Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    18. Siječanj 2022. 09:45

Mama_anđela

Ariel, vjerujem kada imas veci broj kolega, pogotovo kolegica, one su te koje prve razmatraju situaciju, tako je kod nas bar u Bosni, osnovno pitanje je da nisi trudna. A pogotovo kada te vide u trenerci koju mozda do sad nikad nisi obukla, pa im nista nije jasno, mislis da si krenula na kampiranje ili sta

Imam srece pa sam programerka i nitko nas previse ne dozivljava. Radim sa jako puno muskih koji se itako oblace ko klosari. Ja sam bila jedna od onih koja je bila u trapericama, pa se tu i tam sredila ako je dan bio takav, pa uska majica, bluza neka...sad sam ko klosar - ko oni. 
    Ali nebi vjerovala, oni su prvi koji su to primjetili i ako me nema dan ili dva, prvi pitaju kaj se desilo. Sad sam sve vise doma, pa je pitanje kako to da radis toliko od doma?! Gori su od kolegica. Ni jedna nis ne vidi ni ne komentira. A ima ih svega 6. Kak ja kazem, muski su gori od baba 

Poison_Ivy32
    18. Siječanj 2022. 10:11

Evo što se tiče mog posla, postigli smo kakav takav dogovor. Sredinom 3.mjeseca cu otvoriti komplikacije jer su mi odlučili produžiti ugovor još jedan mjesec. Tako da ću prije toga iskoristiti godišnji na koji imam pravo i onda odoh na kompl. Ugovor mi se nakon toga neće priduživati pa ne znam što mi to znači kasnije za porodiljni.

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Sweety
    18. Siječanj 2022. 10:11

Jutro svima, mi smo evo danas na tocno pola puta, nekako kao da nisam jos svjesna svega, jer nekako ne pripremam jos nista za bebu, posto imam sve od nase curice, kupit cu jedino robu musku, i neke sitnice, tipa dekicu, rucnik...u muskoj boji, hehe
    ..
    Nikki777 sretan ulazak u 6 mjesec 🤗
    ...
    Nama ovdje za bolnicu ne treba bas nista za bebu, jedino roba u kojoj ce ici kuci. 
    A mame trebaju samo osobnu higijenu i spavacice,papuce...sve drugo dobijemo. 
    Ariel vjerujem da je tako i kod vas u Austriji

• limica
    18. Siječanj 2022. 10:12

Poison ja sam zgaravicu gasila sodom bikarbonom, razmutim kaskicu u casi vode i odmah mi bude bolje jer mi bademi i mlijeko nisu pomagali 

Demetria
    18. Siječanj 2022. 10:20

Poison_Ivy32

Jutro curke, nadam se da ste danas bolje nego jučer.
    Zna li možda tko ako ima problem sa žgaravicom kako je riješiti?

Kopiram od ginekologinje: gastritis, refluks- kiselina iz želuca se vraća u jednjak.To je u trudnoći češće nego inače. Možete uzeti gastal ili rupurut, kupite Reflustat.-on se uzima preventivno iza obroka, a gastal ili rupurut kad postoje smetnje.
    Morate paziti što jedete, češće manje obroke, izbjegavati gazirana pića, začinjenu hranu.
    Može se koristiti i Donat Mg.
    *
    Meni je pomoglo i spavanje na povišenom gornjem dijelu tijela

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    18. Siječanj 2022. 10:24

MfrauM

Ja se ne usudim otvarati popis jos 😄, joj kad vidim vas u već sigurnim mjesecima bas sam sretna, divno 🥰!
    Atina25dogovoreno 🤣, mučno mi opet sad ujutro, ali pizzu bi pojela 😄.
    Za što cure služe te pletenice oko kinderbeta? Koliko sam skuzila 3 su tipa ogradica- te pletenice, one što idu na cicak stange , i puna tkanina? Uopće ne znam koja je za što. Nekako ne bi punu tkaninu strah me da ne vidim bebu. Nemam pojma.
    Teabmene malo grlo grebucka, i smrcam. Joooj nadam se da nam nije ništa, računala sam da bi do četvrtka mogle znati. Danas ću se inhalirati sa morskom soli (smijemo li to?).

Ja sam imala na tri strane, na ovoj prema meni ne.
    Kad smo joj spustili krevetić na najnižu kupili smo tuljke od dada i Roko....imam ih viska baby roza boje

*

Poison_Ivy32
    18. Siječanj 2022. 10:25

Demetria

Poison_Ivy32

Jutro curke, nadam se da ste danas bolje nego jučer.
    Zna li možda tko ako ima problem sa žgaravicom kako je riješiti?

Kopiram od ginekologinje: gastritis, refluks- kiselina iz želuca se vraća u jednjak.To je u trudnoći češće nego inače. Možete uzeti gastal ili rupurut, kupite Reflustat.-on se uzima preventivno iza obroka, a gastal ili rupurut kad postoje smetnje.
    Morate paziti što jedete, češće manje obroke, izbjegavati gazirana pića, začinjenu hranu.
    Može se koristiti i Donat Mg.
    *
    Meni je pomoglo i spavanje na povišenom gornjem dijelu tijela

UUU super, hvala na info.. negdje sam i ja pročitala kao biti na povišenom i čak i na lijevom boku kad sjedis... pa isprobat cu

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Demetria
    18. Siječanj 2022. 10:29

ljubičica

Drage žene,
    Je li sjela nekome naknada za komplikacije u trudnoći?
    Prošli mjesec mi je došla 17.12.
    Sad još ništa.

https://www.facebook.com/groups/589894557792527/?ref=share
    PLAN ISPLATA ZA SIJEČANJ!!!
    samo plan, a svaki plan podložan je izmjenama. Točni datum za dječji dobit ćete kad na stranicama mirovinskog objave koji dan je točno isplata. Što se tiče porodiljnog on je SVIMA 19.1., u prvu transu spada porodiljni, CIJELI, u drugu transu spada se i ostale isplate. U socijalna primanja spadaju sve isplate od centra kao što su zmn, njega od centra, invalidnina i slično...

alimentacije, ustege i dr...11.1.
    socijalna skrb-naknade...17.1.-18.1.
    naknade za nezaposlene...5.1.-12.1.
    rodiljne i roditeljske potpore...19.1.-26.1.
              I. tranša...19.1.    
              II tranša...26.1.    
    doplatak za djecu...18.1.-20.1.

*

Demetria
    18. Siječanj 2022. 10:30

Meni bi nekad bio dan prije tog popisa, nekad bi mi dosla poruka na e građani danima prije nekad isplata a poruka na e građani kasni i tako. Nema pravila

*

Taubek0809
    18. Siječanj 2022. 10:34

Drage cure, dolazim s pregleda. Sve je u redu, srčeko kuca, CRL 2,86. Obavila sam cervikalne briseve, papa test i Panorama test. Sad s nestrpljenjem čekam nalaze.
    Sretno svima danas na pregledima. Javite kakva je situacija.
    Visibaba držim fige da sve bude u redu, ne brini. 
    Ariel, nisam stručnjak, aliu za mnoge stvari u trudnoći pušu i na hladno, pa kad neke vrijednosti malo prelaze gornju granicu, već gledaju kao povišeno. Ako te tješi, prošlu trudnoću sam imala non stop povišene leukocite (uzrokovano upalom zdjelice), i pila 2 vrste antibiotika i sve je bilo ok. 
    Mama_Anđela vidim da nam je termin poroda sličan (moj je 18.8.). Kakav ti je CRL? Jesi radila kakav prenatalni test? 
    Oprostite ako mi je nešto promaklo pa ponavljam pitanja. :)

10.1.2022. - 1. pregled, trudnoća potvrđena, srčeko kuca
    18.1.2022. - 2. pregled, papa test, cervikalni brisevi + panorama test, CRL 2,86, srčeko kuca.
    18.8.2022. predviđeni termin poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.