tj. ispravak. Nije mi povišen, sada je unutar referentnih vrijednosti, ali u trudnoći bi trebao biti i niži od ovog što imam trenutno.
Ja trazim neke lijepe haljinice na zalando. Vidim da su dosta na akciji. Gledam obe ko dugacke dukserice i gledam obe neke malo uze. Ali jos ne mogu zamislit kak ce mi zo stajat jer nisam navukla da mi se trbuh vidi.
Bila sam malo u setnji sad, da udajnem malo hladnog zraka. Bas mi je pasala ta setnja.
Visibaba takvu smo mi kupili istu samo ova je siva sa strane i ima medeka. Uzeli i lesnini. Nama je super dosla jer smo tako i tako htjeli nesto uzet za njezine stvari i da si ljepse organiziramo prostor i tak ubiti da bude njezin ormaric. A super dode sto se taj dio za prematanje moze maknut i onda joj isto sluzi kao ormar neki komoda obicna kak god a za sad je ta prematalica.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Martina da,ja sam bila do sad na euthyroxu 25, a sad sam na 50. Mislim i to je okej samo se nadam da nece vise rast nego da to bude sad to.
2 biokemijske
1.10➕
______
Imam pitanje za cure koje imaju iskustva?
Kakva vam se čini ova komodica-prematalica,vidjeli smo je danas i preslatka je uživo..nama je sobica prazna i svakako moramo kupit neku komodu za bebine stvari…neka iskustva koja bi mogla biti tu prednost a koja mana,da napomen ovaj gornji dio se može pomaknuti skroz do kraja tako da sastrane ima više mjesta za pelene, kremicu i slično.
https://ibb.co/vsSYyXN
Hvala ☺️
Super je...znam da ti ima i jeftinijih ako to pitas.
Mi smo uzeli onu iz ikee sto poslije bude stol plus one plastike za sve potrebno za presvlačenje
Ova je bas slatka komodica.
*
Znate li da bebe vide prvo crno bijelo?
Pa tek onda crvenu boju
Tocnije jake kontraste :) ionako su mutnog vida prvih par mjeseci
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mfrauu isto je i meni,glava me boli za poludit nos zastopan a na plucima ko da mi neko sjedi,ful neugodan osecaj,za sat vremena zovem doktora pa cu vidjet kaj kaze,takvo je vrijeme cini se a nas imunitet u padu
Drži se! Nadam se da je samo umor ili stres 🤞🤗
Visibaba takvu smo mi kupili istu samo ova je siva sa strane i ima medeka. Uzeli i lesnini. Nama je super dosla jer smo tako i tako htjeli nesto uzet za njezine stvari i da si ljepse organiziramo prostor i tak ubiti da bude njezin ormaric. A super dode sto se taj dio za prematanje moze maknut i onda joj isto sluzi kao ormar neki komoda obicna kak god a za sad je ta prematalica.
I mi smo baš u lesnini gledali i vidjeli i tu na medeka,obje su mi preslatka..
Da,ovaj dio gore se poslije može skinuti skroz i to je super jer ostane obična "komoda".
Hvala ti,mislim da će to bit prva stvar koju ćemo kupiti ☺️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Imam pitanje za cure koje imaju iskustva?
Kakva vam se čini ova komodica-prematalica,vidjeli smo je danas i preslatka je uživo..nama je sobica prazna i svakako moramo kupit neku komodu za bebine stvari…neka iskustva koja bi mogla biti tu prednost a koja mana,da napomen ovaj gornji dio se može pomaknuti skroz do kraja tako da sastrane ima više mjesta za pelene, kremicu i slično.
https://ibb.co/vsSYyXN
Hvala ☺️
Super je…znam da ti ima i jeftinijih ako to pitas.
Mi smo uzeli onu iz ikee sto poslije bude stol plus one plastike za sve potrebno za presvlačenje
Ova je bas slatka komodica.
*
Znate li da bebe vide prvo crno bijelo?
Pa tek onda crvenu boju
Tocnije jake kontraste :) ionako su mutnog vida prvih par mjeseci
U ikei trenutno nije dostupno ono šta se nama sviđa 🙄 a ova je kao na akciji trenutno..
Razmislit ćemo još malo ali nekako mi se čini da bi ovo mogla bit prva stvar koju ćemo kupiti..
Hvala ti ☺️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure baš mi je drago zbog svih koji su imali pregled i što je sve dobro prošlo ☺️
Koronaši i prehlađeni, držite se. Mene je prekjučer nešto tako opralo i bila sam uvjerena da ću se razboljeti, ali evo sad sam dobro, nadam se da ću ostati zdrava do pregleda 😅
Didi4321 zašto holter? Zbog niskog tlaka?
Zbog toga sto mi je inace kod njih u amb visok, jer sam uzbudjena i prepadnuta dok ne kaze da je beba dobro. Danas je bio uredan ali opet granicno visok. Doma mi bude max 120/80, prosjecno 110/60.
Ne znam zašto nam ne mjere tlak nakon pregleda?? 😅
Super za pregled, a bit će i s ovim nalazima sve super 🤗
Dunja drago mi je ta pregled. Tebe pratim jer smo u dan jednake ☺️
Ariel a jesi me nasmijala s tim kuglanjem 😂😂😂
Visibaba mi smo uzeli tu sivu s medom komodu i krevetic u kompletu da bude kao.
A ladice su cudo. Tak su duboke i hrpa toga stane unutra.
2 biokemijske
1.10➕
______
Sortiraj odgovore
Najstariji