Lida ja da sam na tvom mjestu bi odmah na komplikacije i chillala doma i gledala serije 🤣🤣🤦
IK ovisi kad je bila ovulacija i pisala si da znas da je bila 16/17 pa mislim da bi se srčeko trebalo čuti 🤞🤗
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Lida ja da sam na tvom mjestu bi odmah na komplikacije i chillala doma i gledala serije 🤣🤣🤦
IK ovisi kad je bila ovulacija i pisala si da znas da je bila 16/17 pa mislim da bi se srčeko trebalo čuti 🤞🤗
A ne mogu nazalost odmah jer smo dragi i ja u tom poslu i ne moze se zatvoriti firma ako sam mu ja na bolovanju 🙉 a ne isplati mu se ni traziti zamjenu za mene jer to je jos 2 tjedna.. tako da sad trazimo nacin da se zaposlim a da
mogu odmah na komplikacije 😂😂😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Čekam onda 😁😁😁😁
I sad, doktorica mi je propisala da pijem duphastone odmah kad sam joj javila da sam trudna. Zna li neka točan razlog, s obzirom da nemam nikakvog iscjedka po tipu smeđkaste ili roskaste boje ( imam bijeli, ali to je navodno normalno).... Mislim čitala sam da neki gin. To daju za očuvanje ploda, tj trudnoće.
Koj curke hvala vam.
Ja sam se vec zbedirala jer sam znala par kojima se vec vidjelo i ja sebi odma u glavu najgore utulim.
❤️
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Dobrodošle nove curke ❤️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozdrav svima,
Prikljucujem vam se s velikim oprezom jer se bojim da nasa beba nece stici na ljeto i da cu uskoro napustiti grupu.
Nazalost, dok jos nisam znala da sam trudna imala sam prometnu i radili su mi RTG...
Cekam prvi pregled. :(
Jako, jako zabrinuta
Pozdrav svima,
Prikljucujem vam se s velikim oprezom jer se bojim da nasa beba nece stici na ljeto i da cu uskoro napustiti grupu.
Nazalost, dok jos nisam znala da sam trudna imala sam prometnu i radili su mi RTG…
Jako, jako zabrinuta
Heeei,kada je prvi pregled? Koliko si trudna?ja se baš ne razumijem u to,ali mislim da ima šanse da sve bude dobro.
Držim ti palčeve 💪💪🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Hope nam se nije javila par dana,valjda je sve ok 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozdrav svima,
Nazalost, dok jos nisam znala da sam trudna imala sam prometnu i radili su mi RTG…
Jako, jako zabrinuta
Heeei,kada je prvi pregled? Koliko si trudna?ja se baš ne razumijem u to,ali mislim da ima šanse da sve bude dobro.
Držim ti palčeve 💪💪🍀
ZM 4.9
RTG 23.9
Po nekoj aplikaciji sad sam 5+3
Nemam jos termin prvog pregleda jer mi je dr na g.o.
:(
Pozdrav svima,
Jako, jako zabrinuta
Držim ti palčeve 💪💪🍀
ZM 4.9
RTG 23.9
Po nekoj aplikaciji sad sam 5+3
Nemam jos termin prvog pregleda jer mi je dr na g.o.
:(
Još ti je i rano možda za prvi pregled,najčešće se tada vidi samo GV,ako te naruči za tjedan ili dva taman bi se mogli čuti i srčeko ako je sve dobro..kad se vraća doktorica sa godišnjeg?
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji