Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica722
    20. Siječanj 2022. 20:57

Mary10

Mrvica722

Mary10

Ja bas danas nisam pitala gin na pregledu vezano za svrabez jer sam sve to prepisivala svojoj osjetljivoj kozi, vrucoj vodi i sirenju. Mislim da i je obzirom da je to podrucje trbuha i ledja. Najcesce bude nakon tusiranja i kada se namazem se ublazi. Obzirom da kolestaza utjece na bebu, ipak sam se javila gin da napravim krvnu sliku i eliminiram za svoj mir. Ja sam inace tip osobe kojoj je lakse zazmiriti na neke stvari i uvijek prepisujem necem. U ovom slucaju je bolje ipak provjeriti 😁

Joj nemoj se bas kupat u vrućoj vodi to nije dobro za bebu
    Ja sam ovisnica o kupanju u vreloj vodi dok mi koža ne zacrveni al sad ne.

Ja evo ne znam kako se otusirat u mlakoj vodi 🤷🏼‍♀️ moram se nekako natjerat, znam da nije dobro ne samo za bebu nego evo i za kozu i jos puno toga.

Ista stvar muku mučim. Ja ti 🙈 pustim topliju vodu pa mi pada npr po jednoj ruci dok se šamponiram pa po leđima, ono na prekide nikad da sam cila pod pretoplom vodom. Inače sam čaj raddila od sebe. I kazem ti bas mi je bilo tesko al jako je opasno zato se nije dobro ni sunčat ljeti

Ariel
    20. Siječanj 2022. 20:59

Maja da i taj nuhalni nabor, i kronosomske bolesti i svasta nesto. Al samo nek sve bude ok s nasim bebicama. Ja to sve imam u ponedjeljk popodne pa ti mogu javit kak je proslo. 😊

Demetria
    20. Siječanj 2022. 21:15

VIKEND AKCIJA! 🎀 -15% na cijeli distributivni asortiman! 
    👉 21.1. - 23. 1. 2022. samo u BabyLand trgovinama.

Posjetite BabyLand trgovine:
    WESTGATE | SPLIT | VARAŽDIN
    Vidimo se! 🥰

www.babylnad.hr

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

bubamara19
    20. Siječanj 2022. 21:18

Cure pijete li vi normalno kavu u trudnoci? Meni se dosta gadila prva tri mjeseca tako da joj nisam ni primirisala ali sad mi jaaako pase.. Samo kaj nekad zaboravim pa znam popiti i po 3 tijekom dana 🙉 evo danas mi se bas desilo da nisam uopce razmisljala i popila trecu. Ne znam dal sam malo hipohondrasta ili bih ipak trebala bolje pripaziti na to?

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

Visibaba07
    20. Siječanj 2022. 21:25

bubamara19

Cure pijete li vi normalno kavu u trudnoci? Meni se dosta gadila prva tri mjeseca tako da joj nisam ni primirisala ali sad mi jaaako pase.. Samo kaj nekad zaboravim pa znam popiti i po 3 tijekom dana 🙉 evo danas mi se bas desilo da nisam uopce razmisljala i popila trecu. Ne znam dal sam malo hipohondrasta ili bih ipak trebala bolje pripaziti na to?

Isto tako je bilo i meni,u početku mi se gadila a poslije mi je počela faliti,ja popijem najčešće jednu ujutro,koji dan dvije,više to bude bijela kava..
    Mislim da sve ovisi koju vrstu kave piješ i koliko kofeina ima unutra,ali čini mi se da tri kave ne prelaze maximalni unos dozvoljenog kofeina..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

missR
    20. Siječanj 2022. 21:29

Bubamara ja od pocetka trudnoce pijem jednu malu salicu turske s mlijekom ujutro, bas mi pase 😊 
    Nekad se zalomi jos jedna i popodne ali to bude nesica najcesce 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Mary10
    20. Siječanj 2022. 21:29

bubamara19

Ja sam pocela s franck-ovom turskom bezkofeinskom, suuuper zamjena. Ta mi je prva jutarnja i onda druga u kaficu bude kofeinska. Mislim da su 2 salice dnevno uredu. Kava je zdrava i sve ovisi o vasem tlaku. Moj je nesto nizi u trudnoci pa mi i pase

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• Gabi12
    20. Siječanj 2022. 21:30

Cure da se samo javim ! 
    Ja sam sa koronom isto zavrsila na hitnoj. Cijeli dan ne pada temperatura ispod 38,5 ni uz tablete,obloge i sve ostalo. I otisla sam jer trudnice nebi smjele imat temp takvu. 

2 biokemijske
    1.10➕
    12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
    26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
    23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
    21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
    10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖

______
    https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png

principessa007
    20. Siječanj 2022. 21:34

Teab

Ljubiciceproblem je bio u tome sto ja uopce nisam ocekovala da ce me vozit a u hitnoj mi jos kanilu napikli i mislim si dobit cu neku infuziju al eto nista satima,dok mi se nije pocelo vrtit

Teab grozno je to kaj si prošla na hitnoj. U kojoj si to bolnici bila? Želim ti brz oporavak.

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

Poison_Ivy32
    20. Siječanj 2022. 21:35

Ja sam tek nekidan popila kavu, inace si radim moku.. ali kako mi se gadila prva 3 mjeseca, stavim si prst kave i zlicicu kakaa i onda mlijeko.. a u kaficu si narucim bezkofeinsku.

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.