TeaB super ❤️ čestitam..
Pričale ste o probavi,ja isto muku mučim sa tim,prije kava i odmah bi išla s ovako se baš mučim..
Pojačala sam u prehrani,lan,psylium pa možda bude rezultata..
Neznam tko je ujutro napisao da je kihnuo i osjetio jaku bol u trbuhu,evo meni se upravo to dogodilo..dali je to normalno ? 😓
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure, ne pišem baš puno, ali vas čitam. 🥰 Jučer sam bila na pregledu, odnosno nije me gledala jer je prerano (5+4) 👀 idem 21.10.na pregled kad se nadam da će mi dati više informacija.. Samo mi je napisala da podignem vitamine. Pije li koja od vas? 🤗
Ja pijem elenatal vitamine već par mjeseci. Baš neki dan mi je žena u ljekarni rekla da elenatal vitamini, kao i recimo novalac, sadrže sve potrebno za trudnice u dovoljnim količinama i da ne treba uzimati ništa dodatno, osim na preporuku ginekologa nakon što se izvadi krv.
Pošto imam malo problema sa mjehurom ovih dana ginekologica mi je rekla da smijem uzimati brusnice tako da i to pijem.
E sad ne znam jel netko dobio drugo mišljenje možda..
🙋♀️31 👱♂️34
➕ 30.9.
11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)
Kod mene probava uvijek u problemu tak da mi to nije nista novo 😅 al pomogne mi jako slatki kapucino 😂
Teab bravo na super pregledu 🥰
Nove cure dobro dosle ☺️ bas nam se lijepo puni lista 😁
Sljedeci pregled mi je 9.11. Pa me mozete stavit na listu
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ja sam ti 6+3
Teab čestitam na dobrom pregledu❤, mi smo 2 dana razlike, po terminu, ja sam 6+1. Ajme vec se cuje srceko, nadam se da ce i kod mene iduci tjedan. Tko ce dočekati.
Nove cure dobrodosle ❤❤
Ja sam ti 6+3Teab čestitam na dobrom pregledu❤, mi smo 2 dana razlike, po terminu, ja sam 6+1. Ajme vec se cuje srceko, nadam se da ce i kod mene iduci tjedan. Tko ce dočekati.
Nove cure dobrodosle ❤❤
I tek slj tj imas prvi pregled?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Ja sam ti 6+3Teab čestitam na dobrom pregledu❤, mi smo 2 dana razlike, po terminu, ja sam 6+1. Ajme vec se cuje srceko, nadam se da ce i kod mene iduci tjedan. Tko ce dočekati.
Nove cure dobrodosle ❤❤
Ne, imala sam vec pregled prosli tjedan, vidjela se i gv i zv. Tako da sam bas u iscekivanju do iduceg cetvrtka
Nove cure dobrodosle ❤❤
Ne, imala sam vec pregled prosli tjedan, vidjela se i gv i zv. Tako da sam bas u iscekivanju do iduceg cetvrtka
Brzo ce to predivan osjecaj cut srceko,a tolko sam nervozna bila prije pregleda nakraju je super ispalo
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Drage moje, ja cu vas napustiti, upravo sam jako prokrvarila, i vjerujem da nista nece bit od bebe , svima vama zelim srecu, i samo se nemojte stresirati, lezite, odmarajte i uzivajte, pozdrav..
Sortiraj odgovore
Najstariji