Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • limica
    03. Veljača 2022. 17:28

ja bih od sveg srca voljela da muz bude sa mnom i on isto ali to kod nas u bolnici ne dopustaju jer u istoj radjaoni radja vise zena odjednom hahaha blago receno haos a najgore sto ne moze nikako ni uci u bolnicu cak ni u posjetu, to mi teze pada nego sama pomisao na porod 😪 

• Bobica91
    03. Veljača 2022. 17:44

limica

ja bih od sveg srca voljela da muz bude sa mnom i on isto ali to kod nas u bolnici ne dopustaju jer u istoj radjaoni radja vise zena odjednom hahaha blago receno haos a najgore sto ne moze nikako ni uci u bolnicu cak ni u posjetu, to mi teze pada nego sama pomisao na porod 😪

Kako mislis u istoj rađaoni? Pa zar nema boxeva da su zene odvojene staklima barem. Mi sad imamo novu bolnicu i sve je odvojeno ali prije je isto bio jedan hodnik i boxevi u kojem je jedan stol i jedna zena kako bi trebalo i biti.

Ariel
    03. Veljača 2022. 18:33

Ia bi rado da moj suprug bude sa mnom u radaoni. Ali sam mu rekla da ima zabranu ici dalje od mojeg ramena. Rekla sam mu da ako pogleda ista dolje, da cemo imat problema. Pa je rekao da bi rado biu tamo za mene, drzao me za ruku al da ce gledat smo u moje lice a ne na drugu stranu.😂
    Ne znamo kako ce zo biti ovdje u austriji ali cemo se raspitat sigurno 😊

Anushka
    03. Veljača 2022. 18:45

Pozdrav cure, ja sam imala danas pregled i anomaly.Bebica je super, sve uredno. Međutim cervix mi se skratio za pola, iako mirujem.stavio me na Utrogestane i naručio na Sv.Duh u utorak na briseve, urin i krvnu sliku jer su mi u urinu povišeni leukociti, pa da vidimo i da isključi sve te uzroke. Tak da mi i nisu vijesti baš najbolje, iako doktor nije tako zabrinut, ja sam van sebe. Jel ima ko iskustva sa dr Blagaićem na Sv.Duhu, cure koje su iz Zg?Martina sljedeći pregled za sada 07.03.,ali mozda će biti i prije, zavisi o nalazima.

url=https://lilypie.com]

• ar5
    03. Veljača 2022. 19:05

Moj muž će nadam se ići samnom na porod. Al eto sve ovisi, on je stalno na putu i onda se može pogoditi da ne bude stigao na vrijeme 🤣
    Nekako se nadam da me trudovi ulove pred večer ili po noći da on bude doma, pa da uspijemo to zajedno odraditi 😊

💃 26 🕺29
    Termin: 27.06.2022.

AnnieP
    03. Veljača 2022. 19:34

Pozdrav svima, ja od jutros trčim na sve strane pa se nikako javiti.
    Jutros smo dragi i ja obavili sastanak sa majstorom za namještaj po mjeri, super je prošlo. Brzo smo sve dogovorili, čovjek je profesionalac pa je bilo jednostavno sve.
    Išli smo danas malo pogledati i vjenčano prstenje, tek toliko da vidimo šta ima. Na kraju smo nakon 5min našli što nam se sviđa, odlučili se za gravure i naručili prstenje. Jedna briga manje hehe
    Bila sam i u dvije šetnje danas, napravila 9km i sad napokon legla.
    Što se tiče pratnje na porodu moj dragi želi ići samnom i nadam se da će moći, tako da mi je to malo olakšanje.

🩷 7/2022

Ariel
    03. Veljača 2022. 19:39

Urke sve znamo da korona po ljetti miruje i prakticki ne postoji. Ja se nadam da ce korona do proljeca biti rijetko spomenuta tema te da ce posjeti biti normalni. Isto tako se nadam da cemo sve imat posjete skroz normalne. Ne znam koliko duge morate u hrvatskoj u bolnici bit ali ja u austriji ako sve prode u redu, moram biti 7 dana u bolnici. Ni dana manje. 

• nina_
    03. Veljača 2022. 20:11

Niki777

Cure, ja sam bila odsutna zadnjih dana jer sam imala privatnih i poslovnih obaveza. Sad ću prelistat unatrag da vidim sto se izdogađalo u ovih par dana. Čini mi se i nije mi jasno ali ne mogu vise pronaći grupu ljetne bebe 2022. Koja cura je admin tamo? Mislim da nije u redu ako nisam komentirala sto puta nešto da me se izbaci iz grupe.. po meni je to jako ruzno. Na neke stvari ne komentiram jer ne znam odgovor ili ne znam sto rec jer ja čekam prvu bebicu i nemam iskustva. Mislim da toliko stroge i rigorozne mjere se nebi smjele uvodit u grupu od koje bi trebali imat koristi. Još gore je to sto sam stvarno bila aktivna i na forumu i predstavila sam se sa nadimkom iz grupe.. stvarno ne razumijem..

Potpisujem ovo vezano za grupu na facebook-u. Ja isto redovno pratim ovaj forum, par puta sam nešto komentirala na forumu ili nešto pitala, no ne pišem baš i također sam izbačena iz grupe.
    Cure, nemojte me pogrešno shvatit, ali meni je to izbacivanje totalno nezrelo i presmiješno te vodi u pogrešnom smjeru.
    Nismo sve iste i nemamo sve potrebu baš sve komentirati, a ispada da moramo biti svakom loncu poklopac ili ćemo biti izbačene iz grupe. Evo, ja osobno neću tražiti da me vratite u grupu jer ne želim imati obavezu komentirati kako ne bih bila izbačena iz grupe. 

• limica
    03. Veljača 2022. 20:49

Bobica, Lovely nazalost to je kod mene tako, radi se o kantonalnoj bolnici u mjestu gdje ja zivim i zene iz okolnih gradova dolaze tu da radjaju, meni je udaljena 5 minuta al sta mi koristi kad mi se smraci pred ocima na samu pomisao da tamo moram ici roditi jer nemam druge opcije. jedna je radjaona i tako je godinama nista nije odvojeno i zamislite sad desi se da jos jedna zena i ja radjamo u isto vrijeme vristi ona vristim ja i jos ja npr hocu muza kraj sebe da gleda taj prizor hahhaha mislimm ludnica mada nema bas toliko pacijentica da se bas to desi ali ne iskljucujem nista 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️ kako god to je razlog zasto pratnja nije dozvoljena 

missR
    03. Veljača 2022. 20:49

Slazem se s Nikki za ovo sto se tice grupe na fb 😌mislim da su pojedine clanice malo pretjerale sto se tice toga, bas i sto se ove cure tice koja se danas htjela prikljucit.
    **
    Ja sam bila danas na svom pregledu, bebac ima 705 grama i okrenuo se glavom dolje. Kaze doktor da dosta nisko nosim, a to sam i osjetila zadnjih dana.. bas me pritiskalo. Inace je sve super. Kilograma dobila 7 i doktor me pohvalio da je to bas super ali se meni i dalje to cini puno.
    I ja sam se slabo javljala tu, imala sam smrtni slučaj i svasta nesto ali sam sve citkala. Drago mi je sto su svi pregledi super zadnje vrijeme 🥰

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.