Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EnaEna
    18. Siječanj 2022. 11:09

Brz oporavak pozitivnim curama 🍀😘
    Mojoj kolegici muz je bio pozitivan,ona negativna, a ona je  trudna 5 nedelja vise od mene. Tako da nema pravila, ali cuvati se moramo koliko mozemo. I sreca sto su sad blazi simptomi. Ja se tjesim da je sad ovaj talas Bozicno-Novogodisnji polako prosao.

• Mrvica722
    18. Siječanj 2022. 11:16

Meni je najgore sta su doktori u ovoj koroni podijeljenog mišljenja za antikoagulantnu terapiju jedan kaze jedno a drugi drugo, a ti se mislis sta da radis koga da slušaš jer želiš dobar ishod

Demetria
    18. Siječanj 2022. 11:51

Mrvica722

Ja sam pozitivna. Zvala sam svog mpo gibekologa kaže odmaraj i sve će bit u redu, nikakvi fragmini ni ništa. Ja sma na andolu od početka trudnoće i sve do 36tt moram bit. Na svoju ruku ću izvadit krv i nalaze za 10 tak dana. Moj mpo dr nema praksu davat fragmine nikom, vidim po prijateljicama da one dobiju fragmin bez da im se izvadi krv sta mi je strašno. Nadam se da cu bit ok na kraju svega. Jos me malo nos zeza i to je to.

DEMETRIA-bitno je da nam virus ne prolazi placebtarnu barijeru i ne dokazi do bebe ♥️toliko sma blagoslovljena sta si na ovom forumu sta pišeš tako super korisne stvari. Nadam se da ce te bit i vi ok. Ja cuckam pastile, pijem med i mlijeko, nos sa fiziološkom, maslinovo ulje na prsa i guram nekako.

Hvala ti puno ❤️❤️❤️

Poison_Ivy32

Zvala HZZO, porodiljna naknada 2328 kn.

EnaEna

Pepsi2019

*Drage moje IVF cure* , kako su vama računali termin poroda? Obzirom da znamo kad je dijete nastalo, ja sam očekivala da će računati datum transfera+ starost embrija + onih kao 2 tjedana. Meni su računali od zadnje menstruacije pa mi termin poroda i time starost djeteta ispada 3 dana manja. Po transferu mi je termin 8.6. po menstruaciji 11.6. 🤷🏻‍♀️😅

Meni isto racuna po zadnjoj menstruaciji. Mada su kod mene bebe po UZ uvijek par dana vece. Ali u sustini to je to. U prosjeku +3 ili 4 dana. Mozda je to zato sto su vracene blastociste. Ali ionako to je samo predvidjen datum poroda.
    Ja sam sinoc bila na pregledu,sve uredno. Malo me zabrinula kad je rekla da je jednoj bebi zeludac malo manji. Ali kaze moguce je da nije pila vode. A i ta beba se uvijek slabije vidi. I da se ne brinem zbog toga. Jer da ima neki problem ne bi imale bebe istu kolicinu plodove vode. A i prate se, razlika je u par milimetara 🥰🥰
    Sledeci detaljniji pregled i kontrola brisa je 7.2. nadam se da ce do tada nestati eserihija.

Male bebice ❤️❤️
    Čestitam svim curama na uspješnim pregledima.
    Mi smo sinoć upalili baby watcher muž nije uspio naći malca pa se zabrinuo i ja ga nadem od prve. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Visibaba07
    18. Siječanj 2022. 11:59

Evo mene 😊
    Sve je super,kako doktor kaže,aktivna i zdrava curka.
    Šta kod da radim i kako god da se ponašam samo da nastavim tako..
    Sve mjere,organi,mozak sve odgovara čak točno u dan..lupa stalno rukicama i nogicama,ja to ne osjetim jer kako mi je objasnio posteljica se nalazi sprijeda a curka je u takvom položaju da udara u posteljicu,koja je kao neki "jastuk" i kaže da tek kad udari u zid vrata maternice da se to osjeti,ili kad je jačina udarca jaka da "probije" posteljicu..kaže pravi pokreti vjerovatno tek za neka 3tt i neka ne brinem o tome..malo me umirio..bio je i dečko samnom prvi put i baš mu je bio doživljaj..
    Imamo 270grama,po njihovoj vagi ja sam dobila 2.5kg..tlak mi je naravno bio visok,ali nije se obazirao previše na to jer su vrijednosti doma normalne,tako da mi je samo rekao neka mjerim jednom dnevno..
    Sljedeći pregled kroz 4tt,ovo sam bila privatno pa se moram javit svojoj doktorici,tako da javim naknadno..
    Potvrdio mi je termin poroda po veličini malog mozga 16.06. i kaže da je po toj mjeri termin najprecizniji 🤔
    Uglavnom sretni smo jako i napokon mi je malo lakše,samo je pitanje do kada ❤️❤️

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Poison_Ivy32
    18. Siječanj 2022. 12:02

Iskreno, smisljam sad posto mi taj ugovor istice da me netko cisto prijavi da dobivam nesto kako treba. ovo mi je taman za kredit.

čestitke na super pregledima

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Mama_anđela
    18. Siječanj 2022. 12:07

Visibaba, super super divne vijesti, bebica je bas porasla i super je da ti je rekao da ne brines oko pokreta, i fino objasnio sve za posteljicu. Budi radosna i mirna.
    .
    Ariel, dakle u tvom slucaju zene su okej, ali muski vise mare za tebe. Neka se pomalo navikavaju da te jedno vrijeme duze nece biti tu 
    .

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    18. Siječanj 2022. 12:10

Taubek0809

Drage cure, dolazim s pregleda. Sve je u redu, srčeko kuca, CRL 2,86. Obavila sam cervikalne briseve, papa test i Panorama test. Sad s nestrpljenjem čekam nalaze.
    Sretno svima danas na pregledima. Javite kakva je situacija.
    Visibaba držim fige da sve bude u redu, ne brini.
    Ariel, nisam stručnjak, aliu za mnoge stvari u trudnoći pušu i na hladno, pa kad neke vrijednosti malo prelaze gornju granicu, već gledaju kao povišeno. Ako te tješi, prošlu trudnoću sam imala non stop povišene leukocite (uzrokovano upalom zdjelice), i pila 2 vrste antibiotika i sve je bilo ok.
    Mama_Anđela vidim da nam je termin poroda sličan (moj je 18.8.). Kakav ti je CRL? Jesi radila kakav prenatalni test?
    Oprostite ako mi je nešto promaklo pa ponavljam pitanja. :)

Eee da, kada si se javila, vidjela sam da smo nas dvije tu negdje :) Super za pregled. Ja sam na svom bila do sada tri puta. Zadnji puta sam isla prije 5 dana, i CRL je bio 2 cm tako da tu je to negdje Prenatalni test planiram uraditi, ide od 10 tjedna, tako da ako Bog da sledece sedmice. Pomalo se plasim, ali u dubini duse se nadam da ce sve biti okej Vjerujem da si ti nestrpljiva, brzo ce nalazi, vrlo brzoo

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Ariel
    18. Siječanj 2022. 12:10

Mama anđela, tako rnkako. Ma svi su ok, jako mlada i super ekipa. Cure ko i ja, ne obaziru se na nikoga a decki samo promatraju kaj se desava okoli. Nekako su znatizeljni oko svega 😅

MfrauM
    18. Siječanj 2022. 12:17

Visibaba cestitke na lijepim vijestima. Sad možeš predahnuti! 
    Divno ❣
    Nego mene izgleda cure nešto prima, popodne ću se testirati, temp 37,3 ne mogu naći na stranicama što ste uzimale, što smijemo što ne? Joj sad me strah :( 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Tinkica27
    18. Siječanj 2022. 12:25

Niki čeatitam na ulasku u 6.mj. 
    Sweety čestitam ti, sad si na pola.. 
    Demetria ti si baš prava riznica znanja. Odmah sam si spremila tvoje popise.. Meni baš puno znači kad tako netko ima informacije koje želi podijeliti s nama koje sve to prolazimo prvi put.  
    E cure, u bubamari je sniženje 25% na violeta asortiman.. I danas u bubamari imate 13 %popusta na sve ako ste učlanjene jer je utorak, a utorkom je ta njihova akcija.
    Čestitam svima na uspješnim pregledima.. ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.