![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Kromi, koliko ti je bio TSH? Meni TSH 1,2 a ft4 9 ( minimalna 12) konzultacije imam u iducu srijedu pa me zanima dali bi mi mogla pripisati nesto, obicno ne daju ako je TSH uredan.
Tinkica, pa i AC i FL isti , BPD sitno sitno niži, svašta ko će ih znati kako oni to prate i gledaju, za mog pak rekla velik.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Marijana ja sam bila na pregledu 30+1 i beba je imala 1520g tako da mislim da je sve to uredu 200 300 grama gore dole nemoj se brinuti neka on napreduje jos bolje 💓💓
ja sam malo upala u depresiju, naime u nasem rodilistu su u cetvrtak podlegle majka i beba 😞 malo je reci da sam sokirana i ustrasena. Ne znam kako se vi nositr sa losim vijestima i strahovima, meni ko da je sve stalo nikako da to izbacim iz glave
Ariel ja sam htjela naruciti sa xxxlutz kolica isto su na brutalnom snizenju skoro 300€ ali se jos predomisljam jel to sigurna kupovina.. znaci ti si zadovoljna svojima? jesi li ih narucila online ili si isla ih vidjeti? ja sam ta kolica isprobala od prijateljice i svidjela su mi se sad narucujem
ista samo druga boja
https://www.xxxlutz.at/p/abc-design-kinderwagenset-salsa-4-006095006103
Limica, hvala ti na info, bilo me zabrinulo malo.
Sto se tiče ruznih vijesti, grozno se nosim, postala sam prepanicna. Npr nedavno naletila na tri objave kako su izgubile bebu u 35 tjednu. da je srce samo prestalo kucati i da je bilo kasno kada osle na pregled, prije toga sve uredno. Uzas uzas,uzas,uzas!! A ja mislila nekako proslo 12 tjedana i najkritičnije. Ove situacije u bolnici i porodi, to jos nisam čitala bas. neznam kako da te utjesim. Trebale bi misliti pozitivno, sa stresom dodatnim samo stetimo.
A dal se zna sta je to bilo na porodu? Koje rodiliste?
*
Ja upravo dozivljavam novi simptom prvi put, ko bol pred menstruaciju. Ima netko iskustava?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Marijana ja sam bila na pregledu 30+1 i beba je imala 1520g tako da mislim da je sve to uredu 200 300 grama gore dole nemoj se brinuti neka on napreduje jos bolje 💓💓
ja sam malo upala u depresiju, naime u nasem rodilistu su u cetvrtak podlegle majka i beba 😞 malo je reci da sam sokirana i ustrasena. Ne znam kako se vi nositr sa losim vijestima i strahovima, meni ko da je sve stalo nikako da to izbacim iz glave
Bihac ? ☹️ Citala sam....tuga i uzas.
Kromi, koliko ti je bio TSH? Meni TSH 1,2 a ft4 9 ( minimalna 12) konzultacije imam u iducu srijedu pa me zanima dali bi mi mogla pripisati nesto, obicno ne daju ako je TSH uredan.
Tinkica, pa i AC i FL isti , BPD sitno sitno niži, svašta ko će ih znati kako oni to prate i gledaju, za mog pak rekla velik.
Meni se isto pobrkala stitnjaca, tsh i ft4 su ok ali ft3 mi je snizen, pa sam zavrsila ma euthyrox jos u 15.tjednu... evo to se i uz terapiju nije popravilo 🤷
da Bihac, ne znam detalje ali kako god prestrasno strah me i komentarisati..
ne znam koliko ovdje ima cura iz BiH i znate li informacije o osiguranju kako bi to teklo kad bih se odlucila za porod u Austriji? Pokriva li to nase zdravstveno s obzirom da nismo clan EU? Noc u bolnici u Grazu je oko 1000€ bar sam cula tako i zavrtilo mi se u glavi 😞
Marijanaaa ja isto imam te kao menstrualne bolove i drzali su me oko sedmicu dvije i to samo uvecer i bas me boljelo znalo je i po pola sata. Ja uzmem toplu flasu tj. sa toplom vodom ne vrelom i grijem stomak ili se istusiram pa me popusti. evo vec neko vrijeme nemam vise toga a nemam pojma do cega je i zasto mi se to javljalo. pojacala sam sebi dozu magnezija i tekucine pa mozda je i do toga 💁♀️
Bok cure,ma nemojte se sekirati niti čitati neke loše vijesti,tj istraživati o čem se radi. Takva sam i ja bila u 1.trudnoći. Jako dugo sam bila u bolnici,i tamo se naslušala svakakvih priča. Bilo je jako ružnih. Ali ovaj puta stvarno pokušavam bit pozitivnija i bolje mi je tako. Jer ako mislite o ružnim stvarima i živcirate se i beba to osjeti. Moram vas nažalost razočarati da ta briga nikad ne prestane. Znači od kad vidimo plus na testu nadalje uvijek se brinemo. Meni kad sin dobije temperaturu, ja sam u panici. Kad je imao laringitis ja sam bila u panici. Kad ode u vrtić žao mi je i fali mi. I sad se brinem za ovo dijete,što ako mu se pupčana vrpca omota oko vrata,pa kad se rodi ona smrt u kolijevci... to su sve jako ružne stvari,ali nažalost to je život. I to mislim da je tako svugdje. Gdje god išle roditi,i u Austriji se događaju ružne stvari. Nije samo da su kod nas "loše" bolnice ili u BIH. Tako da je moj savjet da se što je više moguće maknete od tih "toksičnih" stvari,a još manje namjerno čitate o porođajima "iz pakla". E što se tiče menstrualnih bolova,imam ih i ja. I isto me uvijek uplaše. Al rekla mi je bivša cimerica iz bolnice da se to trbuh širi.
Sortiraj odgovore
Najstariji