![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
večer cure. nisam se dugo javljala, ali redovno vas čitam.
vidim, polako se spremate za nove članove, mi necemo nista kupovati jer smo za kcer uzimali sve u neutralnoj boji. jedino robicu, to cu pred kraj trudnoce kad cu otprilike znati kolko kg ce imat (mada i to znaju profulati).
cestitke svima na urednim pregledima 🤗🤗🤗
ja sam u međuvremenu preboljela koronu, hvala bogu sa blagim simptomima, odradila sam danas pregled, malac je po mjerama u 29om tjednu i ima 1300g 🙈😂🤗
zadnji pregled kod moje dr je 14.4. i onda odlazim u TA
vidim da pisete svaki pon termine, pa molim da i mene upisete pod 12.6.
idem NE spavat, kcer ima visoku temp, bor se da ju skinem al nikako. nadam se da necu morat na hitnu.
Ljubim vas 😘😘😘😘😘
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Baš mi je drago na dobrim vijestima.
Ariel kad planiraš na put?
Lovely lijepa su kolica, i stan izgleda jako lijepo-novo.
Ja sam pomalo počela prat barem posteljinu za kindač,nisam mogla izdržat. Muž me malo špota al ja se stvarno osjećam kao da bi mogla trčati. Danas budem tu posteljinu ispeglala i to je to. Na kauču je već rupa
Planirma u srtijedu za 2 tjedna (30.03.) poslije posla potegnut do doma. Uzela sam si godisnji cetvrtak i petak pa cu bit tamo 4-5 dana. Da se ne vozim 450 km u jednom smjeru u 2 dana vec da izmedu malo odmorim i budem sa familijom.
Sretnoo svim curama danas na pregledu
Trebala bih mali savjet cure. Termin nam je u 7 mjesecu, a pikiram već cybex kolica, i vidim da su od danas u bubamari na akciji 15%. I sad se jako dvoumim da ih uzmemo već sada, je li to prerano? Razmišljam ima još vremena možda bude i veće akcije, ali vjerujem da ima ovdje mama koje znaju već kako se akcije otprilike kreću. Paa što mislite?
Moj termin je pocetkom 8.mj i ja sma kupila vec cybex balios s lux kolica i autosjedalicu jer je bilo na 30% popusta i tako sam ustedila oko 250 eura. Izvadili ih van, prekontrolirali, slozili, rastavili nazad u kutiju i stoje dolje u podrumu i cekaju svoju voznju. Imaju garanciju 2 godine sto je doboljno. Najvise mi je bitna garancija na autosjedalicu a u njoj malena ne moze biti 2 godine nikako
Draga Martina mij sljedeći pregled je 13.4. pa upiši kad stigneš.
Ovaj pregled je prošao odlično. Beba ima 440g i sve ok. Dužinu nije uspio izmjeriti jer se ne moze ispruziti. Mjerio je bedrenu kost, opseg glave.. odgovara veličinom tjednima. Posteljica je malo nisko pa je rekao ne odnosi. Ona se može podignuti rastezanjem maternice. Dobila vaginalete za gljivice.
Nisam se stigla javiti jer smo u uletili u izolaciju od korone, muz imao febru jedan dan, ja i malena nismo ništa dobile sva sreća.
Moja beba lupa svaki dan i baš je aktivna.
Jedva čekam 4d 🥰🥰
Pusa svim curama! 💋💋💋
Meni je isto posteljica malo nisko, ali ne ide preko usca. Nisu mi dali nikakve zabrane. Prije jedno 2 i pol (skoro 3 tjedna) mi je rekla nek ne putujem jer mi je i cervix bio skracen. Ali sad su rekli da uz pauze mogu i putovat ako nemam bolove ni krvarenja. Isto su i meni rekli da mi se moze podic kod rastezanja maternice i da se to dogodi najcesce oko 30.tt. Tako da moramo samo biti strpljive.
Rekli su mi jos nema skakanja i dizanja nista tesko da mi se posteljica jos vise ne spusti.
Tebi nisu ništa rekli za odnose?
A ne dižem ništa teško otkad sam trudna..ali svaki dan radim lagane vježbe istezanja i čučnjeve valjda to mogu??
Nisu mi nista rekli. Cak sam imala i skracen cervix ii tad mi nisu nista rekli ali sam ih ja pauzirala na svoju ruku jer me cervix bolio. Dala mi je terapiju progesterona i isla sam 2 tjedna kasnije na kontorlu. Rekla mi je da mi je cervix sad super, skroz se oporavio ali nek do sljedece kontrole koristim progesteron (znaci do kraja travnja).
