Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    19. Veljača 2022. 15:53

MfrauM

Hvala vam curke!
    Da tu bas ima takvih slučajeva događa se, ali su nadamo se rijetki. Jedna ženica je tu već 50 dana 😲, drže ju pod kontrolom.
    Moramo samo pozitivno misliti! 🤗

Žao mi je da si u bolnici, čestitam na dečku💙 jel osjetis bebu, ja vec par puta osjetim škakljanje kao leptirići al ne osjetim svaki dan

Visibaba07
    19. Veljača 2022. 16:01

Samoja6

Bobica91

Samoja6

I ja ga imam u planu kupiti ovih dana… Izdržite u bolnici! 💪
    Jedno pitanje.. Ima li itko iskustva sa Peg Perego 3u1 Futura Modular kolicima? Slučajno sam ih vidjela i djeluju mi dosta dobro, lagano, i jednostavno, ali naravno tu di sam ja ih nema di pogledati!

Ja planiram kupiti ta bas mi se svidaju. Lagana su 51 cm siroka prodju svuda samo nema nekog izbora boja osim sive plave i crne sad nove. Na stranici bimbo.si slovenski ducan je to su sad snizena na 550 e a inace su ovisno o ducanu od 4250 do 5200 u baby centru npr. Pitala sam bas covjeka koji radi za peg perego podrsku pa mi je rekao da se moze namontirati i buggy board nastavak za starije dijete. U principu sve je isto kao ostalim peg perego kolicima ali su jeftinija zbog tkanine. Eto

I čemu je problem sa tkaninom? Baš bih voljela da ih mogu pogledati, jer je problem i što je muž dosta visok pa neznam dal će mu odgovarati… Može li se ručkica podešavati… Dvoumim se između njih i Cybex balios s 3u1…

https://m.youtube.com/watch?v=5Qbx4Rl6x9E
    Pogledaj video možda pomogne 😊 ja sam se dvoumila između book i veloce i naišla na ovu stranicu,svaki model kolica je detaljno objašnjen,čak i postavljanje jaja u autu i sve,meni je pomoglo pri odabiru,možda ti bude od pomoći,ja razumijem talijanski..ako ne razumiješ možda ipak uspiješ saznati to šta te zanima..:)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Bobica91
    19. Veljača 2022. 16:46

Samoja6

Bobica91

Samoja6

Jedno pitanje.. Ima li itko iskustva sa Peg Perego 3u1 Futura Modular kolicima? Slučajno sam ih vidjela i djeluju mi dosta dobro, lagano, i jednostavno, ali naravno tu di sam ja ih nema di pogledati!

Ja planiram kupiti ta bas mi se svidaju. Lagana su 51 cm siroka prodju svuda samo nema nekog izbora boja osim sive plave i crne sad nove. Na stranici bimbo.si slovenski ducan je to su sad snizena na 550 e a inace su ovisno o ducanu od 4250 do 5200 u baby centru npr. Pitala sam bas covjeka koji radi za peg perego podrsku pa mi je rekao da se moze namontirati i buggy board nastavak za starije dijete. U principu sve je isto kao ostalim peg perego kolicima ali su jeftinija zbog tkanine. Eto

I čemu je problem sa tkaninom? Baš bih voljela da ih mogu pogledati, jer je problem i što je muž dosta visok pa neznam dal će mu odgovarati… Može li se ručkica podešavati… Dvoumim se između njih i Cybex balios s 

Nije nikakav problem sa tkaninom vec je mali izbora boja i nije ta neka posebna tkanina koju imaju ova od 8000. Ali imaju ruckicu za podesavanje. Pa vidala sam tate i od 2 m koji guraju ta kolica pa su izgledali sasvim ok. Joj ajme grozna sam ali kad cujem cybex balios ono svi poludili pomama je za tim kolicima mislim lijepa su ali pogledaj si na youtubu malo tutorijale imas za sva kolica koliko mjesta zauzimaju i to. Balios se nemoze sklopiti sa sportskim dijelom cini mi se vec posebno moras stavljat a za to ti treba cijeli gepek. Sad nisam sigurna koji tocno cybex model. A ova se sklapaju sa sportskim idu u oba smjera dugi krovic itd.. tj meni odg po onom sto ja trazim.

Samoja6
    19. Veljača 2022. 17:16

Bobica91

Samoja6

Bobica91

Samoja6

I čemu je problem sa tkaninom? Baš bih voljela da ih mogu pogledati, jer je problem i što je muž dosta visok pa neznam dal će mu odgovarati… Može li se ručkica podešavati… Dvoumim se između njih i Cybex balios s

Nije nikakav problem sa tkaninom vec je mali izbora boja i nije ta neka posebna tkanina koju imaju ova od 8000. Ali imaju ruckicu za podesavanje. Pa vidala sam tate i od 2 m koji guraju ta kolica pa su izgledali sasvim ok. Joj ajme grozna sam ali kad cujem cybex balios ono svi poludili pomama je za tim kolicima mislim lijepa su ali pogledaj si na youtubu malo tutorijale imas za sva kolica koliko mjesta zauzimaju i to. Balios se nemoze sklopiti sa sportskim dijelom cini mi se vec posebno moras stavljat a za to ti treba cijeli gepek. Sad nisam sigurna koji tocno cybex model. A ova se sklapaju sa sportskim idu u oba smjera dugi krovic itd.. tj meni odg po onom sto ja trazim.

😂😂 Mogu, mogu se sklopiti zajedno sa sportskim sjedalom i to doslovno jednim klikom i jednom rukom... Znam, mi smo ih imali u trgovini pa o njima dosta znam, al opet bi voljela vidjeti i još nešto... Isto imaju dugi krović, teška su oko 11 kg... Neznam, neodlučna sam... 
    Visibaba07, hvala na videu! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Poison_Ivy32
    19. Veljača 2022. 17:24

Hej hej, ja sam skuzila da sam totalno zapostavila forum i da sam orijentirana samo na fejs 🙄🙄 uglavnom svim curama zelim ugodan vikend i da se lijepo odmore, i to zasluzeno. Ja sam danas cijelu kucu izribala, posteljine promjenila, rucak i tortu napravila i sad sam se sjela, i malac je krenuo udarat.. 😁😁 

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

• Bobica91
    19. Veljača 2022. 19:25

Samoja6

Bobica91

Samoja6

Bobica91

Samoja6

😂😂 Mogu, mogu se sklopiti zajedno sa sportskim sjedalom i to doslovno jednim klikom i jednom rukom… Znam, mi smo ih imali u trgovini pa o njima dosta znam, al opet bi voljela vidjeti i još nešto… Isto imaju dugi krović, teška su oko 11 kg… Neznam, neodlučna sam…
    Visibaba07, hvala na videu!

Ja cu ti samo reci kupi ono sto zelis ti pa taman ti drugi kazu drugacije. Jer ti ces ih vozit i koristiti. Jer svaki put kad bi poslusala druge opet bih osjecala griznju sta ako je ono drugo ipak bilo bolje. U svakom slucaju i jedna i druga su kvalitetna i sigurno neces pogrijesiti sta god izaberes.

Comming072022
    19. Veljača 2022. 20:54

sunchica555

Comming072022

sunchica555

Comming072022

Evo i mene sa regularnog pregleda, bebica je dobro, ali danas nam je doktorica zaštekala malo prvo je izmjerila drugu kost umjesto bedrenu pa je ispalo da beba zaostaje u rastu, onda je našla pravu kost pa je rekla da se ispričava. 16+1 smo danas i +3.5 kg i danas je skužila da je na nalazu od 31.12.2021 guk 5.0 a granica je 5.1 i stavila me na dijetu sljedećih 8 tjedana do ogtt-a da ne bi dobila gestacijski i da se manje debljam jer će poslije kile kao krenuti, ugl neznam što bih rekla na sve ovo 🤷🤷 Sljedeći pregled 18.03 :)

Ajooj bas ne neka paničarka, ako te tješi i meni je glukoza na tašte bila 5,3 čak i veća od tvoje, a u pregledu u 20. tjednu sam na plus 5kg, pa nije bas nista komentirala za kilazu. Iskreno niti se ne vidi da sam se bas tolko udebljala jer sam dosta i visoka (176cm), a čak jos uvijek i radim, vjezbam, šećem, mislim da je tvoja kilaza u granici normale. Ne znam zasto je tolko ispaničarila. Meni je rekla samo da bi bilo dobro da izbjegavam šećer koliko mogu jer se gljivice lijepe na šećer a svakako i zbog tog šećera na tašte, a imala sam problem s njima, pa da se pokušavam suzdržati koliko mogu 😅

Ma užas, evo jutros natašte bockala ja samu sebe 2.9 mi bio 🙈🙈, sada ću tjedna dana samu sebe pratiti pa ću vidjeti. Jučer doktorici očigledno nije bio dan jer je zeznula sve što je mogla. Možda sljedeći put bude bolje volje :) Ja slatko niti ne jedem, a na kolače mi se povraća 🤷🤷.

Trebala bi si i ja kupiti taj aparatić, da vidim kak mi se kreće natašte, to imaš od prije ili si kupila sad za vrijeme trudnoće?

To mi je od pok.bake ostao nov nekorišten, ali da mi ga mama nije našla kod sebe kući bi si kupila, nije skup gledala sam oko 200 kn su ovi malo bolji.

Demetria
    19. Veljača 2022. 21:42

https://www.anainmamaland.com/proizvodi/koja-je-najbolja-krema-za-zastitu-djecje-koze-od-sunca/
    Preporučujem

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

marta96
    19. Veljača 2022. 21:46

Demetria koliko dugo si ti široko povijala malu? I jel si ju stavljala spavati na bok? Naručila sam punjenu Švedsku pelenu koja ide na drugu pelenu za široki povoj, mislim da sam dobro uzela🙏🙈 a kupila sam i onaj jastuk za bočno spavanje bebe pa sad ne znam jel može ona normalnog s obzirom da na tu pelenu koju će nositi 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    19. Veljača 2022. 22:19

Comming072022

sunchica555

Comming072022

sunchica555

Comming072022

Evo i mene sa regularnog pregleda, bebica je dobro, ali danas nam je doktorica zaštekala malo prvo je izmjerila drugu kost umjesto bedrenu pa je ispalo da beba zaostaje u rastu, onda je našla pravu kost pa je rekla da se ispričava. 16+1 smo danas i +3.5 kg i danas je skužila da je na nalazu od 31.12.2021 guk 5.0 a granica je 5.1 i stavila me na dijetu sljedećih 8 tjedana do ogtt-a da ne bi dobila gestacijski i da se manje debljam jer će poslije kile kao krenuti, ugl neznam što bih rekla na sve ovo 🤷🤷 Sljedeći pregled 18.03 :)

Ajooj bas ne neka paničarka, ako te tješi i meni je glukoza na tašte bila 5,3 čak i veća od tvoje, a u pregledu u 20. tjednu sam na plus 5kg, pa nije bas nista komentirala za kilazu. Iskreno niti se ne vidi da sam se bas tolko udebljala jer sam dosta i visoka (176cm), a čak jos uvijek i radim, vjezbam, šećem, mislim da je tvoja kilaza u granici normale. Ne znam zasto je tolko ispaničarila. Meni je rekla samo da bi bilo dobro da izbjegavam šećer koliko mogu jer se gljivice lijepe na šećer a svakako i zbog tog šećera na tašte, a imala sam problem s njima, pa da se pokušavam suzdržati koliko mogu 😅

Ma užas, evo jutros natašte bockala ja samu sebe 2.9 mi bio 🙈🙈, sada ću tjedna dana samu sebe pratiti pa ću vidjeti. Jučer doktorici očigledno nije bio dan jer je zeznula sve što je mogla. Možda sljedeći put bude bolje volje :) Ja slatko niti ne jedem, a na kolače mi se povraća 🤷🤷.

Trebala bi si i ja kupiti taj aparatić, da vidim kak mi se kreće natašte, to imaš od prije ili si kupila sad za vrijeme trudnoće?

To mi je od pok.bake ostao nov nekorišten, ali da mi ga mama nije našla kod sebe kući bi si kupila, nije skup gledala sam oko 200 kn su ovi malo bolji.

200kn aparatić za šećer? 🙄
    Probajte pitat u ljekarni da vam to poklone,ljekarne imaju inače zamjenske koje su dužne mjenjati pacijentima sa dijabetesom.
    Objasnite situaciju i vjerujem da će vam netko pokloniti aparatić,a onda trakice eventualno kupite..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.