Pozdrav drage ženice, čestitam na svim lijepim vijestima. Posebno za Hope❤️. Imam pitanje za sve vas, da li vam je slučajno ginekolog rekao za neku anomaliju maternice? Tipa meni jedan ginekolog koji važi za jako dobrog nije rekla sa imam uterus arcuatus, a dok je drugi rekao da imam i da je to kao u slučaju da ne mogu ostati trudna problem, ja sam imala jednu biohemijsku i jedan spontani. Molim vas za svoja iskustva 😒
Meni je rekao da je u prva 3 mjeseca kad se dogodi spontani uvijek razlog anomalija ploda, tj kromosomska nepravilnost. Tek kad se to dogodi nakon 3 mjeseca onda je u pitanju npr maternica ili nešto drugo. 🤷♀️
Meni govori kao da ukoliko ne može žena ostati trudna onda je problem to maternice, a budući da sam ja već dva imala pa nažalost izgubila kaže da ne predstavlja problem, a neki dan mi pazi sad ENDOKRINOLOG kaže zbog te anomalije ne možeš ostati trudna sav siguran u svoju izjavu??? Eto svašta, znači stomatolog da mu počne liječiti moždane vijuge 😂
100 ljudi 100 čudi, tako i kad ides kod vise ginekologa svaki će ti reći po svojem nažalost. Nama je zbilja teško jer ne znas kome vjerovati. Ja sam imala 1 spontani, ali to je bio zastoj u razvoju, rekao je dr ako se ponovi onda da treba raditi daljnje pretrage jer je 1 spontani "normalan" ali dva da su već dijagnoza. Pa ja bi ti savjetovala onda napraviti daljnje pretrage u koje se također ne razumijem, ali makar nekog privatnog ginekologa potrazit. Njima najviše vjerujem jer ih plaćaš pa su onda i ljubazniji i sve🤞
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav drage ženice, čestitam na svim lijepim vijestima. Posebno za Hope❤️. Imam pitanje za sve vas, da li vam je slučajno ginekolog rekao za neku anomaliju maternice? Tipa meni jedan ginekolog koji važi za jako dobrog nije rekla sa imam uterus arcuatus, a dok je drugi rekao da imam i da je to kao u slučaju da ne mogu ostati trudna problem, ja sam imala jednu biohemijsku i jedan spontani. Molim vas za svoja iskustva 😒
Meni je rekao da je u prva 3 mjeseca kad se dogodi spontani uvijek razlog anomalija ploda, tj kromosomska nepravilnost. Tek kad se to dogodi nakon 3 mjeseca onda je u pitanju npr maternica ili nešto drugo. 🤷♀️
Meni govori kao da ukoliko ne može žena ostati trudna onda je problem to maternice, a budući da sam ja već dva imala pa nažalost izgubila kaže da ne predstavlja problem, a neki dan mi pazi sad ENDOKRINOLOG kaže zbog te anomalije ne možeš ostati trudna sav siguran u svoju izjavu??? Eto svašta, znači stomatolog da mu počne liječiti moždane vijuge 😂
100 ljudi 100 čudi, tako i kad ides kod vise ginekologa svaki će ti reći po svojem nažalost. Nama je zbilja teško jer ne znas kome vjerovati. Ja sam imala 1 spontani, ali to je bio zastoj u razvoju, rekao je dr ako se ponovi onda da treba raditi daljnje pretrage jer je 1 spontani "normalan" ali dva da su već dijagnoza. Pa ja bi ti savjetovala onda napraviti daljnje pretrage u koje se također ne razumijem, ali makar nekog privatnog ginekologa potrazit. Njima najviše vjerujem jer ih plaćaš pa su onda i ljubazniji i sve🤞
Uh, ja sam ti sva u tom privatnim, mene je državna otpisala u 6 nedelju trudnoće kaže ništa od ovog nema, razumijem nije ni bilo ali tek u 9 nedelji je stalo u razvoju, odradila sam ja sve pretrage koje su moguće, sve je uredno, od štitne i svih njenih pratioca, anti tpo, anti tg, itd.. do trombofilije, inzulinske rezistencije, sve u granicama, štitnu sam čak snizilq macinom travom i vrkutom. Sa 3,95 na 1,27!! Nadam se da ću vam se uskoro pridružiti tu, u najljepšim temama ❤️❤️
Curke kak ste se rijesile nervoze prije prvog pregleda?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Teab Nikako,srce mi je lupalo kao ludo jučer,kad imas ti danas?drzim fige
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro cure
Dobrodošle nove cure, ja jutros vozim na posao i kihnem mislila sam da cu umrijeti od boli koliko me probolo u maternici kao da me netko nožem ubo pa sam se bas prepala al onda se smirilo evo sad sve OK. Uff, sad mi je malo lakše kad sam bila na prvom pregledu i sve je OK,iako sad čekam drugi pregled i odbrojavam daneRazmisljam se kao otprilike jos mjesec dana pa smo u tim nekim sigurnijim tjednima pa će biti lakše. Nadam se :) sjećam se da mi je s prvim bilo lakše čim sam počela osjećati pokrete negdje sa 16 tj,onda mi je laknulo jer onako svaki pregled mi je bio stres.
Ja sam jučer rekla mojima tati i mami,iako sam rekla da ne govore nikome nadam se da neće jer svima ostalima planiramo reć tek nakon 12og tjedna.. Muž će isto svoje obavjestiti preko telefona jer zive 400 km od nas tako da tko zna kad ćemo se vidjeti.
Lida Ako sam dobro shvatila ti i dečko radite do 1.11 zajedno i da sam na tvom mjestu odradila bi do tada i tad otvorila komplikacije
Da da tako bi i ja samo ne znam mogu li odmah kad se zaposlim kod novog ili moram cekat prvu placu 😂 i sta uopce rec ginu zbog cega hocu na komplikacije? 😂😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
U 13 h vec sad sam luda,malo se molim da sve bude uredu malo hodam ljevo desno,malo sjedim i meditiram da se smirim al nis ne pomaze a tek je 11:20
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
U 13 h vec sad sam luda,malo se molim da sve bude uredu malo hodam ljevo desno,malo sjedim i meditiram da se smirim al nis ne pomaze a tek je 11:20
Meni je tako svaki put pa znam kako ti je 🙈 ja imam sutra pa i danas sam već nervozna. Sretno 🤞🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Meni je tako svaki put pa znam kako ti je 🙈 ja imam sutra pa i danas sam već nervozna. Sretno 🤞🍀
Bit ce nase mrvice dobro,osjecam to,kak je tebi sa tim glupim smedarenjem,jel manje?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Bit ce nase mrvice dobro,osjecam to,kak je tebi sa tim glupim smedarenjem,jel manje?
I dalje isto, stalno mi je toga malo,ali je prisutno. Doslovno ko da bi kapnuo kapaljkom🤷♀️ ne znam nije ni iscjedak to, mislim prije M sam znala dobiti tak ali je bila smeđa sluz, vidjet ću šta kaže sutra. Znači sad već pijem od petka 3x1 duphaston i meni ovo zapravo izgleda ko da je sad vise prisutno nego prije.. Nemam pojma evo, ali me živcira i ne mogu se opustiti.
(mužu je jos gore jer je apstinencija do daljnjeg, a prije smo svaki dan 🤦♀️😂🙈)
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Bice to sve dobro,sigurna sam,ahaha ja svog muza drzim na distanci od kad smo saznali za trudnocu,dns cu pitat ginekologa jel nam dopusteno (vec mi polako i fali)
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..