Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    16. Siječanj 2022. 10:50

Bla bla bila na velesajmu ,odma na redu jer sam bila narucena
    Marta ajde da sretnih nam pola puta,zaokruzene i mi i tjedni 😆😘

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Teab
    16. Siječanj 2022. 10:55

Niki potpuno te razumijem,ja sam fkt izvan sebe od srece,i onda skuzim jos 10 tj mozda i nesto manje i mislim si kak cu ja to 🙈

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

Ariel
    16. Siječanj 2022. 11:08

Visibaba meni pise ananas (i sok), jako ljuti zacini, ruzmarin, coca-cola (pogotovo zero jer imaju jako veliku kolicinu kofeina), bilo sto sirovo, suhomesnati proizvodi, mekani sirevi - pogotovo blue cheese (ili sirevi koji nisu od pasteriziranog mlijeka), alkohol, cajevi u vrecici u kojima ima nekih trava i biljaka koje mogu stetit i med. 
    Ja se toga drzim jer nakon svega sto sam prosla ne zelim se dovodit u neke opasnosti. Cak i da je jako mala vjerojatnost, pazim se vise od onih koji nisu imali nikakvih problema prije.

• EnaEna
    16. Siječanj 2022. 11:14

Ariel

Visibaba meni pise ananas (i sok), jako ljuti zacini, ruzmarin, coca-cola (pogotovo zero jer imaju jako veliku kolicinu kofeina), bilo sto sirovo, suhomesnati proizvodi, mekani sirevi - pogotovo blue cheese (ili sirevi koji nisu od pasteriziranog mlijeka), alkohol, cajevi u vrecici u kojima ima nekih trava i biljaka koje mogu stetit i med.
    Ja se toga drzim jer nakon svega sto sam prosla ne zelim se dovodit u neke opasnosti. Cak i da je jako mala vjerojatnost, pazim se vise od onih koji nisu imali nikakvih problema prije.

Ja sam znala nekad uzet malo meda na kruh za dorucak. 🤔 Ili kad pravim bananabred umjesto secera stavim kasiku. Imam neki tamni sumski(rodjaci proizvode).
    Ali sad vise necu ni to. 

marta96
    16. Siječanj 2022. 11:34

EnaEna

Ariel

Ja sam znala nekad uzet malo meda na kruh za dorucak. 🤔 Ili kad pravim bananabred umjesto secera stavim kasiku. Imam neki tamni sumski(rodjaci proizvode).
    Ali sad vise necu ni to.

Nikad to sad i nigdje nisam pročitala da se med ne smije. Naravno ako si alergična na pelud i sl, ali ovako nemas brige. Svugdje se preporučuje trudnicama pogotovo kad su prehlađene. Ne brini za to, ja ga svako jutro pijem u limunadi i jedem dok me zaboli grlo. Kako me ulovila neka prehlada oko nove godine pojela sam pola teglice. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Teab
    16. Siječanj 2022. 11:45

Jesam ja napisala 10? Misla sam 20 🙈 glupa zena,krivit cu za to cjepivo i kak se osjecam od njega danas

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

• Tinkica27
    16. Siječanj 2022. 12:15

Pozz curre. Ja sma upravo napisala kilometarski post i onda sam kliknula odustani!! Poludila sam.
    Martina samo da javim da mi je sljedeći pregled 15.2.
    Čestitke curama koje su na pola puta.. 
    Vama koje ste prehlađene držite i želim vam da brzo ozdravite. Meni je taman prestao kašalj i sad je opet počelo.. Za poludit.. 
    Ima ovdje neka od vas koja je puno ranije rodila? Da li ste imale dio za početak pripremljen za bebu ili ste nekog slale da vam kupuje? 

• limica
    16. Siječanj 2022. 12:27

ja kad vidim da curke koje imaju pregled 18.1 (kad sam ga imala i ja zakazanog) popele na vrh liste budem pravo tuzna jer je moj pregled odgođen tek za 9.2…
    koronu podnosim super i dalje sam pozitivna ali simptomi su se ublazili 
    kako su ostale cure sa covidom 

• limica
    16. Siječanj 2022. 12:29

htjela sam vas pitati ima li koja problema sa svrabom na vanjskom dijelu vagine, i kako ste rijesile? mislim da su neke gljivice u pitanju a kantarionovo ulje mi ne pomaze la sma kupila canesten kremu za rodnicu ali je mazem samo po vanjskom dijelu i dalje ne pomaze..
    mislim da jedem previse slatkisa ali ko ce ga znati

Ariel
    16. Siječanj 2022. 12:53

Limica, bez brige, moj je 2.3. i imam osjecaj da nikad nece doc.
    Najbolje da javis ginekologu da te svrbi i pitas ako mozes koristit canesten 3. To su 3 vaginalete koje se koriste i krema za vanjsku uporabu. Ja bi uvijek dobila gljivice od antibiotika i uvijek bi ih se rijesila sa canesten 3 vaginaletama. Za 3 dana gotovo sve. Tako da nazovi i pitaj sto je najbolje za koristit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.