https://www.ikea.com/hr/hr/p/smastad-stol-za-previjanje-bijela-bijela-s-3-ladice-s19392159/
Ljubičica mi smo ovu uzeli tada mi se činila najbolja radi cijene i spremanja robice ispod i sl. Jedino je velika pa ako imate prostora,ove daske za ladice se mogu kupiti u raznim bojama 🤞 sad imamo za spremanje stvari i kad dođe curka ćemo je na tome prematati iako je u njegovoj sobi al brzo to prođe.
Da velika je. Duboka. Sad sam išla mjeriti i ne odgovara mi.
Primjetila sam nešto što mi više odgovara:
https://www.ikea.com/hr/hr/p/gulliver-namjestaj-za-bebu-3-kom-bijela-s89415845/
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Martaposlali me na testiranje koje je tek sljedeci tj od terapije ni t.
Jao, sretno, makar ne znam zasto tako dugo čekati moras🤦♀️Imam jedno pitanje….. Ako tko zna kakva je opcija da se pije sok od aronije u trudnoći zbog željeza s obzirom da mi je željezo 10 pa da ga malo po dignem? Ima li određena količina koliko se pije? Smije li se piti? Tipa dec čiste aronije s ostatkom vode svaki dan?
Aronija se smije naravno. Čisti matični sok, mala rakijska čašica se pije ujutro na prazan želudac.
Ja sam uzimala svake godine barem litru, dvije. Sad mi je željezo bilo dosta visoko pa idem vaditi kks idući tjedan da vidim moram li dodatno uzimati jer se obično savjetuje od 6mj.
Hvala ti 😉💞 naručujem 😁
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Imam jedno pitanje….. Ako tko zna kakva je opcija da se pije sok od aronije u trudnoći zbog željeza s obzirom da mi je željezo 10 pa da ga malo po dignem? Ima li određena količina koliko se pije? Smije li se piti? Tipa dec čiste aronije s ostatkom vode svaki dan?
Cikla ti je zakon za željezo…
Da znam radila sam sok od cikle, jabuke i mrkve al mi je malo dosadia pa sam mislila preć na aroniju pa opet na Ciklu i tako miješa jer znam da Ciklu smijem 😬😊
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Bachata ciklaa cikla i jos cikle to super dize zeljezo💪💪💪
Sve stoji al Cikla dopijezdi pa malo promijene s aronijom sam mislila pa opet se vratit cikli
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Imam jedno pitanje….. Ako tko zna kakva je opcija da se pije sok od aronije u trudnoći zbog željeza s obzirom da mi je željezo 10 pa da ga malo po dignem? Ima li određena količina koliko se pije? Smije li se piti? Tipa dec čiste aronije s ostatkom vode svaki dan?
Ja ti koristim plod aronije (imamo ju zasađenu). Njega cijedim skupa s ostalim voćem ali je jako malo stavljam, par bobica svaki dan. Mislim da dec aronije zvuci kao dobra doza, nebi vise od toga.
Da tako sam i ja mislila, možda po deca dec..... Thanxyć
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Bachata probaj sok pit ili kombinacija s aronijom super ideja ☺️
MissR 🤣🤣🤣🤣🤣 nekako sam zamislila scenu i umirem od smijeha.. divno izgleda ljulja
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Demetria hvala na objasnjenju za ogtt, vec mi je sad muka 🤣
Pepsi pratimo se 🤗🤗
Visibaba ajme preslatka je komodica, ja se u zadnje vrijeme nenormalno topim na slatke stvari 😍
MfrauM ne brini, sa bebicom ce sve bit ok, cula sam za dosta trudnica koje su imale koronu, pa evo koliko nas je samo u grupi, meni izolacija prosla prije 5 dana i stvarno simptomi ko najlaksa prehladica, drzim fige da te ne zakaci jako 😉
Atina25 navijamo za frendicu!!!! saljemo pozitivne vibre 😊😊
Bachata neznam za aroniju, ali za ciklu definitivno potpisujem. od malena sam imala zeljezo uzas nisko, vec mi je to kod vadenja krvi bila normalna stvar, a u ovoj trudnoci cikla majka, bila sam u soku jer mi je samo zbog cikle poraslo toliko da sam na gornjoj granici 🤭🤭
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Evo curke, testirala sam se i pozitivna sam. Sve me boli 🤧. Popila sam lupocet 500 nadam se da bebi neće biti ništa.
Drzi se 🙏❤️
Auuuuu bas vas dosta ima koronu🤦 bas mi je zao Mfrau drzi seee🤞🤞
Visibaba meni je jako lijepa komodica i mi smo takvu gledali onda jos ali je prevagnula cijena pa smo uzeli tu Ikeinu jeftiniju,ali ova vam je super i ima puno mjesta 💪
Ariel to je mene najvise smetalo kad sam 'krila' da sam trudna kao sve nesto ne smijem pa opravdanja pa zasto ne pijem pivu,pa gin pa svasta pa zasto ne idem na team building neki ,neka fešta bila u djiru a nije mi se dalo među hrpu ljudi radi covida a inače bila sam prva pa svi sto pitanja,kad sam rekla svima mi je bilo lakše evo..
—
Evo meni frendica upravo u rađaoni tj predrađaoni nema bas trudove pa su joj dali gel evo panika me lovi samo kad se sjetim 🤣🤣🤣🤣
Sretno
Mfraudrzi se,bebica ce bit okej
ja imam neku gadnu virozu,na kucnom sam dns negativna,svi se cude da di sam pokupila a ne sjete se da svi oni hodaju okolo po gradu i onda se cude ko pura dreku da pa kak,pa nikamo skoro nejdes
Bas...kao da si ti kriva svašta....
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria da, zato vole bebe sve sto je kricavih boja jer samo vide bljesak toga. A suprug mi kaze kako trudnicama bradavice budu tamnije jer sto su tamnije to ih obe bolje vide. Sto ima smisla. 😂 previse cita
Neka čita to znači da sudjeluje. Meni frendica kukala prije i poslije poroda kako nikako muz ne sudjeluje.
Moj je bio jedini muškarac na tecaju s 20tak trudnica i slikama poroda i posteljice.
Imam pitanje za cure koje imaju iskustva?
Kakva vam se čini ova komodica-prematalica,vidjeli smo je danas i preslatka je uživo..nama je sobica prazna i svakako moramo kupit neku komodu za bebine stvari…neka iskustva koja bi mogla biti tu prednost a koja mana,da napomen ovaj gornji dio se može pomaknuti skroz do kraja tako da sastrane ima više mjesta za pelene, kremicu i slično.
https://ibb.co/vsSYyXN
Hvala ☺️
Super je…znam da ti ima i jeftinijih ako to pitas.
Mi smo uzeli onu iz ikee sto poslije bude stol plus one plastike za sve potrebno za presvlačenje
Ova je bas slatka komodica.
*
Znate li da bebe vide prvo crno bijelo?
Pa tek onda crvenu boju
Tocnije jake kontraste :) ionako su mutnog vida prvih par mjeseci
imas li mozda sliku ili link te komode koja kqsnije bude stol?
https://www.ikea.com/hr/hr/p/smastad-stol-za-previjanje-bijela-bijela-s-3-ladice-s19392159/
Prvo sam htjela ovu zbog ovog gornjeg preklopljenog dijela ali je na nogarima a mrzim prasinu ispod ormara brisati
I mi smo kupili plavu jer oboje volimo tu boju a nismo znali spol bebice
https://www.ikea.com/hr/hr/p/sundvik-stol-za-previjanje-komoda-siva-80494026/
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja upravo shvatila da mi je okidac za mucninu i povracanje domaci sok od aronije, inace razrijedim i pijem s vodom. Povratila i sjetila se da su zadnja dva povracanja bila vezana za isti Sokic. Svasta, mozda je pokvareno iako muz Kaze njemu se cini ok. Svejedno prolila ostatak.
Dosli mi nalazi krvi, monociti i mchc lagano poviseni, ostalo uredno. Fascinantno mi da mi glukoza stalno 4.2. pa me moja niti ne dalje na test secera. TSH ok Al ft4 Malo nisko, nisam jos na terapiji. Danas osjecam bebicu pa sam mirnija, i blizi se pregled pa evo mojoj sreci nema kraja, jedva cekam.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Sortiraj odgovore
Najstariji