Curke hvala vam, bez vase podrske vec bi bila u ludnici 😅 danima nisam nista pisala jer sam bila u svom svijetu i samo najgore mi je prolazilo kroz glavu, te zbog secera te zbog toga sto nemam simptoma. 🤦
durda cestitam, ako se pojaca iscjedak ili pojavi bas krv (puj puj) to je znak za uzbunu i brzoo na hitnu. Puno nas je imalo smedi iscjedak i hvala Bogu sve je ok, pretpostavljam posto si 4tt da ti je tek zakasnila M, to smede je u tom razdoblju normalno za implantaciju i dobar znak da se mrvica ugnijezdila ☺️☺️ ali najbolje slusaj svoju intuiciju i ako se ne osjecas sigurno idi ranije na pregled ☺️
Visibaba vidit ces u ponedjeljak kolika ce vec mrvica biti, brzo one rastu ☺️☺️☺️ i sigurno ces tada vec i srceko cuti, vjeruj vrijedno je cekanja ☺️ necu pricati o strpljenju jer nisam bas primjer 💁 bit ce to sve ok ♥️🤰
Marta kakva je kod tebe situacija danas?
E sad sto se tice kila ja trenutno imam 64 i "visoka" sam 163 🤦 znaci toliki sam gurman i obožavam fast food da placem kad gledam onaj jelovnik od 1800 kalorija, a gin mi je danas rekao da smijem dobiti max 9kg u trudnoći. I ponovno kontrola secera i tsh za mjesec dana.
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Lida imaj na umu dijetu prije vađenja šećera 😁
Ja ne znam šta reći za situaciju kod mene🤦♀️ znači uglavnom čisto, jučer navečer kod brisanja kao smeđe točkice na papiru. Danas opet sve čisto, kod brisanja mozda 2 puta kao smeđe mrvice na papiru i poslije kao koja svijetla Kapljica na ulošku. Mislim ne znam šta misliti o tome i kad će se to smiriti i šta je to uopće i zasto pojma nemam 🤷♀️ vidjet ću u četvrtak šta kaže taj dr. I dalje pijem duphaston pa ne znam🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
Lida imaj na umu dijetu prije vađenja šećera 😁
Ja ne znam šta reći za situaciju kod mene🤦♀️ znači uglavnom čisto, jučer navečer kod brisanja kao smeđe točkice na papiru. Danas opet sve čisto, kod brisanja mozda 2 puta kao smeđe mrvice na papiru i poslije kao koja svijetla Kapljica na ulošku. Mislim ne znam šta misliti o tome i kad će se to smiriti i šta je to uopće i zasto pojma nemam 🤷♀️ vidjet ću u četvrtak šta kaže taj dr. I dalje pijem duphaston pa ne znam🤷♀️
Bitno da nemas bolova, a to je ocito neka stara krv, sad kolko Duphaston pomaze ne znam, nikad ga nisam koristila... jedva čekam cetvrtak da vidimo sta ce taj gin reci. Drzim 🤞 da sto prije prode i da bude mirna trudnoca. Stvara stres taj isjedak bezveze. 😌
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ja cu vas nazalost napustiti, kod mene jutros krenulo krvarenje
Trebat ce mi sad neko vrijeme da to prihvatim i pomirim se s time pa cu se maknuti s foruma. Vjerojatno cemo pauzirati neko vrijeme od nove trudnoce.
Zelim vam svima sretne i uredne trudnoce 😙
Ajme nes , zao mi je!!!! 😭😭😭😭 Zelim ti brz oporavak i da sto prije docekate svoju mrvu ♥️🥺
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ja cu vas nazalost napustiti, kod mene jutros krenulo krvarenje
Trebat ce mi sad neko vrijeme da to prihvatim i pomirim se s time pa cu se maknuti s foruma. Vjerojatno cemo pauzirati neko vrijeme od nove trudnoce.
Zelim vam svima sretne i uredne trudnoce 😙
Ajme tako mi je žao, znam kako ti je kad sam to prosla 😔😔😭😭😭 drži se i brz oporavak ti želim psihički i emocionalni ❤️❤️❤️🙏🙏🙏
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
Nes drzi se. Zao mi je do neba, znam koliko boli. Cuvaj se ❤️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Koliko si tjedana vec? Mi smo negdje ublizu.
Zadnja M je bila 08.09..znači 5-6 tjedan.
Doduše ja sam od 08 -12.09.samo smeđarila ali jako,nije bilo svježe krvi,to je bilo nakon spontanog u 7 mjesecu.Nakon toga sam bila na kontroli i maternica je bila čista,sve se očistilo od prošle trudnoće,tako da kod mene je malo specifična situacija 🙄 ali rekla mi dr da se držimo toga da je tada bila M i to odgovara tjednima bete i veličine GV barem za sada :)Hvala cure na podršci ❤️ uz vas je sve lakše nekako.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Swety kada je tebi bila zadnja M?
Marta znači naručila si se kod privatnika nekog?super ☺️ brzo će četvrtak 🍀🍀Nes znam da nikakve riječi ne pomažu sada 😓 drži se ❤️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Swetykada je tebi bila zadnja M?
Marta znači naručila si se kod privatnika nekog?super ☺️ brzo će četvrtak 🍀🍀Nes znam da nikakve riječi ne pomažu sada 😓 drži se ❤️
Meni je bila 31.8. Ja sam bila prosli tjedan, kad sam bila 5+2, vidjela se Gv i Zv. I rekla mi je da je sve ok.
Iduci pregled 7+2, tada ce se vidjeti i ❤, nadam se 🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji