![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Ja iduci tjedan imam depilaciju, brazilku pa se nadam da Ce to biti ok, jezim se od britvice
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Nama je na trudnickom tecaju receno da jos uvijek redovito sviju briju i rade klistir, bar u zg. I da, briju vise zena jednom britvicom, tako da svakako ponijeti svoju britvicu u rodiliste ako se ne stignete obrijati dok cekate doma aktivnu fazu poroda i zamoliti sestru da vas obrije sa vasom.
Mislim da to ovisi i u kojoj fazi dođeš u bolnicu,moje dvije frendice rodile unazad mjesec dana i ni jednu niza brijali ni radili klistir(RI)
Slažem se da je svakako bolje uzet svoju britvicu,ali još najbolje je probat to doma nekako srediti,držati pod kontrolom pa neće imat šta oni brijati..
Da, da ovisi u kojoj fazi dođeš. Moja praksa je bila da kad se približe The tjedni tada svako 3 dana otprilike odradim depilaciju kremom. Ima sad i onaj prah što ne smrdi pa je još lakše držati sve urednim (ako niste sklone odlasku kozmetičarki). Prvi porod Dubrovnik nisam brijana s tim da sam noć prije se okupala i depilirala, vjerojatno neuredno al nije smetalo. Klistir sam dobila, ništa strašno ponjela bi ga i doma 😁 Drugi porod Metković došla na knap, depilirana prije 3 dana nisu me dirali, niti klistir jer nije bilo vremena, ali doma sam obavila nuždu jer su me trudovi na to natjerali. Poželila bi svakome svoj drugi porod pa i sebi samoj.
Iskreno ježim se od britvice dole, pogotovo njihove, i od moje mi se sve upali tako da britvicu ne približavam.
url=https://lilypie.com]
Čestitke na dobrim pregledima cure! Još malo, malo za većinu vas. Prošle godine sam bila u vašim cipelama 😊 malo sam nostalgična, al evo me opet samo 2mj razlike 😬 čekam pregled u ponedjeljak i nadam se da je sve ok, ovaj put malo više strahujem bez nekog opravdanog razloga.
Ako ćete na more nakon poroda i budete se kupale a i dojile može vam kupanje utjecati privremeno na produkciju mlijeka al potraje kao kod menge 2 do 3 dana max. Pa eto čisto za info da vas ne iznenadi ako se dogodi. Možda je sad daleko o tome al palo mi na pamet!
url=https://lilypie.com]
Curke dobro jutro ❤️
Ja sam jucer imala ludi dan na kraju. Preksinoc me uhvatili nekakvi grcevi i isla sam stalno na wc ali kao racunam da sam skupila nakakvu virozu. Na kraju me jucer popodne uhvatili jaki grcevi i isla sam odmah kod svog doktora jer je srecom radio popodne , a kad ono ctg ocitava trudove.. do daljnjeg sam kuci na mirovanju, nisam otvorena i plodne ima dovoljno. Malac je isto ok i bas se lijepo namjestio za sliku jucer prekrasan je 🥲
Uzasno sam se prepala ali nekako sam se smirila i sinoc spakirala torbu, kontrakcije su mi i dalje prilicno jake ali su se smanjile u usporedbi s jucerasnjim danom.
Cuvajte se curke i na vrijeme spremite torbe, nemojte bit ko ja 😄
*
Martina iduci pregled mi je iduci tjedan 26.4. ako ne budem prije tog morala u bolnicu.
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Evo da se i ja javim nakon pregleda. Bebica je ok, lijepo narasla, ima 2260g. Ne znam ni sama gdje je ta težina 😅
Jedini problem i dalje je što je jaaaako nisko, tik do ušća. Ovaj puta mi se i cerviks skratio na 35mm pa moram malo laganijim tempom dalje.Inače je sve ok.
Idući pregled mi je 10.5.
Miss R držim fige da će se situacija smiriti. Samo ti lijepo sve polagano još tih par tjedana. Za čas si u terminu 🤗
MissR trudovi,zar smo došle do te faze 🤔kao da smo jučer počele sa pisanjem ovdje...
Odmaraj i sretno,ti nisi daleko od termina tako da biti će sve super 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Mi smo jučer bili na pregledu... Uspjela sam se "skulirati" i tlak mi je po prvi put tamo bio odličan!
Kaže gin da sam zatvorena, malac ima oko 1300 g, glavom mi stoji na mjehuru i okrenuo nam je leđa tako da se apsolutno ništa nije vidjelo!
Okrenut leđima i ruke i noge naprid! Doslovno su se samo leđa i guzica vidile!
Jučer nam je napokon stigao i njegov ormar tako da smo se do kasnih sati mučili sa sastavljanjem i sad se može krenuti sa pranjem!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Didi 4321, dobro je znati za britvicu, ne bih baš da me briju s nekom rabljenom. A ni sama više ne mogu jer ju ne vidim od stomaka.
Dakle, obavezno se prije bolnice riješiti dlaka ako je moguće. Stavljam na to-do listu.
limica, to je super da je beba tako okrenuta, idealno za porod. : ) ) A gdje si u TA, ako smijem pitati? Ne kužim što rade da taj pregled boli... meni sad ginekolog samo provjeri jesam li zatvorena i to mi je nelagodno, ne paše mi da me se čačka dolje, ali ne boli. Nisam još u TA.
💖 06/22 rođena naša ljubav, curica
🙍♀️ (41) - amh katastrofa, ostalo sve ok
🙎♂️ (38) - sve ok
Peps jooj nadam se da cu uspjeti izgurati do 37. og bar..
Hvala sto me hrabris 😊
Visibaba daaa, i ja sam bila sva laganini opusteno dok mi nije sestra kod doktora rekla pa vi imate trudove😰
Ja sam bila u soku, suze u sto redova 🤭
Cerviks mi je skroz omeksan ali tjesi me sto nisam otvorena ni malo
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Bok curke, od jutra ponovno ludilo kod mene, pa nisam stigla objaviti listu i javiti se ranije, ali dobro, nemamo zabilježenih pregleda za danas.
MissR- ajme meni, mogu misliti kako si se prepala, ali super da te nisu zadrzali vec mozes doma odmarati i paziti se. Sad uspori maksimalno i izdelegiraj drugima sve sto mozes i sto ti je ostalo. Vec si u 35tt sto je super, cak i u "najgorem" scenariju da krene porod (ali sumnjam, sigurno ces izgurat sretno do barem 37tt). ❤️😘
*
Tako kad citam kako se sve pakiramo, pa kako su neke na promatranju u bolnici ili pak s laznim trudovima, bas me opere uzbudjenje i panika skroz. 😱 Imam feeling da mi jos nista nije spremno, i da mi je to-do lista i dalje duuuuga.
Sortiraj odgovore
Najstariji