Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    17. Veljača 2022. 14:23

Samoja6

Ariel

Svaki puta kad procitam Pepsi - popila bi jedan hladan pepsi sa limunivom sokom. Znaci dok ovo pise mi slice cure
    Demetria da da, pratimo se u stopu
    Ja cekam da ovaj pregled i anomaly scan produ pa cu polako pocet kupovat neke sitnice. Rekla sam sama sebi da od 20tt imam dozvolu kupovat stavriprvo jer mislim da je to taman da se sve skupi a s druge strane jos uvijek ne znam spoliako planirma kupovat vise manje pastelne boje, ali opet, jos uvijek mi je tesko povjerovat da beba stize i da je ovaj puta sve uspjelo

😂😂😂😂 Isto nam je što se tiče cole! Ja sam na odvikavanju, zabranila sam da mi se donosi u kuću! To je strašno kolika je želja za tim pićem… Ja nakon svakog pregleda sebi kažem "ok je, sad se mogu opustiti", to traje par dana i onda opet ispočetka… Htjela bi toliko toga kupiti, ali uvijek - ajde nakon idućeg pregleda… E sad, idući je za 5 dana! A nakon toga bi stvarno trebalo pokrenuti se… Sad mi je malo lakše jer sam počela svaki dan osjećati bebicu kako se igra unutra! 🙂🙂
    Mada i dalje sve djeluje nestvarno…

Ja inace nemam zelju ni za colom ni za papsi ali samo kad tu procitam onda dode ta zelja i prode za par minuta.  Ali sam primjetila da nemam bas neku zelju za hranom. Jedem kad me trbuh pocne bolit od gladi i najcesce nesto ujutro i rucak, veceru uopce ne trebam. 

MMMartinaaa
    17. Veljača 2022. 16:11

Lovely_

MMMartinaaa daa meni sada vrijeme leti kao blesavo.
    Dobro se osjećam osim šta me žgaravica često muči pa pijem mlijeko čim osjetim i tako u krug
    Još nisam došla u tu fazu uživanja jer sam razapeta na tisuću strana pa ni ne stignem uživati.
    Još uvijek radim i na poslu mi je ludnica tako da zadnjih dana ne dižem glavu od laptopa od 7 do 4, a nekad i puno duže od toga. Nakon posla letim okolo jer sređujemo papirologiju z novi stan i od idućeh tjedna ga počinjemo namještat i kad ga namjestimo moramo se preseiliti. Tako da nam baš stiže burno razdoblje. Ujutro ćemo raditi, a popodne namještati stan i seliti se.
    Mislim da ću uživati tek kad odem na porodiljni

ajme meni, stvarno akcija kod vas!  Nije ni kod nas bolje - isto dovršavamo kuću, sve naravno kasni, lovi majstore, čekaj isporuke...Srećom onaj dio s bankom smo riješili krajem prošle godine. Evo i ja brojim zadnja 4 tjedna rada prije porodiljnog, i jedva čekam! 

• nana6
    17. Veljača 2022. 19:07

Pozdrav svim forumašicama :)
    Meni nije bilo dugo, korona, pa neka upala nakon korone, malac pod viroza ma, smrtni slučaj u obitelji, svašta nešto... ali idemo veselice dalje :)
    Danas sam bila na pregledu. Bebica raste, ima 530g, odgovara tjednima, sada ju zbilja osjetim svakodnevno... Doktorica veli da je curica :) pa se bas veselimo da će nas mališan dobiti seku. Sad lagano mogu u pripremu. Puno toga imamo od starijeg sina jer je neutralne boje (krevetić, AS, kolica, kadica)... Sada ću se više baziranim na robicu I detalje :)
    Vodila sam nalaze koji su svi u redu, ali me zbog kilograma stavila na dijetu od 1800 kalorija. Dobila sam 9,5kg od početka trudnoće. Sama sam se tu zeznula, dosta jedem kruha i UH, pa ćemo sada to reducirati. Zbog hematoma na početku trudnoće bila sam na mirovanju, pa kasnije stalno neke izolacije i nikako se pokrenuti. Obećala sam samoj sebi više se kretati posebno jer stižu duži i toplije dani.

Čestitam svim curama na urednim trudnoćama i neka samo tako ostane. :)

missR
    17. Veljača 2022. 20:55

Nana super za zdravu curku 🥰😍 cestitam!
    Malo zezaju kile ali brzo ce se to rjesiti s ovom dijetom i kad se budes vise kretala 
    Marijana, Nikki i ostale curke nadam se da su i vama pregledi dobro prošli 🤞🏻
    **
    Neko je pisao o kupovanju..
    Ja sam za sad narucila kolica i as, kupila neke bodije i kompletice, dudice, dekice, vezicu za dude, tjesilicu i tako brdo nekih sitnica koje zapravo trebam zadnje kupiti, a ja sam prvo navalila na to.😅
    Danas smo mjerili u sobi i definitivno nam klasicni krevetic ne stane na nijedan nacin tako da cemo uzeti cutie cloud. Planiramo seliti u veci stan kad beba napuni god dana tako da ce nam to biti jedino rjesenje za pocetak.. skupo rjesenje al sto je tu je 😄

