Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tea_tea
    13. Listopad 2021. 13:24

marta96

Lida 🌼

Mi se nismo seksali mjesec i po dana, otkako smo bebicu pravili. Muz se boji da nesto ne pokvari. 🙉😂 Pricekat cemo da prode ovo kriticno tromjesečje.
    E a sta znaci cerviks uloziv za 1 prst? 😮 Sad citam to u trudnickoj i sjetim se da je tako nesta slicno i rekao ali sam zaboravila pitat obrazloženje 😏

Znači nismo jedini s pauzom😂
    Proguglaj to značenje, bas sam gledala svoj nalaz ne piše nista takvo. 🤷‍♀️

tea ja se isto probudim oko 2 pa oko 4 ali zaspim ubrzo, isto u 6 imam spremanje za posao 😂 ali navecer zaspim već oko 8🤦‍♀️

Marta  - no grozno  pa neće valjda tako biti cijelo vrijeme?!  haha 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Atina25
    13. Listopad 2021. 13:30

Cure moram vas pitat kako stojite s probavom? Kod mene uzas, osjecam da moram na wc a nikako :( Sva sam neka naduta nisam normalnu stolicu imala od kad sam vidjela plus,ne znam dal da probam nest pit da to malo rješi. I još nesto,jel koja primjetila prilikom brisanja sluz kao kod ovulacije onako rastezljivu? To mi se desava zadnjih dana :/ 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

missR
    13. Listopad 2021. 13:48

Lida i kod nas isto. Od seksa svaki drugi dan dosli na nista vec dva mj 😳😂 meni uopce ne fali, malo mi je vec i zao dragog..
    Atina i meni je probava koma ziva. Naduta sam jako i stvarno pazim evo vec tri dana da jedem sve sto bi trebalo bit dobro za probavu ali nista se ne desava.. 

Citala sam da je donat mg dobro pijuckati topli i jesti sljive. Nisam probala pa ne znam 🙈

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• IK_26
    13. Listopad 2021. 13:50

Bok... Ista stvar kod mene. Mislim na iscjedak, dr rekla dok je samo bijel bez mirisa da nije za brigu, da je to normalno...

A što se tiče probave... Prije plusića ujutro mi je obavezno bila kava i cigareta. I nakon sto sam saznala da sam trudna sam prestala pušiti i to mi jako stvara probleme... I psihičke i ove probavne.... Sada stolicu nisam imala 4 dana sigurno, i danas napokon imala... Osjećaj olakšanja jedno 10kg 🤣🤣🤭

Atina25
    13. Listopad 2021. 13:53

MissR Budem probala jer zaista se normalno hranim vise manje jedem samo salate,prije toga nikad problema s probavom, čak ni u prosloj t, sve normalno i sad bas komaaaa, hvala 
    Cure ni mi se ne seksamo evo, kao sta je neka napisala nađemo drugaciju zabavu ja jos ne zelim a i moj dragi to poštuje 

11.11 miny anomaly ✅

• IK_26
    13. Listopad 2021. 13:53

Atina25

Cure moram vas pitat kako stojite s probavom? Kod mene uzas, osjecam da moram na wc a nikako :( Sva sam neka naduta nisam normalnu stolicu imala od kad sam vidjela plus,ne znam dal da probam nest pit da to malo rješi. I još nesto,jel koja primjetila prilikom brisanja sluz kao kod ovulacije onako rastezljivu? To mi se desava zadnjih dana :/

Ista stvar.... Iscjedak imam. Dr rekla da je to ok dok nema mirisa. Tako da, bez brige. 
    A što se tiče probave problem... Prije sam pušila i nakon jutarnje kave odmah u WC. A sad je to problem malo veći. Nisam imala 4 dana stolicu... I danas napokon... 10kg lakša 🤣🤭

• IK_26
    13. Listopad 2021. 13:54

Dupli komentar. 🤦🤦 Nije mi bio vidljiv prvi. 😱🤦

Atina25
    13. Listopad 2021. 14:03

IK_26 to se i meni desi da nije vidljiv 
    Sta bas bude onako rastezljiv iscjedak? Jer meni je do sada bio vodenast bijel,a sad je bas bio sluzav onako  A valjda je to sve normalno.. Ja nisam pušila al sam pila kavu i sad prestala i moguće da mi je to malo poremetilo probavu jer sam imala ritual kavica i odmah WC a sad nista

11.11 miny anomaly ✅

• IK_26
    13. Listopad 2021. 14:03

Teab

Atina25

Teab Nikako,srce mi je lupalo kao ludo jučer,kad imas ti danas?drzim fige

U 13 h vec sad sam luda,malo se molim da sve bude uredu malo hodam ljevo desno,malo sjedim i meditiram da se smirim al nis ne pomaze a tek je 11:20

Iiii??? Kako prošao pregled 😁😁😁

• IK_26
    13. Listopad 2021. 14:05

Atina25

IK_26 to se i meni desi da nije vidljiv
    Sta bas bude onako rastezljiv iscjedak? Jer meni je do sada bio vodenast bijel,a sad je bas bio sluzav onakoA valjda je to sve normalno.. Ja nisam pušila al sam pila kavu i sad prestala i moguće da mi je to malo poremetilo probavu jer sam imala ritual kavica i odmah WC a sad nista

A meni bude nekad vodenast, nekad gust rastezljiv. Ali bez mirisa.. 😁 ajde, kavu barem možeš popiti... Nije štetna kao cigareta... 😱🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.