Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ljubičica
    03. Veljača 2022. 09:25

missR

Atina ja na plus 7 😬 evo pizzu pravim.. 🥲

Hahaha jeli neka dijetalna?? 🤣🤣🤣

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    03. Veljača 2022. 09:26

Poison_Ivy32

Evo mene curke.. pregled je prosao odlicno, beba je velika, odgovora skoro 20. tjednu. Termin mi se pomaknuo na 26.06.
    Imamo 302 gr, i imamo pišu 💙
    Eto cekamo deckica ☺️☺️☺️

Čestitke!!!! 😁😁🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥰🥰

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    03. Veljača 2022. 09:36

Arya

Mmmartinaaa- možeš me molim te uvrstiti na listu. Dečkić je, idući pregled 14.02. Hvala 🙂
    Žao mi je što neke još uvijek muče mučnine.
    Ima li netko problem sa spavanjem i bolovima u leđima? Baš loše spavam, nikako se naviknuti na spavanje na boku i kada mi jedna strana utrne i pokušam se okrenut na drugi bok osjećam se kao tenk. To okretanje pa namještanje jastučića toliko traje 😅
    Razmišljam si uzeti baš onaj jastuk za trudnice/dojenje. Ima li koja i je li pomaže?
    Ariel možeš li me prihvatiti u face grupu molim te? Hvala 🙂

Čestitam ☺️🤗💗🥳🥳

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    15/2/22 5.pregled...

Samoja6
    03. Veljača 2022. 09:44

Mrvica722

A sad jednoooo pitanjee? Kome muž ide kao pratnja na porod?

Ja sam svom rekla da neću ući bez njega tamo! 😂 😂 😂 😂 
    A i već godinama on govori kako bi volio biti uz mene... ❤️

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• EnaEna
    03. Veljača 2022. 09:48

Arya

Mmmartinaaa- možeš me molim te uvrstiti na listu. Dečkić je, idući pregled 14.02. Hvala 🙂
    Ima li netko problem sa spavanjem i bolovima u leđima? Baš loše spavam, nikako se naviknuti na spavanje na boku i kada mi jedna strana utrne i pokušam se okrenut na drugi bok osjećam se kao tenk. To okretanje pa namještanje jastučića toliko traje 😅
    Razmišljam si uzeti baš onaj jastuk za trudnice/dojenje. Ima li koja i je li pomaže?

Ja sam se jutros probudila sa bolnim ledjima ali dok samo prosetala da izvadim krv, proslo me je. Takodje naidje period da lose spavam ili budem budna. Jednostavno dok odem na wc razbudim se i ne mogu zaspati. Jos uvijek spavam i na ledjima mada se trudim da spavam najvise na lijevom boku. 

Sto se tice prisustva na porodu, moj bi vrlo rado isao samnom. Ali mislim da kod nas,zbog korone, nije dopusteno. Mada ja cu 99% ici na carski rez. Pristala bih ja i na vaginalni porod ali kad je blizanacka svi preferiraju carski. Jer se moze desiti da jedna beba bude okrenuta a druga ne... Pa onda bude i vaginalno i hitno carski. A iskreno,bicu rasterecena kad  unaprijed znam koji ce me doktor poroditi. 

Citam kako vecina vas je od ranog jutra gladna. Ja ne mogu tako rano jesti. Rijetko me uhvati glad ali tad mi sjedne samo kifla- pola samo mogu pojesti ili neka vocka. 
    Mozda me zasiti solja nes kafe koju popijem. Ja tek sad razmisljam sta bih doruckovala. 

• Tasm
    03. Veljača 2022. 10:06

Mrvica722

A sad jednoooo pitanjee? Kome muž ide kao pratnja na porod?

Moj svakako, isao je i prvi put ali nakon 17 h trudova ioak hitni carski, dozvolili su mu da ceka pred salom i da kratko primi sina... 

Ina85
    03. Veljača 2022. 10:18

Cure imam pitanje. Ma gledam te izdajalice za mlijeko. Obavezno cu kupiti elektricnu i nemam zajebancije. Nego vi koje ste vec imale iskustva koju bi preporucile jer gledam online krecu se od 450 kuna pa do 2000 kuna. Znam da preporucuju one phillips avent. Al sta fali onim drugim markama? Stvarno nisam pametna 🙄 citala sam opis i od tih jeftinijih i izgledaju mi dobro. Evo recimo dala bi i do max 800 kuna , jer znam da su spas... 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• EnaEna
    03. Veljača 2022. 11:01

Ina85

Cure imam pitanje. Ma gledam te izdajalice za mlijeko. Obavezno cu kupiti elektricnu i nemam zajebancije. Nego vi koje ste vec imale iskustva koju bi preporucile jer gledam online krecu se od 450 kuna pa do 2000 kuna. Znam da preporucuju one phillips avent. Al sta fali onim drugim markama? Stvarno nisam pametna 🙄 citala sam opis i od tih jeftinijih i izgledaju mi dobro. Evo recimo dala bi i do max 800 kuna , jer znam da su spas…

I ja sam trenuto u tome. Samo sto ja bih mozda za pocetak uzela neku obicnu rucnu, dok vidim hocu li dojiti tj ako budu na mene,bice patnja. Ja kao beba nisam ni sisala niti jela na flasicu. Sve se nadam da ce biti tatina djeca, da ce voljeti siku 🤣🤣🤣🤣. 
    Medela i avent su tu negdje i po recenzijama i po cijeni cini mi se. 
    Stim da ovde kod nas puno forsiraju i MAM izdajalice.  Tako da nisam pametna da li sad kupiti ili sacekati da se porodim. 
    A za cijene se slazem da su prilicno skupe. 

• Tasm
    03. Veljača 2022. 11:12

Moj savjet je elektricnu obavezno. Za rucna je zbilja umarajuca, nikad kraja, ja sam i dok sam bila na wc izdajala. Stvarno mukotrpno je to pumpanje... S tim da je moje dijete bilo zbilja veliko, vec u prvim danima jelo po 100 ml u obroku

Ariel
    03. Veljača 2022. 11:14

Arya

Dogovor cura u grupi je da se Facebook grupi mogu prikljuciti samo one koje su aktivnije na forumu a ne one koje su samo citale do sad. Vidim da si nova i jako mi je drago da si nam se pridruzila, ali da bi te netko od administratora grupe progvatio treba proc malo vremena da vidimo ako ces aktivno sudjelovat u raspravma na forumu. 
    Facebook grupa nam je vise ko da sjedimo na kavi i pricamo o glupostima i nekim nasim malo intimnijm temama, dok nam forum sluzi za sve vazne informacije o trudnoci. Ocvdje stavljamo nase brige, probleme, pitanja i slicno kako bi i druge cure, koje nisu aktivne mogle procitat sto se sve s nama u trudnoci desava. 
    Martina i Demetria su isto tako admini kao i ja, ali u nedavnoj anketi su cure izrazile takvu zelju. Samo iz tog razloga nisi jos prihvacena, ali ne znaci da neces biti. Samo cemo malo popratit aktivnost kroz tjedan dana pa te lako prihvatimo 
    Molim te nemoj se ljutit na nas zbog toga, ipak nam je facebook malo intimniji pa samo zato. Ali kako mi se cini, kroz kojih par dana nebi trebao bit problem da te se prihvati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.