![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
I taj muž me živcira. Od sutra su u Lidlu neki bodiji za curice i dečke pa sam mu rekla da kupi par bodija. Njegov odgovor je bio:pa kaj ćemo već kupovati??? Kaj me briga,ja ću otić u bolnicu,a on nek kupuje i doma priprema :D
Ja sam na kraju 20og tjedna i nemam nista od odjece Kupila sam samo kolica jer su bila na akciji pa sam ustedila 70 eura. Ali da, nisam nista vise kupila. Rekla sam da cu pocet kupovat od 20og tjedna i eto, neda mi se
Jako se veselim curici i dugo smo ju cekali i htjeli, ali mi se neda kupovat stvari i trazit i spremat jos. Mozda dobijem volju nakon danasnjeg anomaly scana
TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰
TheTina - danas ♥️🤰
Ariel - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Maajaa12344 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Bobica91 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Visibaba07 - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Astera - sutra ♥️🤰
Marijanaaa12345 - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Zmya - sutra ♥️🤰
Tinkica27 - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Krami - 18.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Anushka - 18.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Comming072022 - 18.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Principessa007 - 22.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
BlaBla - 22.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Crazypeach - 23.03. ♥️🤰
Dani30 - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MfrauM - 24.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mallla - 24.03. ♥️🤰
Mare0722 - 24.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MMMartinaaa - 25.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ima333 - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Demetria - 28.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
EnaEna - 28.03. ♥️🤰 x 2
Visibaba07 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Leemma - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ar5 - 29.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pepsi2019 - 29.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Sweety - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - 30.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Teab - 31.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
marta96 - 01.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Atina25 - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
AnnieP - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
Yopa - 04.04. ♥️🤰
Tonkicaa - 04.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Lovely_ - 06.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Sunchica555 - 08.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Tams - 11.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Eden - 11.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Pikapolonka - 12.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Didi4321 - 12.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MamaH - 19.04. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ariel - 27.04. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
ljubičica - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Arya - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
BabyM - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
bubamara19 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Mrvica722 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Gabi12 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ivanana - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Tini_ - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Nana6 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Mama_anđela - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Angie24 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ninnek - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
IK_26 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
UKUPNO: 30 dječaka 💙 & 23 curice 🌸
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
Popis stvari za u rodilište: str. 692 🏥🧳
Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 970 🤰🐣
Jutrooooo!
Baš mi je drago na svim lijepim jučerašnjim vijestima, nek se nastavi na svim današnjim i sutrašnjim pregledima (a imamo ih dosta!) 🍀🍀🍀
*
Ja isto danas idem na 4D, to sam bukirala privatno, ponajviše radi dragog da vidi i doživi barem jednom i taj dio (već kad ne može sa mnom na redovne preglede). Nadam se da će beba biti raspoložena za suradnju i selfije za mamu i tatu 📸😄
*
Jučer smo dobili info da će nam montaža kuhinje biti tek 6.6., tako da nema selidbe u novu kuću prije poroda. Nakon prvotnog živčanog sloma, ipak sam se primirala i zapravo skužila da to nije tako loše. Malo mi je laknulo jer sad znam na čemu sam i mogu početi pripremati stan u kojem smo sada za bebu. A i živimo trenutno 150m od mojih roditelja što je odlično. A selit ćemo se kada sve bude gotovo i kada ja malo dođem k sebi. Šta je tu je, glavno da imamo gdje biti. 🥰
Pozdrav, evo da se i ja javim, nisam dugo pisala. Al vas čitam redovito. Od zadnjeg javljanja sam i ja preboljela koronu, pa morala odgoditi pregled. U petak konačno obavila i tek sad smo saznali spol. Dečko je, na zadak. Vjerojatno mu tako paše. Pošto je na zadnjem uzv-u bio za tjedan manji, šalje me u 30-32 tjednu na mjerenje prirasta težine i protoci da se provjere. Ostalo je sve ok. Sljedeći pregled mi je 06.04. Sretno svima ko ima pregled danas.
Suncokret 🌻
🧔42👩🦰38
👶👶 6 i 8 god
Ja stalno čitam nešto, još par dana do pregleda i nikako dočekati...
Neznam kako, ali ja uvijek naletim na nešto što me zabrine i nemogu si pomoći...
Par dana sam opuštena, onda opet ispočetka zabrinutost... Čitam i o tom šećeru, na svakoj stranici pišu druge ref vrijednosti, više neznam koje su točne, s kojima da se vodim...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Curke, sretno svima na pregledima, čekamo lijepe vijesti😊hvala svima jučer na lijepim riječima, najljepse je doma🥰
url=https://lilypie.com]
Anushka Bas mi je drago da si konačno doma 🥰🥰
CrazyPeach ovo za spavanje mi je najveći problem trenutno,mislim da ćemo dane izgurati ali me strah tih noći,naš sin spava u sobi ali se probudi i trazi pit ,piškiti onda nekad se razbudi pa bi pričao s nama pa dođe kod nas pa isto tako spava poprijeko pa nas udara plus ako računam da moram dojiti malu bebu po noći izgleda da neću imati 3 h sna😒
Martina tako je i nama bilo sa montažama majstorima itd.čim se prije pomiriš da je to tako bit će lakše i sve sta si navela je super prednost imate di bit,tvoji će bit blizu 🥰🥰 doći ćete kada se sve lijepo sredi.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Mi smo se isto trebali preseliti do Uskrsa ali nista od toga pa moram upregnuti muza da bar razmještaj u stanu napravimo.
Nacrtali smo si u programu koji koristimo za vizualizacije prostora kako bi to izgledalo i koje opcije su nam najbolje pa cekam samo da to prebacimo pa cu polako prati i peglati robicu jer me jako vene ubijaju a mogu peglati samo kad mala spava jer stol za peglanje u suprotnom koristi kao vješalo samo se vere po njemu.
*
U subotu vam je očev dan sjetite se tatica
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Samoja6 čega se bojiš? Ma nemoj se opterećivati a ni čitati na internetu,znaš da tamo svašta piše. Opusti se,znam da je teško. U prvoj trudnoći su mi prva 3 mjeseca bila super u trudnoći ali tolko sam paničarila dok nisam završila u bolnici. Tek onda sam vidjela da nije imalo smisla paničarit,umjesto da sam 3 mjeseca imala mozak na paši živcirala sam se. Atina 25 nažalost ako sam neispavana budem i živčana. Nije mi problem po danu ali stvarno budem razdražljiva ak ne odspavam barem 5 sati u komadu,pa se malo pribojavam noći kad beba dođe. Nadam se da će drugi sin malo bolje spavati od prvog. S prvim sam znala sjedit u 2 ujutro na kauču i plakati :D
Sortiraj odgovore
Najstariji