Sretno curama danas na pregledu :)
Ja imam neke grčeve danas,onako menstruaalne kao,nadam se da će brzo proći,nije bas ugodno,srećom na papiru ili ulošku nema ništa..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Pozdrav drage ženice, čestitam na svim lijepim vijestima. Posebno za Hope ❤️. Imam pitanje za sve vas, da li vam je slučajno ginekolog rekao za neku anomaliju maternice? Tipa meni jedan ginekolog koji važi za jako dobrog nije rekla sa imam uterus arcuatus, a dok je drugi rekao da imam i da je to kao u slučaju da ne mogu ostati trudna problem, ja sam imala jednu biohemijsku i jedan spontani. Molim vas za svoja iskustva 😒
Pozdrav svima,
Prikljucujem vam se s velikim oprezom jer se bojim da nasa beba nece stici na ljeto i da cu uskoro napustiti grupu.
Nazalost, dok jos nisam znala da sam trudna imala sam prometnu i radili su mi RTG…
Cekam prvi pregled. :(
Jako, jako zabrinuta
Heeei,kada je prvi pregled? Koliko si trudna?ja se baš ne razumijem u to,ali mislim da ima šanse da sve bude dobro.
Držim ti palčeve 💪💪🍀
ZM 4.9
RTG 23.9
Po nekoj aplikaciji sad sam 5+3
Nemam jos termin prvog pregleda jer mi je dr na g.o.
:(
Rtg čega?
Obično je tu pravilo sve ili ništa, kao i u svakoj ranoj trudnoći, ali mogu ti reći da sam čitala puno o tome gdje su žene bile u istoj situaciji kao i ti i sve je bilo dobro. Danas su zračenja minimalna pa čak i nema velikog straha iako se svejedno ne radi u trudnoći (dok se naravno zna da je trudnoća u pitanju). Tako da bit ce sve dobro❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav drage ženice, čestitam na svim lijepim vijestima. Posebno za Hope❤️. Imam pitanje za sve vas, da li vam je slučajno ginekolog rekao za neku anomaliju maternice? Tipa meni jedan ginekolog koji važi za jako dobrog nije rekla sa imam uterus arcuatus, a dok je drugi rekao da imam i da je to kao u slučaju da ne mogu ostati trudna problem, ja sam imala jednu biohemijsku i jedan spontani. Molim vas za svoja iskustva 😒
Meni je rekao da je u prva 3 mjeseca kad se dogodi spontani uvijek razlog anomalija ploda, tj kromosomska nepravilnost. Tek kad se to dogodi nakon 3 mjeseca onda je u pitanju npr maternica ili nešto drugo. 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav svima,
Prikljucujem vam se s velikim oprezom jer se bojim da nasa beba nece stici na ljeto i da cu uskoro napustiti grupu.
Nazalost, dok jos nisam znala da sam trudna imala sam prometnu i radili su mi RTG…
Cekam prvi pregled. :(
Jako, jako zabrinuta
Recimo znam ženu koja je trudna pala sa ljestvi ( naravno nije znala da je trudna), operirana, prosla hrpu RTG slikanja, opću anesteziju, more lijekova pila... I beba se rodila živa i zdrava bez ikakvih problema. Tako da, nemoj odmah crno misliti 😁😁
Od kud ste vi cure?
ja sam iz Čakovca
Sugradanko 🙋🏼♀️
Okolica Čakovca 🤗
I ja sam okolica Čakovca, ali ovako mi je nekako bilo praktičnije za napisati, hehe
Nisam ni ja 😂 al spadamo pod grad 😅
Još budemo sve tri u rađaoni zajedno 🤣 ak mislite roditi u ČKu.
Ja nikako nemogu dobiti svoju gin, a nekako si mislim da pričekam još ovaj tjedan i zovem drugi. Tada ću biti 7tj, pa bude i pregled odmah isti tjedan. 🙈🙈
Ja planiram roditi u Čakovcu, ako u smjeni ne bude LBC - za koju me točno čudi što već nije dobila 100 puta otkaz! , curke ovo su vam prve bebice ili?
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Curke.
Ovo mi je prva trudnoća, pa samu strahu. Danas je točno 6tj po kalendaru. Zanima me jeli normalna pojava bol kao menstrualna samo ne tako intenzivna, i ponekad me jajnik onako žigne, probode.... Nemam nikakav iscjedak po tipu krvi ili sukrvice....
Curke.
Ovo mi je prva trudnoća, pa samu strahu. Danas je točno 6tj po kalendaru. Zanima me jeli normalna pojava bol kao menstrualna samo ne tako intenzivna, i ponekad me jajnik onako žigne, probode…. Nemam nikakav iscjedak po tipu krvi ili sukrvice….
čestitam :) kod mene isto prva trudnoća i bio bi 5tj. Ista stvar i kod mene što se tiče bolova, ali bi rekla više da bi to bili neki kao grčevi i poneko probadanje, imam vodenkast iscjedan, isto nemam ništa tipa krvi ili sukrvice, pa bi rekla da bi to bilo normalno?! pošto nas ima više takve simptome
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Curke.
Ovo mi je prva trudnoća, pa samu strahu. Danas je točno 6tj po kalendaru. Zanima me jeli normalna pojava bol kao menstrualna samo ne tako intenzivna, i ponekad me jajnik onako žigne, probode…. Nemam nikakav iscjedak po tipu krvi
Meni je ta bol bila do skroz neki dan isto sam se vec bojala al evo usla aam u 5 tj i nista vise me dolje ne boli… Sad me muci zgaravica,ide mi na povracanje..opce nemam apetita vec sam kg smrsavila.. U prvoj trudnoci nisam imala niti jedan dan zgaravicu..
Curke.
Ovo mi je prva trudnoća, pa samu strahu. Danas je točno 6tj po kalendaru. Zanima me jeli normalna pojava bol kao menstrualna samo ne tako intenzivna, i ponekad me jajnik onako žigne, probode…. Nemam nikakav iscjedak po tipu krvi ili sukrvice….
čestitam :) kod mene isto prva trudnoća i bio bi 5tj. Ista stvar i kod mene što se tiče bolova, ali bi rekla više da bi to bili neki kao grčevi i poneko probadanje, imam vodenkast iscjedan, isto nemam ništa tipa krvi ili sukrvice, pa bi rekla da bi to bilo normalno?! pošto nas ima više takve simptome
Ja sam isto imala do ovog tjedna takve bolove kao da ću procuriti svako malo, a prije toga me znali dosta jajnici rezati i probadati pa izgleda da je normalno.. Bolovi su mi se sad smirili :) meni je danas 6+3 makar ja jos uvijek smeckarim 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji