Marijana vjerujem da si zabrinuta al i mene staaalno nesto boli isto tako stisne me da ne mogu pozu na kaucu promjeniti i uvijek ispadne da je sve ok na kraju.. na pregledima sve bude ok. Vjerovatno smo samo malo osjetljivije na ta rastezanja i sirenja 😊
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Marijana,MissR mislim da su ta stezanja i rastezanja bas normalna ako nisu neki učestali bolovi i da se pojačava,sve smo stalno zabrinute evo ja sad osjećam bebicu i nije se javila skoro cijelo jutro pa sam u panici tako da razumijem. Ali biti će sve dobro ne brinite 🤞🤞🙏
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Zadnja dva dana si ne mogu pomoc, pokusavam se smiriti, ne razmisljati okupirati se, stvarno sam se nadala da s vecim tjednima ovo prestaje, neopisiv strah od pregleda u jednu ruku i zelja i iscekivanje istog u drugu. Bojim se da nešto nije uredno, bojim se da je srce stalo, bojim se komplikacija i jako se trudim ostat pozitivna. Vise manje mi uspjeva sa svima osim sama sa sobom i evo prema vama. Nemogu vam opisati sto mi predstavlja taj cetvrtak 20. 1.
Marijana probaj se smiriti.. Mene inače uhvati nervoza 2,3 dana pred pregled. Inače mi je pregled na svakih 5 tj. Svaki puta jutro prije povraćam... I neki dan kad sam išla isto tako počelo.. I onda sam stala i rekla dosta je, posložila si u glavi i na moje iznenađenje sve je prestalo.. Mislim da je to od nervoze. I mene je tako probadalo, ali mislim da je to kao što je netko gore rekao kad bebica zauzme neki položaj koji nama nije baš najzgodniji.
Atina ja znam pojesti slatko ili sok popiti pa malo prileci, onda se vrlo brzo javi 😊 probaj i ti, sigurno ce curka odma lupkati
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Pozdrav cure,
Zanimljivo je ovo kako se slucajno stvari posloze. Ja vec dva dana osjecam bolove nisko desno i prepisujem to sirenju i rastezanju. Nisu jaki bolovi uopce ali eto, na sve pusemo. I evo sad citam vas, dakle, sve isto opisujete i bude mi odmah lakse jer je ocito to normalno. Danas sam vec bila pred panikom i sad sam konacno dobila baby watcher. Nasla sam curetka svog iz prve, tocno na tom mjestu gdje bolucka. Cujem otkucaje i spasiim se 😁
..
Jel moguce da je vec osjetim? Na istom mjestu osjecam lagane mjehurice i pomjeranja, bas lagano ali svejedno primjetno.
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Zadnja dva dana si ne mogu pomoc, pokusavam se smiriti, ne razmisljati okupirati se, stvarno sam se nadala da s vecim tjednima ovo prestaje, neopisiv strah od pregleda u jednu ruku i zelja i iscekivanje istog u drugu. Bojim se da nešto nije uredno, bojim se da je srce stalo, bojim se komplikacija i jako se trudim ostat pozitivna. Vise manje mi uspjeva sa svima osim sama sa sobom i evo prema vama. Nemogu vam opisati sto mi predstavlja taj cetvrtak 20. 1.
Meni isto tako bolilo nisam mogla ni hodati i pošla sam na hitni prijem pregledali su me i sve u redu.
Sestra me gledala ko ja sam luda i što sam došla..🙄
Kažem ja pa boli me..
Kaže mi ona popijte normabel i pođite spavati da se opusti taj trbušni zid..
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Mary moguce je kako ne,ja sam svog malisu pocela tako negdje osjecat u 16+ nesto sitno kao mjehurice,sad ga vec ljepo osjetim,nekad dolje malo iznad gacica nekad oko pupka ovisno kak je namjesten
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Prespavala bi jos koji tjedan samo da je osjetim. Stvarno nisam panicar i uspijem se staviti u red. Kazem sama sebi - trudna si i nema stresa 😁
Ali to je ipak nesto novo i iz dana u dan sam sve vise vezana emotivno - jedva cekaam 🤩 jedva cekam tvoje tjedne 🤗
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Evo mene iz setnje. 2 sata setnja suprug i ja. Bilo je lijepo vrijeme bas me ta setnja opustila. Sad sam spremna za jest voce i otusirat se ☺️
Cure koje se brinete, znam kako vam je. Svaki dan isprobavam bole li me grudi jer zadnji puta nisam imala nikakve simptome i zavrsilo je koma. Sto nije bikakav pokazatelj - znam, ali psihicki me to ubija i umara.
Imam za 8 dana taj kombinarani probir i strah me da nesto nece valjat.
Imala sam i ja bolove dolje desno ali znam da se sve i svasta siri pa je ok, ne smeta me to.
Jedva cekam te preglede, dan prije pregleda su mi misli svugdje, sto ako nesto en valja, pa uzbudenje da cu vidjet bebicu, pa sreca, pa opet zabrinutost i tako u krug 😂
Anita ne znam jesi li imala ikakvih gubitaka trudnoce ili ne, ali nadam se da nisi. Meni, koja sam imala 3 spontana za redom prije ove teudnoce, je doktorica preporucila da ga ne jedem jer zna izazivat kontrakcije. Oto tako i ostatak koji mi je na popisu iz razloga sto zelimo da ova trudnoca bez probila ode do kraja i da rodim svoju bebu. Zato sam napisala da zbog spontanih mi je napisala popis tih stvari kao dodatni oprez. Ja se toga pridrzavam jer zelim da prode sve ok.
Znam zene koje jedu sve. I suho keso i ananas, neke cak popiju casu piva, piju kavu i colu pa im nista nije - nikad imale ni jedan problem. I jako mi je drago zbog svih kojima trudnoca od pocetka do kraja ide savrseno, no nije nam svima tako. Sve smo razlicite i zato je najbolje pitat svog doktora za svoj slucaj, sto je najbolje ☺️
Joj zeno draga da li sam ja tebi negdje nadmetnula da ti sad moras jest ananas? ,nisam. Ako se tako osjecas da jesam,onda stvarno sorry💛 .Ali ne mozes mi ananas-jedno od najzdravijeg voca prepunog vitamina koji nam je svima jako potreban i u trudnoci i opcenito u zivotu ,usporedivati sa kolom, spekom i alkoholom 😂znaci nee ...dobro da nisi rekla da je isto kao i cigarete i droga pa su ipak neke trudnoce prosle super i s tom konzumacijom🤣
Znaci kola,spek,alkohol i ostalo spada pod nesto sto je opcenito strasno lose i nikako se ne moze reci da je i jedna trudnoca dobra s konzumacijom istog,a voce je voce. Mislim da se oko toga ne treba previse analizirati 🙈
Cula sam i ja da se ne treba pretjerivati u njemu radi kako bi ja rekla 'babskih prica',ali ok neki se kunu da zbilja ne treba ,pa mi je i jasno da netko tko se bori i strahuje kroz citavu trudnocu radi odredenih traumatskih situacija vezanih uz isto moze biti na oprezu sto se toga tice . Zato ja nikome ne nadmecem . Nego sam samo napisala kako ja radim i kako je meni receno od strane struke itjt.😁🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji