Lida Bitno ti je samo da nemas prekida u radu, jednom kad otvoriš komplikacije bitne su ti zadnje platne liste zadnjih 6 platnih listi uopće nije bitno koliko radis,možeš i mj dana kod jednog poslodavca, bitno je da nemas prekida u radu, tako da pokušaj ako se nastavis zaposliti točno od tog dana kad prekines kod prvoga.
Inače dobijes neku siću od HZZO-a
Aha, a npr odem kod novog poslodavca i jel mogu onda nakon tjedan dana otvorit komplikacije kod njega? Ili mora proci minimalno mjesec dana?
Onda nosim platne liste od ovog sad poslodavca? Imam sto pitanja ali nikad nisam bila na bolovanju pa pojma nemam 🤦💁😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Evo i ja sam stupila u kontakt sa svojim ginekologom, upravo mi je pustio lijekove nezz jos koje tocno i folacin da nastavim piti, narucena 29.10. i neka mirujem, a sutra bas idem na posao, zavrsio mi godisnji i bolovanje, .. al dobro ugostiteljstvo je, na nogama jesam stalno, al nije tesko raditi u drugoj smjeni, vidit cu koliko cu moc izdrzati zbog mucnina, ako ne bude islo opet na bolovanje i kako bude, ne mozemo mi nista , on je napravio sto je mogao, sad je sve na meni i bit smirena , stres ne pomaze nikome ..
Lida Bitno ti je samo da nemas prekida u radu, jednom kad otvoriš komplikacije bitne su ti zadnje platne liste zadnjih 6 platnih listi uopće nije bitno koliko radis,možeš i mj dana kod jednog poslodavca, bitno je da nemas prekida u radu, tako da pokušaj ako se nastavis zaposliti točno od tog dana kad prekines kod prvoga.
Da bi za vrijeme komplikacija mogli ostvariti pravo na punu plaću (100% osnovice) trebate imati 9 mjeseci neprekidnog staža ili 12 mjeseci staža u posljednje dvije godine.
Znaci dosta je samo da budes zaposlen cak ne trebas niti kod novog poslodavca cekat placu
Aha, a npr odem kod novog poslodavca i jel mogu onda nakon tjedan dana otvorit komplikacije kod njega? Ili mora proci minimalno mjesec dana?
Onda nosim platne liste od ovog sad poslodavca? Imam sto pitanja ali nikad nisam bila na bolovanju pa pojma nemam 🤦💁😂
Mozes odma otvorit, ne nosis platne nego ti bivsi poslodavac bude dao R1 obrazac + novi poslodavac ako primis kod njega placu, racunaj da ti se placa isplacena u mjesecu u kojem otvaras komplikacije ne racuna
Od kud ste vi cure?
ja sam iz Čakovca
Sugradanko 🙋🏼♀️
Okolica Čakovca 🤗
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Od kud ste vi cure?
ja sam iz Čakovca
Sugradanko 🙋🏼♀️
Okolica Čakovca 🤗
I ja sam okolica Čakovca, ali ovako mi je nekako bilo praktičnije za napisati, hehe
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Od kud ste vi cure?
ja sam iz Čakovca
Sugradanko 🙋🏼♀️
Okolica Čakovca 🤗
I ja sam okolica Čakovca, ali ovako mi je nekako bilo praktičnije za napisati, hehe
Nisam ni ja 😂 al spadamo pod grad 😅
Od kud ste vi cure?
ja sam iz Čakovca
Sugradanko 🙋🏼♀️
Okolica Čakovca 🤗
Nisam ni ja 😂 al spadamo pod grad 😅
Još budemo sve tri u rađaoni zajedno 🤣 ak mislite roditi u ČKu.
Ja nikako nemogu dobiti svoju gin, a nekako si mislim da pričekam još ovaj tjedan i zovem drugi. Tada ću biti 7tj, pa bude i pregled odmah isti tjedan. 🙈🙈
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Da bi za vrijeme komplikacija mogli ostvariti pravo na punu plaću (100% osnovice) trebate imati9 mjeseci neprekidnog staža ili 12 mjeseci staža u posljednje dvije godine.
Znaci dosta je samo da budes zaposlen cak ne trebas niti kod novog poslodavca cekat placu
Komplikacije nisu plaćene 100% plaće, tj ovisi kolika je plaća, ali one su plaćene najviše 4250kn.
Lida najbolje da otvoris onda komplikacije kad tu prekidas jer iskreno rijetko ko hoće zaposliti trudnicu koja uskoro odlazi, pa čak i iz usluge 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja sam na komplikacijama. Da. Marta je u pravu. 4250 kuna su max. Ako imaš osnovicu plaće manju od tog iznosa, dobivaš onda svoju osnovicu.
Treba vam ER1 obrazac kojeg vam daje poslodavac, kopija osobne, tekući račun i doznake koje na kraju mjeseca dobiješ od ginekologa.
S tim da jedne nosiš u firmu, a druge zajedno s ovim gore nabrojenim na hzzo.
👦30
🙍♀️32
+ 13.9.2021. 🥳
5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
19.10.2021. missed ab 🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji