Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    03. Veljača 2022. 03:36

Ja ako ovako nastavim povracati izgubit cu i ove 2 kg sto sam nekako dobila 🤮😭. Opet ja grlim 🚽
    Moj nece samnom na porod, jos da mi njega moraju spasavat tamo. A u zadnje vrijeme ga lovi panika i zbog pticica na grancici 🙄 tako da no thanks. 
    Moja sestra ima zelju da bude samnom i da malo zaviri .

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ariel
    03. Veljača 2022. 06:49

Mrvica722

Jel ok dobit 2,5 kg od početka do 15tt?

ja sam na +2kg sad, tako da mislim da ce bti oko 3 kg do 15tt. Uvijek me ubiju vikendi koje idemo u hrvatsku. 
    Moja mama i baka ne znaju skuhat malo. Mama je prosli vikend napsavila 4 vrste kolaca i rucak (piletina i mlinci), pa smo isli na cevape, a onda do bake koja je napravila cupavce. 
    Jos probavljam hranu od proslog vikenda. A sad ovaj vikend idemo do sogorice i vidjet se sa svekrvom i svekrom. Ona ce sigurno napravit kolace, pa cemo sa svekrvom negdje na kavu i kolace a sa svekrom mozda na rucak ili opet na neke kolace, a onda nedjelja neki rucak. Opet cu cijeli tjedan probavlajt od vikenda. 
    Preko tjedna doma se nista ne udebljam jer pazim sto jedem ali u RH mi svi, ajde jedi, moras jesti, vidi ovo pa jedi. na vrh glave mi se popnu.

MfrauM
    03. Veljača 2022. 08:00

Ina85 draga suosjećam, ja sam stvarno mislila da će to prestati sa 12tt. Ne znam više koji je trik, izludit ću. Noćas nisam nista spavala, 2 sata i probudila se sa mucninom, već sam na rubu. Svaki dan, ali bas svaki grlim skoljku u zadnje vrijeme. 
    Kile - unatoč toj mucnini dobila sam od početka +3 imala sam period kad sam jela sve, sad ću ipak malo pripaziti jer me bas strah s mojim viškom kolika ću bit. Ali kreću i šetnje pa će biti lakše!
    Ariel kužim te skroz, nas isto vikendi ubiju, probaj ovo probaj ono 🤣, a svi spremaju ruckove ko da je sutra smak svijeta 🤪

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Visibaba07
    03. Veljača 2022. 08:49

Jutro cure 😊
    Ufff,držite se vi sa mučninama,nemogu zamislit kako je to 🙄
    Šta se tiče poroda i pratnje,moj dečko neće samnom vjerovatno,mislim da bi imali više posla oko njega nego mene.U početku mi je bilo malo krivo zbog toga,ali kad bolje razmislim to apsolutno ne znači da on nas manje voli nego netko tko ide na porod i ja to tako gledam. Svakako bi voljela da netko bude samnom,pa ću uzet seku ili mamu ❤️❤️

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

MMMartinaaa
    03. Veljača 2022. 08:53

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

missR - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Anushka - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pikapolonka - danas ♥️🤰
    Suncokret - danas ♥️🤰
    Tonkicaa - 07.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    BlaBla - 07.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    EnaEna - 07.02. ♥️🤰 x 2
    Leemma - 08.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sweety - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 09.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mrvica20 - 09.02. ♥️🤰
    AnnieP - 09.02.  💖 it's a GIRL! 💖🤰
    bubamara19 - 09.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mrvica722 - 10.02. ♥️🤰
    MfrauM -  10.02. ♥️🤰
    BabyM - 10.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Sunchica555 - 10.02. ♥️🤰 
    Bobica91 - 11.02. ♥️🤰 
    MMMartinaaa - 11.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    teja4444 - 14.02. ♥️🤰 (C)
    anita23 - 14.02. ♥️🤰
    Astera - 15.02. ♥️🤰
    Gabi12 - 15.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰 
    Didi4321 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Tinkica27 - 15.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Bobica91 - 16.02. ♥️🤰 
    Pepsi2019 - 16.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Pepika - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Niki777 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mary10 - 17.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰

MMMartinaaa
    03. Veljača 2022. 08:53

Marijanaaa12345 - 17.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    marta96 - 18.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Comming072022 - 18.02. ♥️🤰
    Atina25 - 21.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Principessa007 - 22.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    dunja03 - 22.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Nekeybah - 23.02. ♥️🤰
    Maajaa12344 - 23.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Visibaba07 - 24.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Mare0722 - 24.02. ♥️🤰
    Poison_Ivy32 - 24.02. ♥️🤰
    Tini_ - 25.02. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ivanana - 28.02.  ♥️🤰
    Demetria - 28.02. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ima333 - 28.02. ♥️🤰
    Ar5 - 01.03. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ariel - 02.03. ♥️🤰
    Lovely_ - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Poison_Ivy32 - …💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mama_anđela - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Teab - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ina85 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Angie24 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Ninnek - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    annboleyn - za cca 2tj ♥️🤰
    IK_26 -  … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Monstera - ... 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰

UKUPNO: 21 dečko 💙 & 19 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis stvari za u rodilište: str. 695 🏥🧳
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda (objavljuje se samo ponedjeljkom): str. 688 🤰🐣
    Facebook grupa (samo za aktivne članice ovog podforuma): https://www.facebook.com/groups/ljetnebebe2022

MMMartinaaa
    03. Veljača 2022. 08:54

Jutrooo! 🌻🌞 
    Sretno curkama na pregledima danas 🍀
    Poison_Ivy - čestitke na dobrom pregledu & dečkiću 💙

• Mrvica722
    03. Veljača 2022. 08:54

Mfrau-kad budu ti popusti? 10 mj?jedino sta mi je kod tih cloud krevetića sta moraš njihovu posteljinu kupovat tj donje plahte nisam vidjela cijenu mozda i nisu skupe 
    Teab-ahahha to si dobro rekla, nije loše da oni vide kroz sta mi prođemo više ce cijenit neke stvari, ja sam imala situaciju di smo mi razgovarali i ajde pristane on boji se malo, da bi se osoba iz obitelji krenila mješat da jesam li ja normalna da šta se priseravam sta ce on tamo bla bla bla blago je rec da sam napušila tu osobu koja nikad nije rodila niti je bila na porodima pa ni nezna sta me čeka, smatram da se niko nema oravo petljati izmešu muža i žene ja to po kratkom postupku stiram u pm 😂.
    Inaa - baš mi je žao šta još imaš mučnine al si zato zgodna trudnica 😁♥️nadam se da ce ti brzo proć.
    Ariel-da tako je to kod nas u Hrv. Često naši starci znaju i dalje govorit da moras jest za dvoje a one su u svojim trudnoćama prije 30 godina dobijale 30 kg😂🙈ja ne volim ta forisranja ajde jedi osjećam se kao da sam mentalno zaostala pa mi neko treba kljucati prisjedne mi jelo. Al super ti je kilaža🥂

• Mrvica722
    03. Veljača 2022. 09:02

Visibaba07

Jutro cure 😊
    Ufff,držite se vi sa mučninama,nemogu zamislit kako je to 🙄
    Šta se tiče poroda i pratnje,moj dečko neće samnom vjerovatno,mislim da bi imali više posla oko njega nego mene.U početku mi je bilo malo krivo zbog toga,ali kad bolje razmislim to apsolutno ne znači da on nas manje voli nego netko tko ide na porod i ja to tako gledam. Svakako bi voljela da netko bude samnom,pa ću uzet seku ili mamu ❤️❤️

To je isto lipo ♥️ja sam često bila pratnja na porodima i smatram da se rodilja sigurnije osjeća i definitivno je osoblje bolje prema rodilji

• Arya
    03. Veljača 2022. 09:15

Mmmartinaaa- možeš me molim te uvrstiti na listu. Dečkić je, idući pregled 14.02. Hvala 🙂
    Žao mi je što neke još uvijek muče mučnine.
    Ima li netko problem sa spavanjem i bolovima u leđima? Baš loše spavam, nikako se naviknuti na spavanje na boku i kada mi jedna strana utrne i pokušam se okrenut na drugi bok osjećam se kao tenk. To okretanje pa namještanje jastučića toliko traje 😅 
    Razmišljam si uzeti baš onaj jastuk za trudnice/dojenje. Ima li koja i je li pomaže?
    Ariel možeš li me prihvatiti u face grupu molim te? Hvala 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.