Ali ne nitko mi nije spominjao odnose. Doktorica mi je rekla kako mi nebi preporucila voznju u autu koja je jako duga (znaci do doma) jer mi je tim pokretima posteljica moze jos jace spustit, i zbog cervixa. Ali evo ja sam sad bila na anomalyu, rekao je da je jos uvijek malo nize ali nista zabrinjavajuce posto ne ide preko usca uopce.
Ja sam bas sad pocela radit istezivanje, lagane cucnjeve i to. Ne osjecam nikakvu bol ni nista tako da mislim da je to ok.
Meni je rekao sad prije par dana, sve dok nema krvarenja, dok nema bolova mozemo normalno zivjet samo ne skakat, jurit okolo i naprezat trbuh noseci nesto tesko (ni u vjezbama). i to je to.
Mislim da ce bit sve ok ;)
Ok malo sam vas zasula komentarima, moje isprike Jucer nisam citala bas pa sam sad sve preletila.
Evo ja slavim zadnji dan prve polovice i postajem malo emotivna oko toga.
Prije godinu dana kad su se spontani poceli desavat, nisam mislila da cu ikad uspjet iznjet trudnocu. A sad od kak sam vidjela plusic do danas, vrijeme mi je preletilo. Nisam se stigla ni okrenut. Sve vise pocinjem shvacati da sam trudna i da cu imat malenu koja ce mi okrenut zivot naglavacke (u njaboljem smislu mogucem)
Ako ju vec sada toliko volim, koliko cu ju voljet kad stvarno bude u nasim rukama?
Pocela sma malo gledat sto cu uzet za nju za izlazak iz bolnice, pa sam odlucila uzet 2 velicine dugi body i 2 kratki body. Kapicu i carapice. Ne znam kakvo ce vrijeme bit, moze biti vruce a moze biti jako hladno ako po ljeti kisa padne.
Mislim da cu pripremit velicine 50 i 56. Ima li koja koji savijet oko toga?
**
Svi pregledi su ovaj tjedan super prosli, neka tako i zavrsi tjedan. Svima koji danas imaju preglede - sretno i javite se sa divim vjestima.
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
Krami - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Comming072022 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Principessa007 - 22.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - 22.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Crazypeach - 23.03. ♥️🤰
Maajaa12344 - 23.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Dani30 - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MfrauM - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mallla - 24.03. ♥️🤰
Mare0722 - 24.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - 25.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ima333 - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
EnaEna - 28.03. ♥️🤰 x 2
Visibaba07 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ar5 - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pepsi2019 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Sweety - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Teab - 31.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Anushka - 01.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
marta96 - 01.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Atina25 - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
AnnieP - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Yopa - 04.04. ♥️🤰
Tonkicaa - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Suncokret - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Lovely_ - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Marijanaaa12345 - 07.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sunchica555 - 08.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tams - 11.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Eden - 11.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 12.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 12.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ninnek - 14.04 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MamaH - 19.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ariel - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tinkica27 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Visibaba07 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
ljubičica - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
BabyM - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
UKUPNO: 29 dječaka 💙 & 21 curica 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 970 🤰🐣
Jutro :)
Evo da se javim da je naš 4D jučer prošao super,curka je bila raspoložena,otvarala je usta,mahala,igrala se pupčanom..kaže doktor imat ćete veliku bebu,jučer točno 28tt a ona ima 1125grama,ma kako god samo da je ona nama dobro i da nam brzo dođe ❤️ evo jedne slikice
https://ibb.co/jrDhvVB
Sretno danas na pregledima i uživajte u vikendu 😘
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Visibaba koja ljepotica 🥰😍 bas se namjestila
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sretnoo svim curama danas na pregledu
Trebala bih mali savjet cure. Termin nam je u 7 mjesecu, a pikiram već cybex kolica, i vidim da su od danas u bubamari na akciji 15%. I sad se jako dvoumim da ih uzmemo već sada, je li to prerano? Razmišljam ima još vremena možda bude i veće akcije, ali vjerujem da ima ovdje mama koje znaju već kako se akcije otprilike kreću. Paa što mislite?
Moj termin je pocetkom 8.mj i ja sma kupila vec cybex balios s lux kolica i autosjedalicu jer je bilo na 30% popusta i tako sam ustedila oko 250 eura. Izvadili ih van, prekontrolirali, slozili, rastavili nazad u kutiju i stoje dolje u podrumu i cekaju svoju voznju. Imaju garanciju 2 godine sto je doboljno. Najvise mi je bitna garancija na autosjedalicu a u njoj malena ne moze biti 2 godine nikako
Vaau, to je odlican popust. U kojoj trgovini ste uzumali?
👩🦰 26g
🧔28g
12.11 ➕
Termin- 17.07.2022😇🙏👶
Sortiraj odgovore
Najstariji