Pozz curre. Ja sma upravo napisala kilometarski post i onda sam kliknula odustani!! Poludila sam.
Martina samo da javim da mi je sljedeći pregled 15.2.
Čestitke curama koje su na pola puta..
Vama koje ste prehlađene držite i želim vam da brzo ozdravite. Meni je taman prestao kašalj i sad je opet počelo.. Za poludit..
Ima ovdje neka od vas koja je puno ranije rodila? Da li ste imale dio za početak pripremljen za bebu ili ste nekog slale da vam kupuje?
Ja u 34.tjednu prvu curku. Imala sam većinu toga pripremljenog, muž je dokupio što je još trebalo, jer sam bila 2 tjedna prije i 3 tjedna nakon što se ona rodila u bolnici.rodila sam 03.10., a u kolovozu dok je još bilo toplo sam oprala većinu toga, čak i posteljinu i spremila, mama je oprala i riješila ostatak. Sad opet neznam kaj me čeka, ali od opreme i robice imam sve od prve curke, sve je posloženo, samo treba oprati i namjestiti i izvući sa tavana (kolica, krevetić...)
url=https://lilypie.com]
Ja sam jela i jedem ananas i u ovoj i u prosloj trudnoci od pocetka do kraja. I to mogu reci u abnormalnim kolicinama od svijezeg do onog konzerviranog i smoothia . U kaficu skoro svaki dan. Takoder predvecer citavi ananas narezem na kockice i pomjesam ga sa grozdem, jabukama ..ugl nekim vocem. Bas se ubijam u njemu opcenito i neovisno o trudnoci .Moja ginekologica nema nista protiv toga .Djecica su rodena ziva i zdrava i ova trudnoca takoder protice odlicno . Tako da mislim da oko toga ne bi trebala biti tolika frka i panika.
Daaa curke 😘
Vidim dosta nas je prešlo tih famoznih 20 tjedana e pa sretno svima i samo napred da guramo tako dobro 🥰🥰🥰
Ja sam od jutra extra aktivna da me trtica već pomalo boli pa sam sjela sad.. bio muz s malim vani 2 h pa me ponijelo čišćenje a oni kao otislo da se ja malo odmorim 🤦🤦 lijepo je vrijeme pa sam nam raspremila robu,digla sve u zrak za čišćenje evo sad poručali i chill.
Visibaba di ćete na pizzu!?😍😍 Joj i meni se sad jede 😅 uzivajte
Šta se tiče ananasa to kažu ali u malim količinama mislim da nista ne bi bilo,bas mi je zao svih koje su bubane i s koronom,puno čaja i vitamina i bude prošlo,ja se krcam stalno s tim nekad mislim da malo pretjerujem. Radim nam stalno sok od naranče svima doma i kivija i voća pa eto mozda malo spriječi..
Limica zovi Gina,ja sam ih imala dao mi klotrimazol vaginalete već treći put🤦 i prošlo mi od njih,to je sve zajedno pad imuniteta,slatko itd.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Anita ne znam jesi li imala ikakvih gubitaka trudnoce ili ne, ali nadam se da nisi. Meni, koja sam imala 3 spontana za redom prije ove teudnoce, je doktorica preporucila da ga ne jedem jer zna izazivat kontrakcije. Oto tako i ostatak koji mi je na popisu iz razloga sto zelimo da ova trudnoca bez probila ode do kraja i da rodim svoju bebu. Zato sam napisala da zbog spontanih mi je napisala popis tih stvari kao dodatni oprez. Ja se toga pridrzavam jer zelim da prode sve ok.
Znam zene koje jedu sve. I suho keso i ananas, neke cak popiju casu piva, piju kavu i colu pa im nista nije - nikad imale ni jedan problem. I jako mi je drago zbog svih kojima trudnoca od pocetka do kraja ide savrseno, no nije nam svima tako. Sve smo razlicite i zato je najbolje pitat svog doktora za svoj slucaj, sto je najbolje ☺️
htjela sam vas pitati ima li koja problema sa svrabom na vanjskom dijelu vagine, i kako ste rijesile? mislim da su neke gljivice u pitanju a kantarionovo ulje mi ne pomaze la sma kupila canesten kremu za rodnicu ali je mazem samo po vanjskom dijelu i dalje ne pomaze..
mislim da jedem previse slatkisa ali ko ce ga znati
Mene je bilo malo počelo svrbit i kao peckat..ne znam jeli gljivica ili utrogestan koji mi se cijedi oa mi smeta, uglavnom neke cure su ovdje pisale da im je pomoglo ulje- GYNO PRO - uzela sam ga u apoteci i od kad ga koristim više nemam tih problema.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Ja sam jela i jedem ananas i u ovoj i u prosloj trudnoci od pocetka do kraja. I to mogu reci u abnormalnim kolicinama od svijezeg do onog konzerviranog i smoothia . U kaficu skoro svaki dan. Takoder predvecer citavi ananas narezem na kockice i pomjesam ga sa grozdem, jabukama ..ugl nekim vocem. Bas se ubijam u njemu opcenito i neovisno o trudnoci .Moja ginekologica nema nista protiv toga .Djecica su rodena ziva i zdrava i ova trudnoca takoder protice odlicno . Tako da mislim da oko toga ne bi trebala biti tolika frka i panika.
Ja sam ga isto neki dan kupila i veselim se da ga pojedem pomaže mi u probavi a čitala sam da ima dosta vitamina i da je zdrav.
Ima nekakav sastojak koji se zove bromelin tako nešto- koji se pije i u tabletama radi mršavljenja i može biti štetan ako se uzima u velikim količinama na primer ako jedeš 10 ananasa odjednom..
U manjim količinama je zdrav i nije štetan.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Ja opet imam bolove donji desni dio trbuha. Dakle jedva čekam pregled da vidim s doktoricom sta je to. Kad mirujem nista Al cim se micem ili hodam zaboli jako i nije stalno Al evo zadnjih mjesec dana bilo nekih sedam puta i drzi me intenzivno par sati.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Limica ja sam imala. Rekao mi gin da probam s canestenom za vanjsku primjenu ali nije pomoglo na dugorocno pa smo se dogovorili da koristim one vaginalete canesten tri noci i kremu mazem izvana. Proslo je odmah nakon prve i za sad se evo nije vracalo. Pitaj svog jel smijes i ti tako 😊
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Zadnja dva dana si ne mogu pomoc, pokusavam se smiriti, ne razmisljati okupirati se, stvarno sam se nadala da s vecim tjednima ovo prestaje, neopisiv strah od pregleda u jednu ruku i zelja i iscekivanje istog u drugu. Bojim se da nešto nije uredno, bojim se da je srce stalo, bojim se komplikacija i jako se trudim ostat pozitivna. Vise manje mi uspjeva sa svima osim sama sa sobom i evo prema vama. Nemogu vam opisati sto mi predstavlja taj cetvrtak 20. 1.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Ja opet imam bolove donji desni dio trbuha. Dakle jedva čekam pregled da vidim s doktoricom sta je to. Kad mirujem nista Al cim se micem ili hodam zaboli jako i nije stalno Al evo zadnjih mjesec dana bilo nekih sedam puta i drzi me intenzivno par sati.
Mene je isto bolilo dva dana za redom užas i nisam mogla ni sjesti ni leći ni hodati.. Vjerojatno kak se beba okrene u neki položaj koji nama ne odgovara, ali njoj odgovara, tako da se nadam da će i tebi proći 🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji