Aktivne ste bas curee🥰🥰neka super,čestitke na dobrim pregledima Visibaba,Dunja🤞🤞 super vijesti,Visibaba isto tako je meni al evo već sad osjetim bebicu dosta vise i po danu kad hodam i to me umiruje zaista..
Mrvica zao mi je za koronu,nadam se da ćeš se brzo oporaviti🤞
Martina Ja sam odusevljena s tom straniciom na FB toliko sam je izučila prije i poslije trudnoće čak a glavna primalja Teuta je predivna žena bila mi je u viziti par puta,to su baš osobe koje žive svoj posao stvarno.
Ariel čitam tvoj komentar i umirem od smijeha tako je isto meni jedina ženska u uredu od 20 nas programera ima jos jedna sistemašica u drugom odjelu. Isto tako nekad sam se sređivala sad jedan dan dođem u haljini a drugi skoro u pidžami i isto su moji babe i stalno gledaju di sam sta sam 🤣 skrivala sam im trudnoću do 16og tjedna poslije nisam mogla vise jer se bas skuzilo.. ja radim iz ureda tako da nije bilo pitanja previse pretekla sam svih
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Moj termin je pomaknut na 25.1. zbog moje izolacije. Doktorica mi kaže da uz vitamine mogu uzimati Roidakal tablete. Je li se tko susretao s njima?
Cure, mislim da su sjele uplate za porodiljne tj. Komplikacije. Upravo dobila obavijest.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Aktivne ste bas curee🥰🥰neka super,čestitke na dobrim pregledima Visibaba,Dunja🤞🤞 super vijesti,Visibaba isto tako je meni al evo već sad osjetim bebicu dosta vise i po danu kad hodam i to me umiruje zaista..
Mrvica zao mi je za koronu,nadam se da ćeš se brzo oporaviti🤞
Martina Ja sam odusevljena s tom straniciom na FB toliko sam je izučila prije i poslije trudnoće čak a glavna primalja Teuta je predivna žena bila mi je u viziti par puta,to su baš osobe koje žive svoj posao stvarno.
Ariel čitam tvoj komentar i umirem od smijeha tako je isto meni jedina ženska u uredu od 20 nas programera ima jos jedna sistemašica u drugom odjelu. Isto tako nekad sam se sređivala sad jedan dan dođem u haljini a drugi skoro u pidžami i isto su moji babe i stalno gledaju di sam sta sam 🤣 skrivala sam im trudnoću do 16og tjedna poslije nisam mogla vise jer se bas skuzilo.. ja radim iz ureda tako da nije bilo pitanja previse pretekla sam svih
Mene kolgica s posla bas zvala danas da li zelim s njima u cetvrtak ic na ono penjanje po kamenju u zatvorenom prostoru. A ja sam ju krivo cula imislla sam da prica o kuglanju i kazem ja ok posalji mi detalje porukom. Ona mi posalje i ja skuzim da sam krivo cula. I sad mi je bed rec da sam krivo cula, a to planinarenje bas ne bi smjela, jer ako se poskliznem, padnem, nesto istegnem...
Sad joj lazem da ne mogu, jer mi bed rec da sam krivo cula jer smo dobrih 15 min pricale o tome. Sad se suprug i ja smijemo tome kako sam krivo skuzila i kak sam jos bila uzbudena kak cu na kuglanje. Moram sad to par puta izbjec i onda im svima rec da sam trudna
Evo me s pregleda. Radila mi je anomaly scan, sve je uredno, mjere tocno odgovaraju danima trudnoce, tezina 376g. Posebno sam trazila da pokaze pimpaca da moze muz vidjeti, jer je prosli put bio razocaran sto se na to nismo fokusirale Posteljica je pozada, maknula se sa usca cerviksa, cerviks uredan. Rekla mi da sad redovito uzimam magnezij i do iduce kontrole napraviti krvnu sliku i ogtt. Danas mi prvi put bio uredan tlak kod njih, kuci uvijek nizak, ali opet mi je rekla da to moram jako paziti, pa cu otici napraviti holter tlaka da me prekine gnjaviti s tim.
Iduca kontrola 15.02.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Evo ja sam zvala doktoricu da ju pitam jesu li moji nalazi stigli ( od proslog tjedna) i je li sve ok. Kaze medicinska sestra da je sve ok osim sto su mi leukociti dosta poviseni. Ali da to ne mora znacit da je nesto lose. Da ce me doktorica nazvat danas ili sutra kad prouci da li to moze biti zbog svih onih tableta koje uzimam. Da ako nije od tableta da ce mi dat neku terapiju s kojom cemo spustit te leukotice na normalnu razinu i to je to.
Samo sto se ja cijeli prosli tjedan nisam dobro osjecala, bolila me glava, nije mi bilo bas najbolje, mozda sam pokupial nekuprehladu jer je i suprug bio bolestan.
Ali ne brinem se oko toga, da je nesto strasno vec bi mi oni javili. Sad cekam da me nazove da vidimo sto s tim.
Leukociti u krvi i leukociti u urinu?
U krvi. Davala sam krv na analizu koju je ginekologica narucila, provjeravali su mi i antitijela na rubeolu i koaj sam grupa i koji mi je RH faktor. (ako sma to vec sama znala al nek im bude).
Prošli trudnoći ja sam imala povišene leukocite u krvnoj slici- ginekolog je samo odmahnuo rukom i rekao to je kod trudnica normalno..
Mene upravo doktorica zvala i kaze kako mi je postom poslala uputnicu da idem jos jednom te leukocite provjerit. Da su dosta visoki. Ali je opet napomenula da ne znaci nuzno da je nesto lose. Tako da sad cekam uputnicu i onda idem jos jednom vadit krv i provjerit leukocite.
Ne mora značiti ništa loše.. u svakom slučaju držim fige 🤞🤞🍀🍀😊😊😊
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Evo meni sjele komplikacije, super.
Kako je danas lijep dan, sunčano i toplo, a ja u izolaciji hehe
🩷 7/2022
Cure baš mi je drago zbog svih koji su imali pregled i što je sve dobro prošlo ☺️
Koronaši i prehlađeni, držite se. Mene je prekjučer nešto tako opralo i bila sam uvjerena da ću se razboljeti, ali evo sad sam dobro, nadam se da ću ostati zdrava do pregleda 😅
Didi4321 zašto holter? Zbog niskog tlaka?
Cure baš mi je drago zbog svih koji su imali pregled i što je sve dobro prošlo ☺️
Koronaši i prehlađeni, držite se. Mene je prekjučer nešto tako opralo i bila sam uvjerena da ću se razboljeti, ali evo sad sam dobro, nadam se da ću ostati zdrava do pregleda 😅
Zbog toga sto mi je inace kod njih u amb visok, jer sam uzbudjena i prepadnuta dok ne kaze da je beba dobro. Danas je bio uredan ali opet granicno visok. Doma mi bude max 120/80, prosjecno 110/60.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Zbog toga sto mi je inace kod njih u amb visok, jer sam uzbudjena i prepadnuta dok ne kaze da je beba dobro. Danas je bio uredan ali opet granicno visok. Doma mi bude max 120/80, prosjecno 110/60.
Ajde drago mi je da je sad bio dobar!
Meni je inace 90/60, a kod njih u ambulanti bio 122/82 znaci bila sam zabezeknuta 😂. Da mi je inace kao tebi, bio bi mi isto visok. Vjerojatno je od uzbudenja.
Sortiraj odgovore
Najstariji