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Marijanaaa12345
    17. Veljača 2022. 22:00

Ej cure, današnji pregled super prosao, sve uredno, mjerama bebac odgovara tjednu. 
    Netko je nedavno bio zabrinut jer je beba na zadak. Prije 4tjedna moj je bio glavom prema dolje evo danas je i on na zadak i Kaze doktorica ima vremena Jos milijun puta promjeniti poziciju hh
    Nisam dobila slikicu jer mi okrenuo guzicu Al sve je ok pa sam prebolila slikicu. 
    Jedino sto me muci, ona mene ne salje nikako i nikako na OGTT. Po njoj nema potrebe za tim, uredno sam kile dobivala, nemam obiteljsku anamnezu i beba nije bista veca nego sto bi trebala biti pa je po njoj sve uredno. Soc. Gin mi je katastrofa, narucuje me svaka dva do tri mjeseca jer joj guzva pa teudnocu vodim privatno, stvarno gin na dobrom glasu u Zadru. Ja sam mislila slusajuci vas da ste sve Isle na OGTT i to od 20tog tjedna vec, da je to rutinska pretraga, ja 26tt i nema potrebe. Eto to me jedino muci malo.
    Maaartina, draga, doslo do promjene kod mene, na zadnjih par pregleda mi isto pokazuje, termin poroda je ipak 25.5. pa ako bi me mogla ispraviti pls :)) Budem i ovu lenticu azurirala.  I iduci pregled je 17.3. Hvala ti :* 
    Btw imam dojam da sam preko noci narasla, evo neznam kad se to desilo Al trbuh je bas postao konkretan, velik i osjecam se teze i vece hehe Al Evo bas preko noci xD 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

missR
    17. Veljača 2022. 22:03

Marijana super za pregled☺️
    Ne znam jesmo li kod istog gina u Zadru privatnog ali ni mene moj isto tako ne šalje na Ogtt🤷🏻‍♀️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Marijanaaa12345
    17. Veljača 2022. 22:11

missR

Marijana super za pregled☺️
    Ne znam jesmo li kod istog gina u Zadru privatnog ali ni mene moj isto tako ne šalje na Ogtt🤷🏻‍♀️

Ti i ja smo u dan, da ne planiram ici u Zagreb na porod bile bi sigurno skupa u bolnici hh ❤️
    Ja sam kod dr. Tadic

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

missR
    17. Veljača 2022. 22:17

Nismo onda kod istog doktora ali evo ni mene moj ne šalje. Bas planiram iduci put pitati zasto ali pretpostavljam da ce mi reci isto sto i tebi tvoja..
    Joj da, bile bi cimerice s nasim deckicima 🥰😊

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MMMartinaaa
    18. Veljača 2022. 07:49

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Suncokret - danas ♥️🤰 
    marta96 - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Comming072022 - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Krami - 21.02. ♥️🤰 
    EnaEna - 21.02. ♥️🤰 x 2
    Atina25 - 21.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Principessa007 - 22.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    dunja03 - 22.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Nekeybah - 23.02. ♥️🤰
    Maajaa12344 - 23.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Visibaba07 - 24.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mare0722 - 24.02. ♥️🤰
    Poison_Ivy32 - 24.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Teab - 25.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tini_ - 25.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Gabi12 - 28.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Ivanana - 28.02.  ♥️🤰
    Demetria - 28.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ima333 - 28.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ar5 - 01.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Lovely_ - 02.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ariel - 02.03. ♥️🤰
    AnnieP - 03.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Suncokret - 03.03. ♥️🤰 
    missR - 03.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tonkicaa - 04.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mrvica722 - 04.03. ♥️🤰 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Krami - 04.03. ♥️🤰 
    Anushka - 07.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pikapolonka - 08.03. ♥️🤰
    BlaBla - 08.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Leemma - 08.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sweety - 09.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    bubamara19 - 09.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

MMMartinaaa
    18. Veljača 2022. 07:49

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    BabyM - 10.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sunchica555 - 11.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Arya - 14.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰 
    Didi4321 - 15.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 15.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Marijanaaa12345 - 17.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Zmya - 17.03. ♥️🤰
    Pepsi2019 - 17.03. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MfrauM - 24.03.  ♥️🤰
    MMMartinaaa - za cca 2tj 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pepika - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Nana6 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Bobica91 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    ljubičica - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tinkica27 - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mama_anđela -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Angie24 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ninnek - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    IK_26 -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Monstera - ... 💖 it's a GIRL! 💖🤰

UKUPNO: 25 dječaka 💙 & 21 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 (& str 887/888 s iskustvima korištenja)📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 695 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 890 🤰🐣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.