Curke jel rano sa 6tj za neke simptome već. Tipa nemam nit mučninu niti napete grudi niti išta.... Grudi su mi bile osjetljive i napete prije nego sam test napravila i onak zapeku nekad.. a sad osim tog probadanje i ajmo reć boli nemam ništa 🙄
Bice to sve dobro,sigurna sam,ahaha ja svog muza drzim na distanci od kad smo saznali za trudnocu,dns cu pitat ginekologa jel nam dopusteno (vec mi polako i fali)
I meni, bas sam zbedirana s ovim🤦♀️ sutra ću pitati i ja za daljnju situaciju, nije valjda da će biti pauza svih 9 mj🤷♀️🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Curke jel rano sa 6tj za neke simptome već. Tipa nemam nit mučninu niti napete grudi niti išta…. Grudi su mi bile osjetljive i napete prije nego sam test napravila i onak zapeku nekad.. a sad osim tog probadanje i ajmo reć boli nemam ništa 🙄
Nemoras se brinut neke curke nemaju nikakvih simptoma dok nekima dosta rano krenu mucnine i umor meni je evo od kraja proslog tjedna krenula takva mucnina i nestane tek navecer (al moguce da je meni tak zbog mojih ljekova koje pijem) ugl to kaj nemas simptome nemora nista znacit
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Bice to sve dobro,sigurna sam,ahaha ja svog muza drzim na distanci od kad smo saznali za trudnocu,dns cu pitat ginekologa jel nam dopusteno (vec mi polako i fali)
I meni, bas sam zbedirana s ovim🤦♀️ sutra ću pitati i ja za daljnju situaciju, nije valjda da će biti pauza svih 9 mj🤷♀️🙈
Al opet si mislim bitno da je s mojoj bebicom sve okej makar to znacilo da muza ne pogledam slj 9 mj
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Curke jel rano sa 6tj za neke simptome već. Tipa nemam nit mučninu niti napete grudi niti išta…. Grudi su mi bile osjetljive i napete prije nego sam test napravila i onak zapeku nekad.. a sad osim tog probadanje i ajmo reć boli nemam ništa 🙄
Eto me. 🙋 Znaci ni s od simptoma. Samo bolne grudi a i one me bole jedino ujutro onako dosta. Molila sam za mucnine da znam da sam trudna ali i dalje nista. Prekjucer bila na pregledu i sve je ok tako da ja hepi 😁😁😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Teab Nikako,srce mi je lupalo kao ludo jučer,kad imas ti danas?drzim fige
U 13 h vec sad sam luda,malo se molim da sve bude uredu malo hodam ljevo desno,malo sjedim i meditiram da se smirim al nis ne pomaze a tek je 11:20
Meni je tako svaki put pa znam kako ti je 🙈 ja imam sutra pa i danas sam već nervozna. Sretno 🤞🍀
Bit ce nase mrvice dobro,osjecam to,kak je tebi sa tim glupim smedarenjem,jel manje?
I dalje isto, stalno mi je toga malo,ali je prisutno. Doslovno ko da bi kapnuo kapaljkom🤷♀️ ne znam nije ni iscjedak to, mislim prije M sam znala dobiti tak ali je bila smeđa sluz, vidjet ću šta kaže sutra. Znači sad već pijem od petka 3x1 duphaston i meni ovo zapravo izgleda ko da je sad vise prisutno nego prije.. Nemam pojma evo, ali me živcira i ne mogu se opustiti.
(mužu je jos gore jer je apstinencija do daljnjeg, a prije smo svaki dan 🤦♀️😂🙈)
Biti će sve dobro. Meni je to trajalo 3 puna tjedna. Čak su mi digli dozu sa 3x1 na 2x2. I sad to više nemam, ali terapiju moram piti do kraja 13 tjedna.
Što se tiče seksa, nama je zadnji seks bio kad smo začeli bebicu, a to je bilo u Kolovozu. Jednostavno zbog smeđarenja nam je određena apstinencija. Ali zabavljamo se onda na neke druge načine. 😉 Budr došao red i na seks, ali prvo neka se bebica sigurno smjesti i prođe ovo krizno razdoblje 😊
Uff dosta dugo kod vas onda .. Nama tek ono 10ak dana, jos mi kaze neki dan pa mogli bi malo nebude nista.. Reko nista dok dr ne potvrdi😂 mi smo inače od onih koji nisu pauzirali ni za cijelu M.. Tak da 🤦♀️ ali dobro, nek bude sve dobro s bebicom. Dani mi idu ko godine sad, ne znam jel ću moći spavati od nervoze do sutra inače ovu noć sam 9 i pol sati..
Rano zaspim, od simptoma imam i dalje bolne cicke i dugo spavanje. Od mučnina hvala Bogu slabo, zna mi bit mučno kad se najedem ali brzo prođe 🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
cure, jel ima koja da se počela mučiti sa nesanicom?
cijeli dan sam umorna/bezvoljna i već mi se oko 21,00h jako spava i zaspim, da bi se nakon toga probudila u 02,00 - 03,00 sata u noći i dalje ne mogu zaspati, a u 06,00 sati se već mora početi spremati na posao
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Mi se nismo seksali mjesec i po dana, otkako smo bebicu pravili. Muz se boji da nesto ne pokvari. 🙉😂 Pricekat cemo da prode ovo kriticno tromjesečje.
E a sta znaci cerviks uloziv za 1 prst? 😮 Sad citam to u trudnickoj i sjetim se da je tako nesta slicno i rekao ali sam zaboravila pitat obrazloženje 😏
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Mi se nismo seksali mjesec i po dana, otkako smo bebicu pravili. Muz se boji da nesto ne pokvari. 🙉😂 Pricekat cemo da prode ovo kriticno tromjesečje.
E a sta znaci cerviks uloziv za 1 prst? 😮 Sad citam to u trudnickoj i sjetim se da je tako nesta slicno i rekao ali sam zaboravila pitat obrazloženje 😏
Znači nismo jedini s pauzom😂
Proguglaj to značenje, bas sam gledala svoj nalaz ne piše nista takvo. 🤷♀️
tea ja se isto probudim oko 2 pa oko 4 ali zaspim ubrzo, isto u 6 imam spremanje za posao 😂 ali navecer zaspim već oko 8🤦♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav drage ženice, čestitam na svim lijepim vijestima. Posebno za Hope❤️. Imam pitanje za sve vas, da li vam je slučajno ginekolog rekao za neku anomaliju maternice? Tipa meni jedan ginekolog koji važi za jako dobrog nije rekla sa imam uterus arcuatus, a dok je drugi rekao da imam i da je to kao u slučaju da ne mogu ostati trudna problem, ja sam imala jednu biohemijsku i jedan spontani. Molim vas za svoja iskustva 😒
Hej, meni je dijagnosticirana kad sam imala prvi i zadnji spontani u 6om mj/6tt. Kaze kao pregrada neka koja se ne vidi dobro na ovim ultrazvucima, vec kao da moram ici na bolje ultrazvuke, za bolju dijagnozu. Medjutim ostala sam trudna u medjuvremenu i pitala gin za to, on kaze ma ne, da se ne brinem, da je kao beba sigurna. Al sve mi to nekako skepticno iskreno. Mislim, nemam nikakvih krvaranje Bogu hvala, niti bolova izrazitih. Trenutno sam 7+3, a pregled iduci tek za tri tjedna. A znam da zene sa tim anomalijama moraju paziti dobro oko svega i kretanja i svata nesta.
A ja sve normalo, malo uzurbano jer radim, al sta je tu je. Bit ce sve dobro. ❤
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji