Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nara-Nara
    19. Ožujak 2022. 13:04

Što se tiče robice, evo ja upravo naručila ponešto iz Nexta i to u vel. 50. Nagovorile su me prijateljice da nešto i u toj veličini nabavim 🤷 Baš me zanima hoću li koristiti tako malenu odjeću 🤔😅
    Uživajte u vikendu 🤗

MfrauM
    19. Ožujak 2022. 13:22

E hvala cure, bas cu pogledati next malo, a u primark idemo sljedeći mjesec :). 
    Dobro da ste mi rekle, meni ta zara izgleda sve lijepo, ali za kvalitetu ne znam 😁. 
    Crazypeach hvala ti, istina, nikako da se od toga otkacim.
    A opet svaka je trudnoca drugačija i nemaju 2 iste, stalno si to ponavljam.
    Uživajte curke u vikendu 🥰

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Marijanaaa12345
    19. Ožujak 2022. 19:06

Kromi, koliko ti je bio TSH? Meni TSH 1,2 a ft4 9 ( minimalna 12) konzultacije imam u iducu srijedu pa me zanima dali bi mi mogla pripisati nesto, obicno ne daju ako je TSH uredan.
    Tinkica, pa i AC i FL isti , BPD sitno sitno niži, svašta ko će ih znati kako oni to prate i gledaju, za mog pak rekla velik. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• limica
    19. Ožujak 2022. 19:30

Marijana ja sam bila na pregledu 30+1 i beba je imala 1520g tako da mislim da je sve to uredu 200 300 grama gore dole nemoj se brinuti neka on napreduje jos bolje 💓💓

ja sam malo upala u depresiju, naime u nasem rodilistu su u cetvrtak podlegle majka i beba 😞 malo je reci da sam sokirana i ustrasena. Ne znam kako se vi nositr sa losim vijestima i strahovima, meni ko da je sve stalo nikako da to izbacim iz glave 

• limica
    19. Ožujak 2022. 19:31

Martinaaa meni je pregled 19.04 pa me dodaj 🌸

• limica
    19. Ožujak 2022. 19:46

Ariel ja sam htjela naruciti sa xxxlutz kolica isto su na brutalnom snizenju skoro 300€ ali se jos predomisljam jel to sigurna kupovina.. znaci ti si zadovoljna svojima? jesi li ih narucila online ili si isla ih vidjeti? ja sam ta kolica isprobala od prijateljice i svidjela su mi se sad narucujem
    ista samo druga boja
    https://www.xxxlutz.at/p/abc-design-kinderwagenset-salsa-4-006095006103

Marijanaaa12345
    19. Ožujak 2022. 20:44

Limica, hvala ti na info, bilo me zabrinulo malo. 
    Sto se tiče ruznih vijesti, grozno se nosim, postala sam prepanicna. Npr nedavno naletila na tri objave kako su izgubile bebu u 35 tjednu. da je srce samo prestalo kucati i da je bilo kasno kada osle na pregled, prije toga sve uredno. Uzas uzas,uzas,uzas!! A ja mislila nekako proslo 12 tjedana i najkritičnije. Ove situacije u bolnici i porodi, to jos nisam čitala bas. neznam kako da te utjesim. Trebale bi misliti pozitivno, sa stresom dodatnim samo stetimo. 
    A dal se zna sta je to bilo na porodu? Koje rodiliste?
    *
    Ja upravo dozivljavam novi simptom prvi put, ko bol pred menstruaciju. Ima netko iskustava?

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• EnaEna
    19. Ožujak 2022. 21:09

limica

Marijana ja sam bila na pregledu 30+1 i beba je imala 1520g tako da mislim da je sve to uredu 200 300 grama gore dole nemoj se brinuti neka on napreduje jos bolje 💓💓

ja sam malo upala u depresiju, naime u nasem rodilistu su u cetvrtak podlegle majka i beba 😞 malo je reci da sam sokirana i ustrasena. Ne znam kako se vi nositr sa losim vijestima i strahovima, meni ko da je sve stalo nikako da to izbacim iz glave

Bihac ? ☹️ Citala sam....tuga i uzas.

• Tasm
    19. Ožujak 2022. 22:12

Marijanaaa12345

Kromi, koliko ti je bio TSH? Meni TSH 1,2 a ft4 9 ( minimalna 12) konzultacije imam u iducu srijedu pa me zanima dali bi mi mogla pripisati nesto, obicno ne daju ako je TSH uredan.
    Tinkica, pa i AC i FL isti , BPD sitno sitno niži, svašta ko će ih znati kako oni to prate i gledaju, za mog pak rekla velik.

Meni se isto pobrkala stitnjaca, tsh i ft4 su ok ali ft3 mi je snizen, pa sam zavrsila ma euthyrox jos u 15.tjednu... evo to se i uz terapiju nije popravilo 🤷

• limica
    19. Ožujak 2022. 22:57

da Bihac, ne znam detalje ali kako god prestrasno strah me i komentarisati..
    ne znam koliko ovdje ima cura iz BiH i znate li informacije o osiguranju kako bi to teklo kad bih se odlucila za porod u Austriji? Pokriva li to nase zdravstveno s obzirom da nismo clan EU? Noc u bolnici u Grazu je oko 1000€ bar sam cula tako i zavrtilo mi se u glavi 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani