![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
Jutro :)
Evo da se javim da je naš 4D jučer prošao super,curka je bila raspoložena,otvarala je usta,mahala,igrala se pupčanom..kaže doktor imat ćete veliku bebu,jučer točno 28tt a ona ima 1125grama,ma kako god samo da je ona nama dobro i da nam brzo dođe ❤️ evo jedne slikice
https://ibb.co/jrDhvVB
Sretno danas na pregledima i uživajte u vikendu 😘
Visibaba preslatka je❤
url=https://lilypie.com]
Sretnoo svim curama danas na pregledu
Trebala bih mali savjet cure. Termin nam je u 7 mjesecu, a pikiram već cybex kolica, i vidim da su od danas u bubamari na akciji 15%. I sad se jako dvoumim da ih uzmemo već sada, je li to prerano? Razmišljam ima još vremena možda bude i veće akcije, ali vjerujem da ima ovdje mama koje znaju već kako se akcije otprilike kreću. Paa što mislite?
Moj termin je pocetkom 8.mj i ja sma kupila vec cybex balios s lux kolica i autosjedalicu jer je bilo na 30% popusta i tako sam ustedila oko 250 eura. Izvadili ih van, prekontrolirali, slozili, rastavili nazad u kutiju i stoje dolje u podrumu i cekaju svoju voznju. Imaju garanciju 2 godine sto je doboljno. Najvise mi je bitna garancija na autosjedalicu a u njoj malena ne moze biti 2 godine nikako
Vaau, to je odlican popust. U kojoj trgovini ste uzumali?
Ja sam uzela u xxxlutz u austriji. Akcija vrijedi jos danas i sutra. Ta smo htjeli od pocetka i ja sam prije tjedan i pola slucejno vidjela da su na akciji i kupili smo ih odmah. Tako da sam jako zadovoljna jer su nam bila prvi izbor.
https://www.xxxlutz.at/p/cybex-kinderwagenset-balios-s-lux-3in1-006895022001
Sretnoo svim curama danas na pregledu
Trebala bih mali savjet cure. Termin nam je u 7 mjesecu, a pikiram već cybex kolica, i vidim da su od danas u bubamari na akciji 15%. I sad se jako dvoumim da ih uzmemo već sada, je li to prerano? Razmišljam ima još vremena možda bude i veće akcije, ali vjerujem da ima ovdje mama koje znaju već kako se akcije otprilike kreću. Paa što mislite?
Moj termin je pocetkom 8.mj i ja sma kupila vec cybex balios s lux kolica i autosjedalicu jer je bilo na 30% popusta i tako sam ustedila oko 250 eura. Izvadili ih van, prekontrolirali, slozili, rastavili nazad u kutiju i stoje dolje u podrumu i cekaju svoju voznju. Imaju garanciju 2 godine sto je doboljno. Najvise mi je bitna garancija na autosjedalicu a u njoj malena ne moze biti 2 godine nikako
Vaau, to je odlican popust. U kojoj trgovini ste uzumali?
Ja sam uzela u xxxlutz u austriji. Akcija vrijedi jos danas i sutra. Ta smo htjeli od pocetka i ja sam prije tjedan i pola slucejno vidjela da su na akciji i kupili smo ih odmah. Tako da sam jako zadovoljna jer su nam bila prvi izbor.
https://www.xxxlutz.at/p/cybex-kinderwagenset-balios-s-lux-3in1-006895022001
Hvalaa punoo! Tetka mi zivi u Austriji pa cu bas skicnuti malo jos neke stvari da usporedim cijene ❤
👩🦰 26g
🧔28g
12.11 ➕
Termin- 17.07.2022😇🙏👶
Aaa ja sam upravo napisala cijeli post i sve mi se obrisalo.. 😐 Ugl sve je jučer prošlo ok. Beba je 1500g, okrenut na zadak i ako se ne okrene do sljedećeg pregleda koji je 14.4. Idem na carski. Idući tjedan me čekaju pretrage, vađenje krvi, kardiolog... Pitala sam za čaj od lista maline za olakšavanje poroda kaže dr. da ništa što je prirodno ne može štetiti, za masažu međice isto sam pitala i to je rekla da može samo olakšati naravno ako se ide na prirodnan porod.. Što se tiče Dianatal gela to je rekla da je pričala sa kolegama iz Zg i da su se složili da je to prodavanje magle, ali tko voli i ima viška novaca nek izvoli 🙈
Aaa ja sam upravo napisala cijeli post i sve mi se obrisalo.. 😐 Ugl sve je jučer prošlo ok. Beba je 1500g, okrenut na zadak i ako se ne okrene do sljedećeg pregleda koji je 14.4. Idem na carski. Idući tjedan me čekaju pretrage, vađenje krvi, kardiolog… Pitala sam za čaj od lista maline za olakšavanje poroda kaže dr. da ništa što je prirodno ne može štetiti, za masažu međice isto sam pitala i to je rekla da može samo olakšati naravno ako se ide na prirodnan porod.. Što se tiče Dianatal gela to je rekla da je pričala sa kolegama iz Zg i da su se složili da je to prodavanje magle, ali tko voli i ima viška novaca nek izvoli 🙈
Tinkica imas mjere?
Ja bila dan prije tebe na pregledu 17.
Rekla da mali ima 1700 g 30+3 odgovara veličinom BPD 78/ AC 247 / FL 59
Djeluje mi bas veliko
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Aaa ja sam upravo napisala cijeli post i sve mi se obrisalo.. 😐 Ugl sve je jučer prošlo ok. Beba je 1500g, okrenut na zadak i ako se ne okrene do sljedećeg pregleda koji je 14.4. Idem na carski. Idući tjedan me čekaju pretrage, vađenje krvi, kardiolog… Pitala sam za čaj od lista maline za olakšavanje poroda kaže dr. da ništa što je prirodno ne može štetiti, za masažu međice isto sam pitala i to je rekla da može samo olakšati naravno ako se ide na prirodnan porod.. Što se tiče Dianatal gela to je rekla da je pričala sa kolegama iz Zg i da su se složili da je to prodavanje magle, ali tko voli i ima viška novaca nek izvoli 🙈
Tinkica imas mjere?
Ja bila dan prije tebe na pregledu 17.
Rekla da mali ima 1700 g 30+3 odgovara veličinom BPD 78/ AC 247 / FL 59
Djeluje mi bas veliko
Marijanaaa12345 i ja sam bila 17. BPD 7.74/AC 25,33/ FL 5.96 31+4.. S tim da jd dr rekla da je dosta manji, ali da ima svoj neki tempo rasta.
Ok malo sam vas zasula komentarima, moje isprikeJucer nisam citala bas pa sam sad sve preletila.
Evo ja slavim zadnji dan prve polovice i postajem malo emotivna oko toga.
Prije godinu dana kad su se spontani poceli desavat, nisam mislila da cu ikad uspjet iznjet trudnocu. A sad od kak sam vidjela plusic do danas, vrijeme mi je preletilo. Nisam se stigla ni okrenut. Sve vise pocinjem shvacati da sam trudna i da cu imat malenu koja ce mi okrenut zivot naglavacke (u njaboljem smislu mogucem)
Ako ju vec sada toliko volim, koliko cu ju voljet kad stvarno bude u nasim rukama?
Pocela sma malo gledat sto cu uzet za nju za izlazak iz bolnice, pa sam odlucila uzet 2 velicine dugi body i 2 kratki body. Kapicu i carapice. Ne znam kakvo ce vrijeme bit, moze biti vruce a moze biti jako hladno ako po ljeti kisa padne.
Mislim da cu pripremit velicine 50 i 56. Ima li koja koji savijet oko toga?
**
Svi pregledi su ovaj tjedan super prosli, neka tako i zavrsi tjedan. Svima koji danas imaju preglede - sretno i javite se sa divim vjestima.
Hej ja sam kupila kompletiće u waikiki za iznjeti bebicu iz rodilišta. Preslatki su. Još su bili na akciji. Uzela sam par tih kompletića. Zasad samo to. Znači imaš ono na jednoj vješalici bodić dugih rukava, kratkih, kapicu. Drugi kompletić bodić bez nogavica, male hlačice, kapica .. tako nešto..iz glave nabrajam, to mi je u sobi, da i još par bijelih običnih bodića. Br 56 lako ću ako bude manja beba uzet nešto 50 ali sumnjam. Moja cura je bila velika očekujem opet 😏 uostalom valjda ću znati na zadnjem pregledu kolika je otprilike. Muz je već prizdravio - eno ga zatvorio se u dječju sobu i spaja IKEU. Kad dobijem elemente i prostor za spremanje onda ću pomalo s robicom i ostalim stvarima..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Tinkica27 zašto moraš na sve te pretrage i kardiologu? Zbog carskog? Jqa ne znam kak je moj dječačić okrenut... nije mi doktor rekao,a nisam ga ni pitala. Jel moguće da je poprijeko? Imam osjećaj da mu je glava lijevo,a noge desno. Kad sam bila u bolnici još mi je rekao da je glava visoko gore,ali ne znam jel se u međuvremenu okrenuo... ja nekak mislim da je broj 56 u redu. Ovaj 50 jako kratko nose,ne znam ako i mjesec a i upitno je s koliko cm će se rodit....
Tinkica27 zašto moraš na sve te pretrage i kardiologu? Zbog carskog? Jqa ne znam kak je moj dječačić okrenut… nije mi doktor rekao,a nisam ga ni pitala. Jel moguće da je poprijeko? Imam osjećaj da mu je glava lijevo,a noge desno. Kad sam bila u bolnici još mi je rekao da je glava visoko gore,ali ne znam jel se u međuvremenu okrenuo… ja nekak mislim da je broj 56 u redu. Ovaj 50 jako kratko nose,ne znam ako i mjesec a i upitno je s koliko cm će se rodit….
Crazypeach pretrage su zbog toga što sam prije bila praćena kod kardiologa zbog prolapsa i naravno nisam kontrolirala zadnjih nekoliko godina
... I da se to nisam sama sjetila pitati nebi me ni poslala na obradu..a carski bi bio u slučaju da malac ostane na zadak... . Nekako mi u zadnje vrijeme djeluju svi doktori jako labavi što se svega tiče.. Ja npr imam nizak prag tolerancije na bol, npr kad se jako udarim ili me u kliješti vrat padnem u nesvijest.. Tako reagiram na bol od svoje pete godine... I nitko ništa, kažu sve ok.. Pa se sada nekako bojim šta ako me uhvate trudovi i ja budem padala u nesvijest, pa to ne može biti dobro...
Evo i mi se javljamo nakon današnjeg pregleda. Uvedena nam je terapija Euthyroxa jer nam je ft4 pri donjoj granici, te moram uzimat magneziji i kalciji zbog grceva u nogama.
Beban je isto na zadak, doktor je rekao da mirujem što više da se uspije okrenuti.
Ostalo je sve dobroo 😊
Sljedeć pregled nam je 15.04 ❤
👩🦰 26g
🧔28g
12.11 ➕
Termin- 17.07.2022😇🙏👶
Sortiraj odgovore
Najstariji