Mama H dobro došla i nek bude školska trudnoća 🤗
Anushkaima što novoga kod tebe? Jesu te pustili kući?Pepsi evo danas mi rekli još 3 dana antibiotika, nadam se da ću u subotu doma. Već mi je neizdrživo i fali mi moja curka doma, malo malo pa plačem kad se sjetim.a opet moram pazit i na ovu malu u trbuhu. Svejedno, ne daj Bože nikome da mora biti tako odvojen od djeteta, stvarno je teško.čak mi je i muž počeo falit🤣
😖😥 Baš mi je žao. Nadam se da će te u subotu više pustiti kući 🤞🤞🙏🙏
A jel će ti antibiotici sada spriječiti daljnje skraćivanje?
Oni se nadaju da hoće, kažu da zasad imaju tog mikrobiološlog uzročnika i da idu prvo njega eliminirat(nemaju kasnije baš niti puno opcija). Ja se nadam da hoće🙏

url=https://lilypie.com]
Ja se javljam da sam jučer bila na pregledu. Sve je ok, bebica lijepo raste i sve odgovara mjerama.
Nemam više placenta previu, pomakla se posteljica..i dalje je nisko, ali ne pokriva ušće tako da jeej.
Sljedeći pregled je 22.03., a do tada moram obaviti ogtt.
👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
Petrova
1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
09/2021 histeroskopija
12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png
MamaH dobrodošla! Želim ti urednu trudnoću..
Lovely pa to za stan su super vijesti.. Sad možete polako sređivati sve.. ☺️ Baš me vesele ovakve vijesti..
Ja zadnjih par dana jako loše spavam. Budim se jer me bole rebra jer uležim jednu stranu, pa se okrećem.. pa se preznojavam, a spavamo sa prozorom otvorenim na kip i ugasim grijanje..
Martina molim te upiši me za sljedeći pregled 17.3.,zaboravila sam ti javiti, oprosti.
Principessa & Tinkica: hvala što ste javile termine sljedećih pregleda. 🥰
Drago mi je da je sve prošlo okej 🙌

Cure iz Istre...Gdje ste isle na anomaly scan? Sad sam u 15.tjednu trudnoce, mislila sam u Medico Pula napraviti pregled pa da vidim sta mislite 😊
Cure iz Istre…Gdje ste isle na anomaly scan? Sad sam u 15.tjednu trudnoce, mislila sam u Medico Pula napraviti pregled pa da vidim sta mislite 😊
Ja sam se naručila u bolnicu za 14.03, ali ja baš volim otići na detaljan pregled u Croatiu kod dr. Markanović ili dr. Modrušan jer mi detaljno pregledaju bebu i dobijem 4-5 sličica, jer ova moja preko socijalnog ne čini mi se detaljna jer mi nije niti skužila hematom na početku, pa ja svakih 4 tjedna odem i u Croatiu na kontrolni uzv :)

Cure iz Istre…Gdje ste isle na anomaly scan? Sad sam u 15.tjednu trudnoce, mislila sam u Medico Pula napraviti pregled pa da vidim sta mislite 😊
Mene se vodi u bolnici, pa sam tamo odradila i Anomaly...

Pozdrav curke! Ajme ja sam totalno zakazala na ovom forumu. Svima koji su se priključili želim dobrodošlicu i sretne trudnoće ☺️
Vidim sa pišete za strije i mazalice. Meni je jako suha koža u trudnoći i ide mi na živce taj svrbež pogotovo nakon tuširanja pa sam skužila kao što je Ima333 napisala da mi je najbolje mazati se nečim hidratantnim, ali ja onda preko namažem kokosovo ulje da to zaključa. Lactovit losioni su kažu super pa ću si to otići kupiti da probam. Mažem se dva-tri puta dnevno, a sad hoću popucati ha Bože moj 😂
Mene trenutno najviše muči neki umor, pogotovo od popodne/predvečer kao da me netko istukao. Zadnji nalazi hemoglobina su mi bili granični, kao i nalazi štitnjače pa je to možda uzrok. Ali ne znam, ne osjećam se ni malo poletno u ovom tromjesečju za sada 😅

Comming072022
Dr Markanovic ne znam, al za Modrusan sam cula samo lijepe rijeci 😊 hvala na prijedlozima 😊
MMMartinaaa
Bas cu probat pitat svoju gin moze li me naruciti u bolnicu obzirom da ona nazalost ima dosta stari utz..nadam se da hoce..hvala ti 😊
Btw da dopunimo tablicu, cekam deckica 💙 🥰🥰🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji