Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlaBla
    04. Veljača 2022. 01:00

Dobro jutro cure, zene... ja sam budna i gladna... i zivcana jer ne smijem jest zbog OGTT ujutro... a da bih samu sebe jos malo vise mucila, trazim nove recepte na netu 🙆‍♀️🤷‍♀️🥴😏😏😏
    I, sto vi kuhate danas za rucak? 🤤🤤🤤🤤

Anushka
    04. Veljača 2022. 01:58

BlaBla

Dobro jutro cure, zene… ja sam budna i gladna… i zivcana jer ne smijem jest zbog OGTT ujutro… a da bih samu sebe jos malo vise mucila, trazim nove recepte na netu 🙆‍♀️🤷‍♀️🥴😏😏😏
    I, sto vi kuhate danas za rucak? 🤤🤤🤤🤤

I ja sam budna, ne mogu spavati od briga🤷🏼‍♀️razmisljala sam o tortiljama za ručak, ako već pitaš😉

url=https://lilypie.com]

Demetria
    04. Veljača 2022. 03:08

marta96

Ej curke, sve sam popratila, iako sam vise pisala na fejsu.
    Slažem se za cure koje su ovdje aktivne jos od prije, ako ne stignu komentirati zbog privatnih problema, nije uredu ih izbaciti. Pogotovo nikki koja je tu od početka recimo.
    Nego cure, ja se isla maloprije tusirati i imala crni grudnjak, skinem ga kad ono na lijevom dijelu velika bijela mrlja i još mokra ko mlijeko. Vec mi se to desilo prije par dana al kao po kap na svakoj strani, a sad ovo je ipak bilo malo više. Pa jel to već počinje? Jel se kojoj dogodilo vec?

Da to ti je normalno, nemoj ništa stiskati cak bi ti preporučila blaznice i malo veci grudnjak 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    04. Veljača 2022. 03:13

Marijanaaa12345

Cure koje ste prebolile koronu i poslje imale preglede kod ginekologa, jel sve bilo ok s bebom?
    Ja zadnja dva dana po hitnoj i temperature 39 pa skidam s paracetamolom. Strah me za bebu, hoce li njoj nastetiti moja bolest.
    Nisam bila aktivna ni tu ni na fejsu par dana, nisam uopće popratila da ima nekakvih izbacivanja.

Ja sam imala sad nedavno i pregled tjedan iza izolacije.
    I sve je bilo u redu s bebicom.
    Sad kad završim s fragminima isto ćemo sve provjeriti.
    Ne brinem se jer i dvije prijateljice su isto imale koronu s puno većim simptoma i djeca su im nedavno rođena živa i zdrava. Samo su malo uranila od termina sto moze i ne mora biti povezano

*

Demetria
    04. Veljača 2022. 03:21

Grupa je napravljena 22.1 i malo je nevjerojatno da neke cure od tada apsolutno ništa nije niti jednom zanimalo. Nisu cure izbačene koje komentiraju nego ove koje niti jednom nista nisu komentirale.
    I grupa je stvarno malo ležerniji nacin pisanja pa su cure i opuštanije i pišu privatne stvari.
    Neke od nas koje imaju iskustva dijele informacije i ovdje i tamo.
    I uvijek ćemo biti tu za pomoći ali ako nisi aktivan a nas ima puno koje i radimo i imamo djecu i imamo i sami privatnih problema i opet se uspijemo javiti bar jednom u svako toliko onda nema smisla grupe koja je privatna.
    Vecina cura je izrazila svoje mišljenje o radu grupe i privatnosti pa se tako i postupa.

*

• nina_
    04. Veljača 2022. 05:41

Vi stvarno nemate pametnijeg posla nego pratiti tko je komentirao nešto, tko ne da bi ga mogle izbaciti. Ovaj forum mi je super, nekako sam stekla dojam da su sve cure super jedna prema drugoj i da na njemu nema podjela, dok su na facebook-u očito podjele počele već nakon 10-ak dana od osnivanja grupe. Onda ste trebale vi koje komentirate svaki dan napraviti grupu samo za sebe, a ne glumiti neke šefike u toj grupi, to sve ne govori o nama koje smo izbačene, ali zato govori o vama koje si uzimate previše za pravo u toj grupi. Ja sad pogotovo nemam želju biti u toj grupi jer mi se gade tako neka ponašanja i u stvarnom i u virtualnom svijetu. Pojedine su se očito malo previše uživile u svoje uloge u grupi. Na forumu ću svakako ostati jer ste mi puno pomogle i često puta me umirile kad sam bila zabrinuta. Ovo s izbacivanjem je dno dna i to više ne želim ni komentirati.

MfrauM
    04. Veljača 2022. 06:04

Jutro curke! Cestitke na pregledima, bas je lijepo čitati dobre vijesti 🤗. 
    Mene čeka vađenje krvi pa razmišljam što ću poslije jesti iako mi je mučno,  samo da se nagradim🤣.
    Marijanaaa pitala si za koronu i bebicu, moja prijateljica je prebolila deltu imala ful visoku temperaturu i pila sumamed, rodila bebicu bez problema. Ja sam imala nizu temp samo 1 dan preko 38, nadam se da ce biti sve ok tek slj tjedan idem na pregled...
    Fb - žao mi je što ste dobile takav dojam, ne znam što bi rekla. Ja sam aktivna i sim i tam, jer sam trenutno na bolovanju pa lezim. Tamo stojimo iza imena i prezimena pa je možda nekome teže govoriti o nekim stvarima pred ljudima s kojima se nije nikako povezao. Ne znam, žao mi je stvarno.
    Mučnine  zgaravice &co cure ja vise ne mogu, znaci primi me takva mučnina da to nije normalno, evo sad sjedim na krevetu i čekam hoću li morati rigati, a sjest u auto i odvesti se u labos do Duha mi je koma 🤢. Ako mi nije mučno onda me peče zgaravica, bas sam loše volje radi toga.
    Znači ovaj period do sad ja nemam niti jedan dan uživanja u trudnoci povraćanje, mučnina, zgaravica, cice - bole peku svrbe, cijela koža me svrbi nakon tuširanja dobrih pola sata, idem pišati svakih 10minuta, osjećam se ko slon već sad, sve mi smrdi, zapuhana sam, razdražljiva i umorna. Vas u višim tjednima ne mogu ni zamislit kak vam je. Jucer sam mužu navečer plakala jer mi je fakat dosta.
    Nek je svima lijepi dan i sretno na pregledima 🤗

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Demetria
    04. Veljača 2022. 06:18

ima333

Ja prvo nisam od uzbudenja mogla zaspati, jer mi je dr kasno navecer poslao nalaz niftyja.. uredan je i stize deckiccc. 💙🥰😊 I naravno da sam se vec sad probudila i ne mogu spavati, dragi ide na posao. Nadoknadit cu preko dana. 🙈

Curke koje ste i u fejs grupi, htjela sam vam cisto reci da se ne opravdavate ako ste dogovorile pravila grupe. Drzite ih se i to je to. Kome se svida bit ce tamo, kome ne nece i gotovo. Ovdje se uvijek moze doci i pisati ako netko to zeli, zato je forum. 😉 Kad objavljujete onaj popis sa svim curkama, tamo kod te face grupe napisite taj osnovni preduvjet, da treba biti aktivan, sto to znaci i to je to. Netko tko dode novi ce vam slati zahtjev cim vidi da postoji i fejs grupa, a ovako ako napisete preduvjet, onda ne bude. 😉

Cestitam na urednom Niftyu i deckicu

*

• ivanana
    04. Veljača 2022. 06:43

ima333

Ja prvo nisam od uzbudenja mogla zaspati, jer mi je dr kasno navecer poslao nalaz niftyja.. uredan je i stize deckiccc. 💙🥰😊 I naravno da sam se vec sad probudila i ne mogu spavati, dragi ide na posao. Nadoknadit cu preko dana. 🙈

Curke koje ste i u fejs grupi, htjela sam vam cisto reci da se ne opravdavate ako ste dogovorile pravila grupe. Drzite ih se i to je to. Kome se svida bit ce tamo, kome ne nece i gotovo. Ovdje se uvijek moze doci i pisati ako netko to zeli, zato je forum. 😉 Kad objavljujete onaj popis sa svim curkama, tamo kod te face grupe napisite taj osnovni preduvjet, da treba biti aktivan, sto to znaci i to je to. Netko tko dode novi ce vam slati zahtjev cim vidi da postoji i fejs grupa, a ovako ako napisete preduvjet, onda ne bude. 😉

Cestitam od srca, neka ti cijela trudnoca prođe u blagostanju i zdravlju 😊 razumijem te skroz, nesanica i kod mene, javljeni mi nalazi Panorame, sve je low risk i mi isto cekamo deckica 💙 presretni smo, plakali smo i zarucnik i ja kad smo saznali 😄

Demetria
    04. Veljača 2022. 06:45

Čestitam na urednom nalazima i deckicima.
    *
    Evo dva dana fragmina i vidim da su se vene povukle.
    Ako nastavi ovako mogla bi iduci tjedan nazad na trening u klub trudnica.
    Oka nisam sklopila ova mala se stalno budila a braco je bar manje lupao

*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.