![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Hvala cure na komentarima za kolica, mislim da ćemo ih otići uzeti dok traje akcija, jako mi se sviđaju baš, definitivno se slažem što se tiče raspodjele troškova
👩🦰 26g
🧔28g
12.11 ➕
Termin- 17.07.2022😇🙏👶
Marijanaaa12345 ja sam B+ i nisam ponavljala. Mislim da ti to vrijedi samo za negativne krvne grupe. Niti mene se ne šalje na OGTT makar kad sam prvi put vadila krv šećer mi je bio 5.2 valjda,to je taman granica? Al rekao mi je doktor da to nije šećer. U međuvremenu sam bila u bolnici pa su mi tamo vadili opet krv u 20 i nekom tjednu,vjerujem da se i tamo vidi je li šećer povišen. Mislim da će ti uzet bris za taj sreptokok jer ne znam za kaj drugo. Mi smo ovdje negdje po terminu. Ja sam 28.5. Uzbuđena sam,svakim danom.je sve bliže :-) Malo se bojim poroda... Emocije me jako šupe ak mi netko veli nešto krivo,tj.ako je bilo kakva kritika upućena prema meni rasplačem se
Curke cestitam svima na super pregledima, vidim da su svi prosli odlicno 💪🏻😊
Anushka drago mi je da si napokon kuci i da si se rjesila bestije 🥰
Lovely kolica su top! Ja svoja cekam od 1.2 i vec sam polako nestrpljiva kad ce vise me zvati da su stigla.. kao da cu ih odma moci vozit al eto 😅
Marijana ovo zadnje sto si napisala - ja sam nekako sretna, uzbudena i prestrasena u isto vrijeme. Sjetim se bebice koju sam izgubila i kako sam tugovala i budem pre zahvalna Bogu sto smo ja i ova beba dobro i ovako daleko dogurale 😊 cudni je to mix osjecaja.
**
Puno ste pisale, nisam sve uspjela upamtiti. Sretno svima na pregledima sutra ❤️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Marijanaaa12345 ja sam B+ i nisam ponavljala. Mislim da ti to vrijedi samo za negativne krvne grupe. Niti mene se ne šalje na OGTT makar kad sam prvi put vadila krv šećer mi je bio 5.2 valjda,to je taman granica? Al rekao mi je doktor da to nije šećer. U međuvremenu sam bila u bolnici pa su mi tamo vadili opet krv u 20 i nekom tjednu,vjerujem da se i tamo vidi je li šećer povišen. Mislim da će ti uzet bris za taj sreptokok jer ne znam za kaj drugo. Mi smo ovdje negdje po terminu. Ja sam 28.5. Uzbuđena sam,svakim danom.je sve bliže :-) Malo se bojim poroda… Emocije me jako šupe ak mi netko veli nešto krivo,tj.ako je bilo kakva kritika upućena prema meni rasplačem se
Saljem ti jedno veliko srce ❤️ :) Brzo ce nam termini.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Mislim da se mora ponavljati ako u međuvremenu mijenjate prezime, to mene čeka, već mi je ginekologica rekla da ne priznaju nalaz krvne grupe s drugim prezimenom i rade probleme s tim u rodilištu, pa ili da mijenjam dokumente tek nakon poroda ili ću opet vaditi krvnu grupu. 🤷
Mislim da znaju tražiti ponovni nalaz krvne grupe zbog vrijesnosti IAT koji je na istom nalazu, a ne zbog toga što bi se krvna grupa mijenjala. Mene je moja tražila samo IAT, ali sam dobila nalaz za krvnu s rh i IATom 🤷
Sretnoo svim curama danas na pregledu
Trebala bih mali savjet cure. Termin nam je u 7 mjesecu, a pikiram već cybex kolica, i vidim da su od danas u bubamari na akciji 15%. I sad se jako dvoumim da ih uzmemo već sada, je li to prerano? Razmišljam ima još vremena možda bude i veće akcije, ali vjerujem da ima ovdje mama koje znaju već kako se akcije otprilike kreću. Paa što mislite?
Mi smo nasa kupili u prvoj trudnoći u 20 i nekom tjednu jer je bio majcin dan popusti i kod popust na clanove kluba babycentra
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mislim da se mora ponavljati ako u međuvremenu mijenjate prezime, to mene čeka, već mi je ginekologica rekla da ne priznaju nalaz krvne grupe s drugim prezimenom i rade probleme s tim u rodilištu, pa ili da mijenjam dokumente tek nakon poroda ili ću opet vaditi krvnu grupu. 🤷
Da, to je istina da rade probleme za krvnu grupu ako je na drugo prezime.Meni je iz prve trudnoće na djevojačko i ginekolog mi je rekao da je to sve ok.A kad sam došla na hospitalizaciju na Sv.Duh nisu htjeli niti čuti niti pogledati nalaz nego su mi odmah vadili ponovno krvnu grupu🤷🏼♀️
url=https://lilypie.com]
TheTina meni je dr rekao da je najbolje vrijeme za 4D od 28 -32tt da je tada najbolji omjer veličine bebe i plodne vode,ja idem danas. Točno sam 28 TT ali računam da je curka stalno veća za jedan tjedan,tako da ti nije prekasno…
Tnx, budem se onda narucila da odemo u tom vremenu 🤗🤗
Eden - prvi put sam na 4D isla u polikliniku Hilarus i super je bilo, a sad sam planirala u Agram jer mi je blize i imam njihovu policu pa bi nesto jeftinije prosli.
Sortiraj odgovore
Najstariji