Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • IK_26
    13. Listopad 2021. 08:13

tea_tea

IK_26

Curke.
    Ovo mi je prva trudnoća, pa samu strahu. Danas je točno 6tj po kalendaru. Zanima me jeli normalna pojava bol kao menstrualna samo ne tako intenzivna, i ponekad me jajnik onako žigne, probode…. Nemam nikakav iscjedak po tipu krvi ili sukrvice….

čestitam :) kod mene isto prva trudnoća i bio bi 5tj. Ista stvar i kod mene što se tiče bolova, ali bi rekla više da bi to bili neki kao grčevi i poneko probadanje, imam vodenkast iscjedan, isto nemam ništa tipa krvi ili sukrvice, pa bi rekla da bi to bilo normalno?! pošto nas ima više takve simptome

Da da. Taj iscjedak me ubija, uložak moram nositi  🤣🤣 samo da sa bebicom bude sve ok. U petak je 6tj+2d. Pa se nadam čuti srćeko. 🥰

tea_tea
    13. Listopad 2021. 08:40

IK_26

tea_tea

IK_26

Curke.
    Ovo mi je prva trudnoća, pa samu strahu. Danas je točno 6tj po kalendaru. Zanima me jeli normalna pojava bol kao menstrualna samo ne tako intenzivna, i ponekad me jajnik onako žigne, probode…. Nemam nikakav iscjedak po tipu krvi ili sukrvice….

čestitam :) kod mene isto prva trudnoća i bio bi 5tj. Ista stvar i kod mene što se tiče bolova, ali bi rekla više da bi to bili neki kao grčevi i poneko probadanje, imam vodenkast iscjedan, isto nemam ništa tipa krvi ili sukrvice, pa bi rekla da bi to bilo normalno?! pošto nas ima više takve simptome

Da da. Taj iscjedak me ubija, uložak moram nositi 🤣🤣 samo da sa bebicom bude sve ok. U petak je 6tj+2d. Pa se nadam čuti srćeko. 🥰

znaaaam, mene isto  prvo sam stavljala klasični uložak, jer nisam znala količinski koliko će toga ispasti van hahaa  a sad stavljam ove jednokratne, pa ćemo vidjeti kako dugo će to trebati... 
    istina, samo da bude živo i zdravo  ... jooj meni bi sad bio 5 tjedan po aplikaciji, 4t+5d, i jedva čekam prvi ultrazvuk i da se čuje srce  ♥

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

• IK_26
    13. Listopad 2021. 08:47

Najgora su ta čekanja. Ja sam na prvom bila sa 5+1d samo se gestacijska vidjela. 🥰🤭 Čekamo........

Atina25
    13. Listopad 2021. 08:51

Jutro cure 
    Dobrodošle nove cure, ja jutros vozim na posao i kihnem mislila sam da cu umrijeti od boli koliko me probolo u maternici kao da me netko nožem ubo pa sam se bas prepala al onda se smirilo evo sad sve OK. Uff, sad mi je malo lakše kad sam bila na prvom pregledu i sve je OK,iako sad čekam drugi pregled i odbrojavam dane  Razmisljam se kao otprilike jos mjesec dana pa smo u tim nekim sigurnijim tjednima pa će biti lakše. Nadam se :) sjećam se da mi je s prvim bilo lakše čim sam počela osjećati pokrete negdje sa 16 tj,onda mi je laknulo jer onako svaki pregled mi je bio stres. 
    Ja sam jučer rekla mojima tati i mami,iako sam rekla da ne govore nikome nadam se da neće jer svima ostalima planiramo reć tek nakon 12og tjedna.. Muž će isto svoje obavjestiti preko telefona jer zive 400 km od nas tako da tko zna kad ćemo se vidjeti.

Lida Ako sam dobro shvatila ti i dečko radite do 1.11 zajedno i da sam na tvom mjestu odradila bi do tada i tad otvorila komplikacije  

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

dmarjano
    13. Listopad 2021. 08:53

Drage cure, 
    Hvala vam svima sto me tjesite i hrabrite, puno mi to sada znaci.
    Ovo mi je treca trudnoća, imam sina od 7 godina i curicu od 4 godine. Beba bi trebala doći bas za njihove rodendane.
    Pricala sam sa dvoje ginekologa koji me okružuju iako nisu moji lijecnici. Oni isto kazu da ne brinem. Slikana mi je vratna kraljeznica, ne zdjelica. Nosila sam i zastitu kod slikanja.
    S tim da tri dana kako mi je M kasnila radila sam test i bio je negativan. Tek 10.dan kasnjenja je bio pozitivan. Moguće da se sve odvilo kasnije pa sve bude uredu.

Lida 🍀
    13. Listopad 2021. 09:12

TRUDNICE I PREGLEDI 🥰

teabobi - danas ♥️🤰

marta96 - sutra ♥️🤰

Pepika - 15.10.♥️🤰

IK_26 - 15.10.♥️🤰

Chappie - 18.10.♥️🤰

Niki777 - 19.10.♥️🤰

Antares - 19.10.♥️🤰

MissR - 19.10.♥️🤰

Visibaba07 - 19.10.♥️🤰

Hope - 20.10.♥️🤰

Sweety - 21.10.♥️🤰

Ayzis - 21.10.♥️🤰

MMMartinaaa - 22.10.♥️🤰

Tonkica - 25.10.♥️🤰

Gabi12 - 26.10.♥️🤰

durda - 29.10.♥️🤰

Atina25 - 2.11.♥️🤰

Lida - 10.11. ♥️🤰
    .
    Jutro curke 
    teabobi sretno na pregledu danas 🤞♥️
    Malo sam zaspala, idem citat unatrag 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• slucka
    13. Listopad 2021. 09:18

marta96

slucka

Pozdrav drage ženice, čestitam na svim lijepim vijestima. Posebno za Hope❤️. Imam pitanje za sve vas, da li vam je slučajno ginekolog rekao za neku anomaliju maternice? Tipa meni jedan ginekolog koji važi za jako dobrog nije rekla sa imam uterus arcuatus, a dok je drugi rekao da imam i da je to kao u slučaju da ne mogu ostati trudna problem, ja sam imala jednu biohemijsku i jedan spontani. Molim vas za svoja iskustva 😒

Meni je rekao da je u prva 3 mjeseca kad se dogodi spontani uvijek razlog anomalija ploda, tj kromosomska nepravilnost. Tek kad se to dogodi nakon 3 mjeseca onda je u pitanju npr maternica ili nešto drugo. 🤷‍♀️

Meni govori kao da ukoliko ne može žena ostati trudna onda je problem to maternice, a budući da sam ja već dva imala pa nažalost izgubila kaže da ne predstavlja problem, a neki dan mi pazi sad ENDOKRINOLOG kaže zbog te anomalije ne možeš ostati trudna sav siguran u svoju izjavu??? Eto svašta, znači stomatolog da mu počne liječiti moždane vijuge 😂

• Pepika
    13. Listopad 2021. 09:21

dmarjano ne brini znam hrpu cura koje su isto bile u ranoj T i sve ok na kraju bilo 😊
    Tea_tea ja planiram trazit izuzece ak se poklopi da bude ona u smjeni 😅 a i muz je rekao da ce je zadavit ak bude ona 😂

tea_tea
    13. Listopad 2021. 09:29

Pepika

dmarjano ne brini znam hrpu cura koje su isto bile u ranoj T i sve ok na kraju bilo 😊
    Tea_tea ja planiram trazit izuzece ak se poklopi da bude ona u smjeni 😅 a i muz je rekao da ce je zadavit ak bude ona 😂

Mene čudi što ta žena uopće radi u bolnici, pa na bilo kakvom odjelu, a kamoli takvom! Ne znam ako si u Facebook grupi MMT? nedavno je bio baš post vezan uz njezine "liječničke sposobnosti", gdje je dijete skoro umrlo iii još valjda 60-tak komentara žena sa sličnim iskustvima sa dotičnom. Grozno  
    btw. može se tražiti izuzeće dotične? :)

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

• Pepika
    13. Listopad 2021. 09:32

Bila je cura samnom u sobi koju je mucila dan i pol s trudovima i vise od 14h na dripu da bi na kraju kad se skroz otvorila skuzila da beba nije u dobrom polozaju i da treba carski
    Pa mislim da imas svakako pravo traziti🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.