Cure, ne pišem baš puno, ali vas čitam. 🥰 Jučer sam bila na pregledu, odnosno nije me gledala jer je prerano (5+4) 👀 idem 21.10.na pregled kad se nadam da će mi dati više informacija.. Samo mi je napisala da podignem vitamine. Pije li koja od vas? 🤗
👩 27 g
🧔 30 g
👶🤰prva beba 🤰👶
Atina ja sam imala tako rastezljiv iscjedak dugo čak sam mislila da i dalje ovuliram jer me i jajnik onda rezao, ali onda mi je to proslo i javilo se ovo smeđarenje koje ne prolazi 🙆🤔
Kod mene je probava i dalje ista, po 2 puta ujutro 🤷♀️😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Teab Nikako,srce mi je lupalo kao ludo jučer,kad imas ti danas?drzim fige
U 13 h vec sad sam luda,malo se molim da sve bude uredu malo hodam ljevo desno,malo sjedim i meditiram da se smirim al nis ne pomaze a tek je 11:20
Iiii??? Kako prošao pregled 😁😁😁
Ej curke,kuca srceko,dugacki smo 9,3 mm,doktor kaze da se sve ljepo razvija,odmah mi je dao uputnice za vadenje krvi
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Odlično Tea.... Baš mi je drago 😁😁🤰🤰🤰💜💙 nadam se i ja da ćemo čuti u petak. Koliko si trudna?
Ja sam ti 6+3
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
TeaB čestitaaaaam, divne vijesti
Nove curke dobro nam došle.
Neki dan je jedna od vas pitala za simptome... i mene zanima kako se osjećate ovisno o tjednu u kojem ste?
Ja sam danas 5+4, već par dana prije plusića su mi onako nabrekle cicke i tako su ostale, ali ništa znatno više nego što je inače znalo biti pred menstruaciju. Nisam primjetila neki pojačan il nebičan iscjedak, a ujutro baš nemam apetita, i malko mi je slabo, ali kad se natjeram pojesti nešto prođe odmah.
E sad, ne znam da li je prerano da se veselim što nemam jakih mučnina i ne povraćam ili će se simptomi tek pojaviti kasnije?
Jesu koju od vas mučnine/povraćanje uhvatila tek kasnije?
🙋♀️31 👱♂️34
➕ 30.9.
11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)
TeaB Supeeer,i meni slian CRL jučer bio ja sam jučer bila 6+6 pa mi je rekao cak odg i za 7 tj al to je sve supeeer
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Poštovani, nikad nisam imala spolni odnos, potpuno sam neiskusna međutim imam taj neki strah od trudnoće koji je često neosnovan. Jedino što dečko i ja prakticiramo jeste da on svojim polnim organom prelazi preko moje stražnjice kako bi se zadovoljio a pritom sam ja u donjem veše međutim strah me da li postoji mogućnost da se nešto sperme ukoliko je bilo slije do ulaza u rodnice i prođe ispod veša ukoliko su rubovi tanji i da na taj način ostanem trudna s obzirom da sam ležala na boku? Znam da je ovo mozda vama smijesno ali puno bi mi znacio vas odgovor. Hvala.
Neki dan je jedna od vas pitala za simptome… i mene zanima kako se osjećate ovisno o tjednu u kojem ste?
Ja sam danas 5+4, već par dana prije plusića su mi onako nabrekle cicke i tako su ostale, ali ništa znatno više nego što je inače znalo biti pred menstruaciju. Nisam primjetila neki pojačan il nebičan iscjedak, a ujutro baš nemam apetita, i malko mi je slabo, ali kad se natjeram pojesti nešto prođe odmah.
E sad, ne znam da li je prerano da se veselim što nemam jakih mučnina i ne povraćam ili će se simptomi tek pojaviti kasnije?
Ja 6tj točno, i onak. Nekak sam umorna, sam bi spavala a nemogu zaspati, budim se po noći. Probadanje povremeno u jajnicima i bol kao menstrualna... Cicke me ponekad zapeku tipa ak se nagnem... Ali to nije ništa onak strašno. Pristajem na sve samo da sve bude ok 💙💜🤰
Neki dan je jedna od vas pitala za simptome… i mene zanima kako se osjećate ovisno o tjednu u kojem ste?
Nista ne brini meji sa 6+1 takva mucnina krenula da nisam znala di sam (bez povracanja) al svaka curka je dtugacija mozda ih neces ni imat
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..