Cure nemojte se brinuti previše za pomicanje bebice. To ovisi o puno toga
Evo nama je braco bas miran naspram nje kad je bila u pupi. Voli kad papin voce ili nesto slatko.
Sada kako dugo lezim me lupne da se gibam kako je netko napisao vole oni ljuljanje
Ponavljam jedna iz jesenskih nije znala do 20 i nekog tjedna za trudnoću.
Ako vas bas brine kupite baby watcher. Nije skup a vase psihičko zdravlje je bitnije.
*
Čestitam svim na okruglim tjednima a i svima nama drugima dokle god smo dogurali.
Nekima kojima je prva uspješna nakon loše povijesti sigurno slave svaki tjedan dana kao i ja ❤️❤️🥰
*
Danas bar nemam temperaturu za sada i to me tješi.
Muž je na radu od doma do petka pa Ce to biti veselo jer je komp u dnevnom boravku a mala ovisnica samo koristi prilike za YouTube.
Moram poslati ovih dana i popis za rodilište.
Ja sam bila u strahu da onaj dan kad spremim torbu da cu u rodilište pa sam odugovlačila i spremim ju u četvrtak na 39+2 i u petak završim na hitnoj zbog visokog tlaka i rodim u ponedjeljak na 39+6.
Valjda ce i braco tako do termina

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Konačno sam prva na listi jeee!! 😁😁😁
Moram priznati da me malo trema
Ako sutrašnji pregled prođe u redu skakat ću do stropa od sreće, a možda se konačno i opustim 😊😜
Jedva čekam da mi doktor skine sa ovih utrogestana dosadili su mi više.. nekad me glava boli, pa vjetrovi mislim da je to sve od njih..
E također me zanima i što će mi reći za odnose jer sr bolje osjećam pa mi je i libido oživio 😊🤭🙃
Držite fige! 🤞🤞🤞

1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Bla bla bila na velesajmu ,odma na redu jer sam bila narucena
Marta ajde da sretnih nam pola puta,zaokruzene i mi i tjedni 😆😘

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Niki potpuno te razumijem,ja sam fkt izvan sebe od srece,i onda skuzim jos 10 tj mozda i nesto manje i mislim si kak cu ja to 🙈

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Visibaba meni pise ananas (i sok), jako ljuti zacini, ruzmarin, coca-cola (pogotovo zero jer imaju jako veliku kolicinu kofeina), bilo sto sirovo, suhomesnati proizvodi, mekani sirevi - pogotovo blue cheese (ili sirevi koji nisu od pasteriziranog mlijeka), alkohol, cajevi u vrecici u kojima ima nekih trava i biljaka koje mogu stetit i med.
Ja se toga drzim jer nakon svega sto sam prosla ne zelim se dovodit u neke opasnosti. Cak i da je jako mala vjerojatnost, pazim se vise od onih koji nisu imali nikakvih problema prije.

Visibaba meni pise ananas (i sok), jako ljuti zacini, ruzmarin, coca-cola (pogotovo zero jer imaju jako veliku kolicinu kofeina), bilo sto sirovo, suhomesnati proizvodi, mekani sirevi - pogotovo blue cheese (ili sirevi koji nisu od pasteriziranog mlijeka), alkohol, cajevi u vrecici u kojima ima nekih trava i biljaka koje mogu stetit i med.
Ja se toga drzim jer nakon svega sto sam prosla ne zelim se dovodit u neke opasnosti. Cak i da je jako mala vjerojatnost, pazim se vise od onih koji nisu imali nikakvih problema prije.
Ja sam znala nekad uzet malo meda na kruh za dorucak. 🤔 Ili kad pravim bananabred umjesto secera stavim kasiku. Imam neki tamni sumski(rodjaci proizvode).
Ali sad vise necu ni to.

Ja sam znala nekad uzet malo meda na kruh za dorucak. 🤔 Ili kad pravim bananabred umjesto secera stavim kasiku. Imam neki tamni sumski(rodjaci proizvode).
Ali sad vise necu ni to.
Nikad to sad i nigdje nisam pročitala da se med ne smije. Naravno ako si alergična na pelud i sl, ali ovako nemas brige. Svugdje se preporučuje trudnicama pogotovo kad su prehlađene. Ne brini za to, ja ga svako jutro pijem u limunadi i jedem dok me zaboli grlo. Kako me ulovila neka prehlada oko nove godine pojela sam pola teglice.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jesam ja napisala 10? Misla sam 20 🙈 glupa zena,krivit cu za to cjepivo i kak se osjecam od njega danas

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Pozz curre. Ja sma upravo napisala kilometarski post i onda sam kliknula odustani!! Poludila sam.
Martina samo da javim da mi je sljedeći pregled 15.2.
Čestitke curama koje su na pola puta..
Vama koje ste prehlađene držite i želim vam da brzo ozdravite. Meni je taman prestao kašalj i sad je opet počelo.. Za poludit..
Ima ovdje neka od vas koja je puno ranije rodila? Da li ste imale dio za početak pripremljen za bebu ili ste nekog slale da vam kupuje?
ja kad vidim da curke koje imaju pregled 18.1 (kad sam ga imala i ja zakazanog) popele na vrh liste budem pravo tuzna jer je moj pregled odgođen tek za 9.2…
koronu podnosim super i dalje sam pozitivna ali simptomi su se ublazili
kako su ostale cure sa covidom

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji