![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
Baš mi je drago na dobrim vijestima.
Ariel kad planiraš na put?
Lovely lijepa su kolica, i stan izgleda jako lijepo-novo.
Ja sam pomalo počela prat barem posteljinu za kindač,nisam mogla izdržat. Muž me malo špota al ja se stvarno osjećam kao da bi mogla trčati. Danas budem tu posteljinu ispeglala i to je to. Na kauču je već rupa
Sretno svima na pregledima i super za uspješne.MMMartina moj sljedeći nije sutra(s obzirom da sam bila u bolnici) nego 01.04.pa možeš onda tako zapisati🙂
url=https://lilypie.com]
Sretnoo svim curama danas na pregledu
Trebala bih mali savjet cure. Termin nam je u 7 mjesecu, a pikiram već cybex kolica, i vidim da su od danas u bubamari na akciji 15%. I sad se jako dvoumim da ih uzmemo već sada, je li to prerano? Razmišljam ima još vremena možda bude i veće akcije, ali vjerujem da ima ovdje mama koje znaju već kako se akcije otprilike kreću. Paa što mislite?
👩🦰 26g
🧔28g
12.11 ➕
Termin- 17.07.2022😇🙏👶
Bokić curke 😊
Ja se evo polako počinjem spremati za svoj 4D ultrazvuk,nadam se da će curka sudjelovat aktivno i da ćemo dobit lijepu slikicu.
Lovely imate najljepša kolica 😚😍 i čestitam na ulasku u novi stan, napokon..
TheTina meni je dr rekao da je najbolje vrijeme za 4D od 28 -32tt da je tada najbolji omjer veličine bebe i plodne vode,ja idem danas. Točno sam 28 TT ali računam da je curka stalno veća za jedan tjedan,tako da ti nije prekasno...
Čestitam ostalima na dobrim pregledima..🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Kad već spominjete 4D, mame iz ZG, gdje ste išle, jeste li bile zadovoljne, koliko ste platile i da li je mogla pratnja sa vama? Ja bi vodila i muža i malog, čisto da vide malo bracu, fali nam to da muž ide samnom na preglede, u prvoj trudnoći je išao svaki put.
krami, mislim da ti nije ništa prerano, rijetko kad su popusti veći od 15% (neka me netko ispravi ako je vidio veće popuste kod nas), a ovako ćeš si rasporediti troškove, nešto sad, nešto idući mjesec itd.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Ako želiš cybex kolica, kupi ih... Kvalitetna su, lagana, a u bubamare ti nikad neće biti na više od 15%.
I mi smo ih kupili otprilike u tim tjednima... To je bila prva stvar koja je kupljena...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pozdrav cure, evo mene s pregleda. Sve je super, bebinjo odgovara mjerama 30+4, 1700g. Okrenuo se ovaj put s glavom dole, vise nije na zadak. Rekla mi da ne trebam vaditi ponovo krv jer sam B+. Sto mi je cudno jer na nalazu s pocetka od tog transfuzijskog Pise ponoviti u 30tt. Ona kaze nema potrebe. Ima Jos tko da nije ponavljao? I dalje po njoj ne trebam niti OGTT raditi jer mi glukoza po KKS 4.2 beba uredna a ja nisam puno kila dobila.
Narucena sam dalje 7.4. rekla mi od soc doktorice uzet uputnicu za porod?! I za neki bris Al nisam upamtila koji niti mogu onaj rukopis u trudnickoj desifrirati. Jel znate koji se bris radi tad? Streptokok ili je rano to u 34tt? I da Ce me spojiti na CTG iduci put prvi put eto pa uzbudena. E da, ona bi da pocnem puti Eutiroks ono za stitnjacu. Naime imam hasimoto Al bez terapije jer mi je TSH super 1.2 i hormoni na donjoj granici bili jedino antitijela abnormalna. Al sad je 74 dosta nizak. Pa evo narucujem se kod endokrinologa da vidim sta s tim. Isto mi rekla da mi uskoro ide otvaranje porodiljnog sto me buni od kojeg datuma oni racunaju minus 45. Jer prvo predvodili po ultrazvuku da je datum poroda 28.5. ( jer mi zadnja m. Bila u 6 mjesecu, nisam od stresa krvarila preko ljeta pa su rekli da je bila bila bi 21.8) a po svim mjerama Kasnije je beba za roditi 25.5.
Martina, iduci pregled 7.4.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Lovely, prekrasna blagavaona, vjerujem da si jako sretna :)) Umalo ista kolica Al su meni roditelji na kraju druga uzela iako gledali izmedu tih tvojih i Bebbeto.
Demetria, Martina nadam se da Ce ubrzo i vama Doci gustic novog stana i prostora, Al da bitnije da sad znate ma cemu ste pa kako se posloziti i organizirat za prvu ruku.
*
Da se pohvalim, kupila sam Mommy bag, muz Ce me ubiti ali nisam mogla odoliti :))
*
I kako planiram iza Uskrsa u Zagreb (36tt) i gore u Vinogradsku na porod a sad sam Zadar i privatno vodim trudnocu, prvo me narucila doktorica 14.4. i mene oprala panika zadnji pregled u Zadru. Kako je ovo brzo proslo, idem gore u bolnicu. Tek nedavno sebi dozvolila u glavi da se opustim i prihvatim da trudna. Ugl stala na Lidl parking i plakala ko kisna godina dobrih 20 minuta. Kako proletilo, kako je to moja beba, ma zapravo neznam opisati, inace nisam takva, dosta sam prizemna i racionalna Al oprali me ko nikad. Ne znam kako se vi nosite s skorijim zavrsetkom trudnoce?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Draga Martina mij sljedeći pregled je 13.4. pa upiši kad stigneš.
Ovaj pregled je prošao odlično. Beba ima 440g i sve ok. Dužinu nije uspio izmjeriti jer se ne moze ispruziti. Mjerio je bedrenu kost, opseg glave.. odgovara veličinom tjednima. Posteljica je malo nisko pa je rekao ne odnosi. Ona se može podignuti rastezanjem maternice. Dobila vaginalete za gljivice.
Nisam se stigla javiti jer smo u uletili u izolaciju od korone, muz imao febru jedan dan, ja i malena nismo ništa dobile sva sreća.
Moja beba lupa svaki dan i baš je aktivna.
Jedva čekam 4d 🥰🥰
Pusa svim curama! 💋💋💋
Meni je isto posteljica malo nisko, ali ne ide preko usca. Nisu mi dali nikakve zabrane. Prije jedno 2 i pol (skoro 3 tjedna) mi je rekla nek ne putujem jer mi je i cervix bio skracen. Ali sad su rekli da uz pauze mogu i putovat ako nemam bolove ni krvarenja. Isto su i meni rekli da mi se moze podic kod rastezanja maternice i da se to dogodi najcesce oko 30.tt. Tako da moramo samo biti strpljive.
Rekli su mi jos nema skakanja i dizanja nista tesko da mi se posteljica jos vise ne spusti.
Tebi nisu ništa rekli za odnose?
A ne dižem ništa teško otkad sam trudna..ali svaki dan radim lagane vježbe istezanja i čučnjeve valjda to mogu??
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Lovely kolica su predivna. 😊 I blagavaonski stol mi se jako sviđa, ja sam sad lagano u potrazi za nekim takvim. Daj mi molim te reci gdje si kupila stol i može li se razvući?
Eden ja sam ti nedavno išla na 4D u polikliniku Harni, suprug je išao samnom. 500kn smo platili i prezadovoljni smo bili, doktorica je bila toliko ljubazna i draga žena, sve nam je pokazivala i pričala, preko sat vremena smo bili kod nje. Samo riječi hvale imam.
Ja sam danas ušla u 24. tjedan, super se osjećam, aktivnija sam nego prije. Stalno mi se nešto sad kuha, peku mi se kolači itd.
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji