🐣

MMMartinaaa
    21. Travanj 2022. 07:04

Dobro jutro svima! Jutros se ne mogu zaliti, spavala sam od 21.30 do 6, s time da sam odradila jučer i popodnevni spavanac od jedno sat vremena 🤭 
    Nadam se da je i vecini vas noc bila mirna. 
    Danas nam je neko tmurno vrijeme, tako da se mislim posvetiti ciscenju i sredivanju po stanu sta jos treba. 
    *
    Curke koje ste bolesne, virozne, gripozne ili u bolnici- mislim na vas i drzim 🤞 da cim prije budete bolje. 🤗
    Pusa svima! 💋

Ariel
    21. Travanj 2022. 07:06

Martina vidi me sto se penjem na toj listi gore. Nakon 7 tjedana sad sam na prvoj polovici prve stranice 
    Jucer me zvala doktorica da mi javi da mi je nalaz OGTTa dobar i da nema nikakvih komentara na to. Koliko su tocno brojke cu vidjet kad mi nalaz stigne postom na adresu (sad ovih dana bi trebao) ili najkansije na pregledu drugi tjedan. 
    Ja sam dan prije jela skroz normalno sve, cak sma jela i kekse, a zandji obrok je bio i pun ugljikohidrata i sve. Cak sma namjerno jela malo vise slatkog cisto da vidim kakvi ce bit rezultati, ali nema to bas utjecaja ocito. 
    Jako se veselim pregledu drugi tjedan, znatizeljna sam da vidim di je posteljica i je li cerviks jos uvijek jako mekan.
    Zivim u nadi da je sve ok i da cu moc ustat sa ovog glupog kauca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.