Visibabacestitke na lijepim vijestima. Sad možeš predahnuti!
Divno ❣
Nego mene izgleda cure nešto prima, popodne ću se testirati, temp 37,3 ne mogu naći na stranicama što ste uzimale, što smijemo što ne? Joj sad me strah :(
Za bolove i temperaturu možeš tablete na bazi paracetamola(lekadol,Lupocet,efferalgan,panadol),slobodno neki c vitamin uvedi..neznam kakve simptome još imaš?
Za grlo i kašalj pastile islandskog lišaja,one su sigurne u trudnoći.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Evo ja sam zvala doktoricu da ju pitam jesu li moji nalazi stigli ( od proslog tjedna) i je li sve ok. Kaze medicinska sestra da je sve ok osim sto su mi leukociti dosta poviseni. Ali da to ne mora znacit da je nesto lose. Da ce me doktorica nazvat danas ili sutra kad prouci da li to moze biti zbog svih onih tableta koje uzimam. Da ako nije od tableta da ce mi dat neku terapiju s kojom cemo spustit te leukotice na normalnu razinu i to je to.
Samo sto se ja cijeli prosli tjedan nisam dobro osjecala, bolila me glava, nije mi bilo bas najbolje, mozda sam pokupial nekuprehladu jer je i suprug bio bolestan.
Ali ne brinem se oko toga, da je nesto strasno vec bi mi oni javili. Sad cekam da me nazove da vidimo sto s tim.
Leukociti u krvi i leukociti u urinu?
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Evo ja sam zvala doktoricu da ju pitam jesu li moji nalazi stigli ( od proslog tjedna) i je li sve ok. Kaze medicinska sestra da je sve ok osim sto su mi leukociti dosta poviseni. Ali da to ne mora znacit da je nesto lose. Da ce me doktorica nazvat danas ili sutra kad prouci da li to moze biti zbog svih onih tableta koje uzimam. Da ako nije od tableta da ce mi dat neku terapiju s kojom cemo spustit te leukotice na normalnu razinu i to je to.
Samo sto se ja cijeli prosli tjedan nisam dobro osjecala, bolila me glava, nije mi bilo bas najbolje, mozda sam pokupial nekuprehladu jer je i suprug bio bolestan.
Ali ne brinem se oko toga, da je nesto strasno vec bi mi oni javili. Sad cekam da me nazove da vidimo sto s tim.
U krvi. Davala sam krv na analizu koju je ginekologica narucila, provjeravali su mi i antitijela na rubeolu i koaj sam grupa i koji mi je RH faktor. (ako sma to vec sama znala al nek im bude).
Visibabacestitke na lijepim vijestima. Sad možeš predahnuti!
Divno ❣
Nego mene izgleda cure nešto prima, popodne ću se testirati, temp 37,3 ne mogu naći na stranicama što ste uzimale, što smijemo što ne? Joj sad me strah :(
Za bolove i temperaturu možeš tablete na bazi paracetamola(lekadol,Lupocet,efferalgan,panadol),slobodno neki c vitamin uvedi..neznam kakve simptome još imaš?
Za grlo i kašalj pastile islandskog lišaja,one su sigurne u trudnoći.
Hvala puno, bole me malo ruke i noge i onak općenito sam slaba i nos mi je zastopan pa i sinusi. Ma samo da temperatura ne bude velika samo to, radi bebe...
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
*Drage moje IVF cure* , kako su vama računali termin poroda? Obzirom da znamo kad je dijete nastalo, ja sam očekivala da će računati datum transfera+ starost embrija + onih kao 2 tjedana. Meni su računali od zadnje menstruacije pa mi termin poroda i time starost djeteta ispada 3 dana manja. Po transferu mi je termin 8.6. po menstruaciji 11.6. 🤷🏻♀️😅
Nemam veze sa IVF samo sam htjela rec kako mi je drago da ti je uspjelo i da si vec u 20tt. Vidimd a dolje pise da bid anas trebala imat pregled. E pa zelim ti sretan pregled i da je sve ok. Sad 3 dana sim-tam. Nije to tako strasno. Bitno da beba raste i da je sve ok s njom. Svu srecu ti zelim
Kak si ti slatka, hvala ti 🥰🤩
U krvi. Davala sam krv na analizu koju je ginekologica narucila, provjeravali su mi i antitijela na rubeolu i koaj sam grupa i koji mi je RH faktor. (ako sma to vec sama znala al nek im bude).
Prošli trudnoći ja sam imala povišene leukocite u krvnoj slici- ginekolog je samo odmahnuo rukom i rekao to je kod trudnica normalno..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Prošli trudnoći ja sam imala povišene leukocite u krvnoj slici- ginekolog je samo odmahnuo rukom i rekao to je kod trudnica normalno..
Mene upravo doktorica zvala i kaze kako mi je postom poslala uputnicu da idem jos jednom te leukocite provjerit. Da su dosta visoki. Ali je opet napomenula da ne znaci nuzno da je nesto lose. Tako da sad cekam uputnicu i onda idem jos jednom vadit krv i provjerit leukocite.
evo i mene, gotov pregled, danas smo radili onaj malo veci 😁 bio je muz samnom unutr, uglavnom sve je ok, osim sta nas je na pocetku sokirao da je decko, ali smo odahnuli kad je rekao da je to dobra fora koja uvijek pali 🤣🤣 cura je i dalje hahaha 🙃 sve mjere odgovaraju tjednima, osim trbuha koji je za 2 tjedna veci, ali nista jako zabrinjavajuce, moram samo malo pripaziti na prehranu. id zadnjeg pregleda sam dobila 2 kg, sveukupno 5 kg 🙈 pripisali smo to blagdanima i kolacima a ne tome sta se nezdravo hranim, moram se malo sad skulirat sta se toga tice...uglavnom sljedeci pregled 22.2. a 21.2. imam OGTT, malo mi je vec sada muka od toga, cure koje su bile - kako izgleda to?
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Mfrau u isto je i meni,glava me boli za poludit nos zastopan a na plucima ko da mi neko sjedi,ful neugodan osecaj,za sat vremena zovem doktora pa cu vidjet kaj kaze,takvo je vrijeme cini se a nas imunitet u padu
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
evo i mene, gotov pregled, danas smo radili onaj malo veci 😁 bio je muz samnom unutr, uglavnom sve je ok, osim sta nas je na pocetku sokirao da je decko, ali smo odahnuli kad je rekao da je to dobra fora koja uvijek pali 🤣🤣 cura je i dalje hahaha 🙃 sve mjere odgovaraju tjednima, osim trbuha koji je za 2 tjedna veci, ali nista jako zabrinjavajuce, moram samo malo pripaziti na prehranu. id zadnjeg pregleda sam dobila 2 kg, sveukupno 5 kg 🙈 pripisali smo to blagdanima i kolacima a ne tome sta se nezdravo hranim, moram se malo sad skulirat sta se toga tice…uglavnom sljedeci pregled 22.2. a 21.2. imam OGTT, malo mi je vec sada muka od toga, cure koje su bile - kako izgleda to?
Dunja tako jeni meni moja rekla onako ozbiljno "a mi smo rekli da je curica?" ja onako stala šokirana nee, dječak, kaže ona ah, dobro je.. Šalim se.. Dečko je. Ja idem na ogtt test za 2 tjedna.. Doktorica mi je objasnila da je to kad ti izvade krv na tašte, pa onda popiješ otopinu sa šećerom i onda nakon sat vremena vade šećer pa nakon 2 sata opet vade šećer.. Ako sam dobro skužila.
Sortiraj odgovore
Najstariji